Ondernemen met de beste ondersteuning

Persberichten

Unieke pakketten maken met gepersonaliseerde tape

29 maart 2022 - U kent vast ook wel die bedrijven met hun beroemde verpakkingen. De kleuren, vormen en woorden maken het tot wat ze zijn uniek en representatief voor het bedrijf. Bent u ook van plan om uw pakketten te personaliseren, maar weet u nog niet waar u moet beginnen? In dit artikel leggen we het belang van persoonlijke verpakkingen uit en nemen we verschillende tips met u door.
 

Lees verder  |  Reageer

De meest innovatieve verdienmodellen van bedrijven op een rijtje

6 oktober 2021 - Het is van belang om als bedrijf met innovatieve ideeën te komen en nieuwe businessmodellen te creëren om bij te blijven in de markt en niet het onderspit te delven. Er zijn op kleine schaal en op grote schaal allerlei verschillende verdienmodellen te onderscheiden. Als je kiest voor vernieuwing en innovatie is het overigens wel belangrijk om je werknemers daarbij te betrekken. Dat is onder meer mogelijk door een van de verschillende leiderschapsstijlen te hanteren die het beste bij het team past.

Lees verder  |  Reageer

Het grote voordeel van een zakelijk krediet

31 augustus 2021 - Een onderneming kan eigenlijk niet zonder vreemd vermogen. Het voordeel van een zakelijk krediet of lening is het beschikken over kapitaal. De behoefte aan kapitaal is verschillend, maar centraal staat het maken van rendement.

Lees verder  |  Reageer

Juridische ondersteuning in de zakelijke markt

13 augustus 2021 - Juridische ondersteuning in de zakelijke markt kent veel verschillende aspecten. Twee van de aspecten zijn ondernemingsrecht en vastgoedrecht. Voor ieder recht is een goede advocaat nodig omdat wat het een is, is het ander niet. Juridische ondersteuning kan erg belangrijk zijn voor jouw bedrijf of de organisatie waar je werkt. Er zijn enorm veel regels waaraan een bedrijf moet voldoen, zo is een advocaat ondernemingsrecht voornamelijk verantwoordelijk voor het adviseren van ondernemingen zoals multinationals, beursgenoteerde bedrijven maar ook kleinere bedrijven of eenmanszaken. Maar wat houden de functie van een advocaat ondernemingsrecht of een advocaat vastgoedrecht nu precies in? In dit artikel lees je er alles over. 

Lees verder  |  Reageer

Thuiswerken niet altijd even makkelijk? Wel met deze 4 tips!

6 augustus 2021 - Worden jouw werkdagen ook wel eens werkavonden nu je meer vanuit huis werkt? Niet handig, want zo raakt je werk- en privébalans door de war. Hoe je dan wel die balans houdt? Wij geven een aantal tips.
 

Lees verder  |  Reageer

Flexibel bijverdienen naast je baan doe je zo

7 juni 2021 - Er zijn ondernemers die een baan als werknemer hebben en daarnaast met een eigen bedrijf bijverdienen. Dat is een populaire manier om extra inkomen te genereren, maar bijvoorbeeld ook om een eigen passie invulling te geven

Lees verder  |  Reageer

Welke zakelijke voordelen biedt glasvezel?

27 mei 2021 - Op veel plekken in Nederland ligt momenteel glasvezel. Echter, wat veel bedrijven niet weten is dat zij direct kunnen overstappen naar deze ontzettend snelle internetverbinding. 

Lees verder  |  Reageer

Met deze zeven tips verminder je verzuim in tijden van corona

4 mei 2021 - Door het coronavirus werken we massaal thuis. Volgens arbodiensten ArboNed en HumanCapitalCare kan dit leiden tot psychische klachten. En dat zorgt mogelijk weer voor langdurig ziekteverzuim. 

Lees verder  |  Reageer

Livestreamen op Facebook geeft uw onderneming een gezicht

4 mei 2021 - Het afgelopen jaar heeft het streamen van trainingen, events, bijeenkomsten en optredens een enorme vlucht genomen. Nu we langzamerhand weer samen komen is het wel duidelijk dat livestreamen een prominente plek in de middelenmix van elke ondernemer heeft ingenomen. 

