Ondernemen met de beste ondersteuning

Persberichten

Unieke pakketten maken met gepersonaliseerde tape

29 maart 2022 - U kent vast ook wel die bedrijven met hun beroemde verpakkingen. De kleuren, vormen en woorden maken het tot wat ze zijn uniek en representatief voor het bedrijf. Bent u ook van plan om uw pakketten te personaliseren, maar weet u nog niet waar u moet beginnen? In dit artikel leggen we het belang van persoonlijke verpakkingen uit en nemen we verschillende tips met u door.
 

Waarom kiezen voor personalisering van pakketten?
 
Perceptie van de klant
Tegenwoordig wil de klant de hele ervaring creatief, fris en nieuw. Dat betekent dat het de verpakking van het pakket waarin de producten zitten onderdeel zijn van de ervaring die de klant koopt. Uit onderzoek blijkt dat de verpakking dusdanig meespeelt dat 72% van de mensen bij een mooie verpakking automatisch denken dat er een kwalitatief product in zit.
 
Top of mind
Met een unieke verpakking kunt u top of mind blijven bij uw klanten en worden ze aangemoedigd om opnieuw producten te kopen. Uiteindelijk kunnen zij het woord doorspelen naar anderen en op die manier ook weer nieuwe klanten voor u aantrekken.
 
Goedkope manier
Uw verpakkingen personaliseren is een goedkope manier om verbinding met uw klant te leggen. Goedkoper dan een dure mediacampagne, bijvoorbeeld.
 
 
Simpele tips om te beginnen met uw verpakkingen te personaliseren
 
Tape
Een van de leukste en meest simpele manier is als je je eigen tape bedrukt. Door jouw unieke logo of naam op tape te laten bedrukken, zien klanten direct dat het pakket van uw bedrijf afkomstig is zodra het bij hen op de deurmat belandt.
 
Een persoonlijk kaartje
Een persoonlijk kaartje schrijven met de hand doet wonderen. Er wordt tegenwoordig ontzettend veel online gedaan, dat het nemen van de moeite om een persoonlijk kaartje te schrijven ontzettend veel kan doen voor de klant. Tevens is het een zeer goedkope optie om uw verpakking te personaliseren.
 
Uw eigen doos ontwerpen
Wilt u nog creatiever aan de slag? Dan kunt u ook uw eigen doos laten ontwerpen. Misschien wel met uw logo en kleuren erop, waarmee u kunt aangeven dat u trots bent op uw bedrijf en product. Dat is meteen duidelijk bij het ontvangen van het pakket.
 
 

Doorsturen  |  Reageer

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageren

http://
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.