Lees verder  |  Reageer

Beleggen in crypto? Bereid jezelf goed voor!

20 april 2021 - Steeds meer particulieren overwegen een investering in crypto, mede gedreven door de flink gestegen BTC koers. Hoe werkt een investering in een digitale munt als Bitcoin? Kun je naast Bitcoin ook andere munten kopen, die minder waard zijn? In dit artikel lees je er meer over. Allereerst is het belangrijk om je te beseffen dat een belegging in crypto bepaald niet zonder risico is. Het hoge risico van deze markt gaat gepaard met een potentieel hoog rendement. Naast het potentiële hoge rendement kan de markt echter ook flink dalen. Beleg om deze reden alleen met geld wat je kunt missen. 

Lees verder  |  Reageer

Must-haves voor een snel en flexibel ecommerce platform

21 maart 2021 - Het online shoppen is niet meer weg te denken. Het is tegenwoordig vreemd als je als bedrijf zijnde niet in het bezit bent van een ecommerce platform. Het is natuurlijk wel de bedoeling dat je een goede en overzichtelijke shop hebt. We zijn gewend om onze kleding massaal online te kopen, maar voor bijvoorbeeld een koffiemachine of een kast willen we graag wat duidelijkere informatie. Het is dus belangrijk dat een ecommerce platform de juiste informatie geeft, maar ook dat het snel en flexibel is. Hoe kun je dit nou het beste aanpakken? In dit blog geven we je een aantal tips, waaronder het gebruik van Magento hosting, de indeling van de website en de SEO-kennis die benodigd is.

Lees verder  |  Reageer

Heeft het minder rijden van automobilisten invloed op de oliemarkt?

12 januari 2021 - Door de coronacrisis zijn we minder gaan autorijden. Minder kilometers maken betekent ook minder hoeven tanken. Men zou dus kunnen veronderstellen dat deze ontwikkeling ook gevolgen heeft voor de oliemarkt. Maar is dat effect echt meetbaar en heeft het consequenties voor de olieproducerende landen? Het korte antwoord is 'ja', maar er valt natuurlijk wel wat meer over te zeggen. De olie-industrie omvat immers meer dan alleen de productie van brandstoffen voor onze auto’s.

Lees verder  |  Reageer

Hulp bieden aan anderen: met deze opleidingen kan het

16 december 2020 - Sommige mensen zijn geboren hulpverleners. Ze staan altijd voor iemand klaar en proberen de problemen van een ander te analyseren, te analyseren en op te lossen. Beschik je over deze gaven en heb je er plezier in om andere mensen op het juiste spoor te zetten? Dan is een carrière in de hulpverlening wellicht voor je weggelegd. Natuurlijk kun je er dan voor kiezen om je aan te sluiten bij een bestaande organisatie, maar als ook het ondernemersbloed door je aderen stroomt, is het wellicht een goed idee om zelf een nieuw bedrijf op te richten. Je zult dan uiteraard wel eerst de nodige scholing moeten volgen en wellicht certificaten moeten behalen waarmee jij jezelf als professioneel hulpverlener kunt profileren.

Lees verder  |  Reageer

Hoe kun je als professional een huisbezoek veiliger laten verlopen?

14 december 2020 - Tienduizenden professionals leggen voor hun werk dagelijks huisbezoeken af. Achter de voordeur van cliënten, patiënten, ouders, schuldenaren of klanten is de veiligheid niet altijd gewaarborgd. Daarom is het belangrijk dat een professional zo goed mogelijk is toegerust op het veilig laten verlopen van zo’n bezoek. Goede maatregelen en middelen dragen bij aan de directe veiligheid van de medewerker maar ook aan de dienstverlening en de klanttevredenheid. Niet in de laatste plaats is het veiligheidsgevoel van de huisbezoeker ook heel belangrijk. Iemand die zich veilig voelt is weerbaarder en zal minder vaak en langdurig met stress te maken hebben tijdens het werk.

Lees verder  |  Reageer
1  2  3  4  5  ...  6