Ondernemen met de beste ondersteuning

Lifestyle

Populariteit campers kent geen grenzen

24 augustus 2022 - Het aantal in Nederland geregistreerde campers groeit. Niet zo vreemd dus dat het aantal bedrijven in de verkoop en het onderhoud van campers de afgelopen vijf jaar flink is toegenomen. In 2017 telde het KVK Handelsregister een kleine 500 camperbedrijven. Anno 2022 zijn dit er ruim 800. Een toename van 78 procent.

Lees verder  |  Reageer

Betere ervaring met elektrisch rijden essentieel voor massale overstap

17 mei 2022 - Steeds meer mensen zijn enthousiast over elektrisch rijden en maken de overstap. Desondanks staat de soms nog gebrekkige gebruikerservaring met elektrische voertuigen (EV), waaronder te weinig laadmogelijkheden en te veel laadpassen, de massale adoptie hiervan in de weg. Inzicht in gebruikerservaringen helpt Shell Recharge Solutions de problemen op het gebied van elektrisch rijden in kaart te brengen, de laaduitdagingen aan te pakken en een bijdrage te leveren om de transitie naar elektrisch rijden te  versnellen.

Lees verder  |  Reageer

Merendeel influencers verwacht dit jaar van YouTube naar Reels en TikTok over te stappen

25 april 2022 - Social media gebruikers laten een opvallende trend zien; het gaat steeds vaker om korte video’s. Sinds de komst van het populaire medium TikTok heeft men geen tijd meer voor lange content. Influencers storten zich daarom op het maken van TikTok video’s en Instagram Reels en gedag zeggen tegen YouTube.

Lees verder  |  Reageer

Ruim 47.000 deelnemers ruimen zwerfafval op tijdens de Landelijke Opschoondag

25 maart 2022 - Zaterdag 19 maart vond de twintigste editie van de Landelijke Opschoondag plaats met als thema ‘Elke verpakking telt’. In totaal kwamen 47.107 deelnemers in actie. Ook het bedrijfsleven deed massaal mee met 1.167 acties en 7.754 deelnemers. Dit is een recordaantal ten opzichte van voorgaande jaren.

Lees verder  |  Reageer

Prijskaartje occasion blijft oplopen: gemiddelde prijs 22.370 euro

18 maart 2022 - De autobestuurder moet steeds dieper in de buidel tasten om de weg op te kunnen: de benzineprijs rijst de pan uit, maar ook de auto zelf wordt er niet goedkoper op. Uit cijfers van AutoScout24, het Europese online autoplatform voor gebruikte en nieuwe auto’s, bleek dat een tweedehandsauto in februari voor gemiddeld €22.370 euro te koop stond.

Lees verder  |  Reageer

Drie praktische tips om als ondernemer gezond en fit te blijven in 2022

3 februari 2022 - De kerstvakantie ligt gevoelsmatig ver achter ons en Blue Monday hebben we overleefd. Kortom, tijd om goede voornemens vol te houden. Voor ondernemers ook het moment om ambitieuze jaarplannen daadwerkelijk in werking te zetten waarbij het welzijn van medewerkers een belangrijk onderdeel is.

Lees verder  |  2 reacties

Nieuwe EU promotieplannen: meer plantaardig voedsel

17 januari 2022 - De Europese Commissie heeft haar nieuwe werkprogramma gepubliceerd voor het promotieprogramma voor Europese landbouwproducten in 2022. Tot nu toe werd een groot deel van de subsidiepot, die tientallen miljoenen per jaar omvat, gebruikt voor reclamecampagnes om de consumptie van vlees en zuivelproducten te stimuleren.

Lees verder  |  Reageer

Winter is coming: tips voor EV-bestuurders

11 januari 2022 - Vandaag is de officiële start van de winter en het is daarom voor bestuurders van elektrische auto’s (EV’s) van belang om te weten hoe zij zich (en de auto) het beste kunnen voorbereiden op deze koudere maanden van het jaar. De vrieskou zorgt er namelijk voor dat de batterij sneller leeg is. Hoe zorg je ervoor dat je batterij – en dus je auto – maximaal presteert?

Lees verder  |  Reageer

Sterk groeiende vraag naar elektrische auto’s

15 september 2021 - Van 16 tot en met 22 september vindt de European Mobility Week 2021 plaats, met dit jaar als thema ‘Safe and Healthy with Sustainable Mobility’. Deze week is de afgelopen jaren uitgegroeid tot hét moment om duurzame vormen van vervoer en bewust autogebruik onder de aandacht te brengen. Een belangrijk focuspunt van deze campagne is de toekomst van het elektrisch rijden.

Lees verder  |  Reageer

Low Car Diet van start: bedrijven 30 dagen op 'auto-dieet'

14 september 2021 - Burn calories, not fuel. Met dat motto  ging gisteren het Low Car Diet van start. Bedrijven die deelnemen proberen in 30 dagen een grondige gedragsverandering te realiseren. Zij dagen deelnemers uit om gezamenlijk zo min mogelijk reisbewegingen te maken waarbij fossiele brandstof wordt verbruikt. Naast CO2-vermindering is de fitheid van thuiswerkende medewerkers absolute topprioriteit.

Lees verder  |  Reageer

Arbo Unie benadrukt belang leefstijl met Lekker in je Vel campagne

6 september 2021 - Iedereen weet dat voorkomen beter is dan genezen. Toch is er te weinig aandacht voor hoe leefstijl kan bijdragen aan gezondheid en daardoor aan de inzetbaarheid van werkenden, vindt Arbo Unie. Daarom lanceert Arbo Unie de campagne Lekker in je Vel, om werkgevers te helpen inzicht te krijgen in het bevorderen van een gezonde leefstijl en het voorkomen van leefstijlziekten voor hun medewerkers.

Lees verder  |  Reageer

Recordtijd: verkoop tweedehandsauto’s wederom op volle toeren

27 juli 2021 - De autobranche draait de beste jaren in zijn bestaansgeschiedenis. 2020 was al een recordjaar voor de tweedehandsautomarkt, en 2021 lijkt daar nog eens dik overheen te gaan. In de eerste zes maanden van 2021 werden er maar liefst 52 procent meer dealer leads verstuurd dan in dezelfde periode vorig jaar. Zo blijkt uit cijfers van AutoScout24.

Lees verder  |  Reageer

Zzp’er houdt mede via sporten goede balans tussen werk en priveĢ

26 juli 2021 - Een meerderheid (60 procent) van de zzp’ers weet een goede balans te houden tussen hun werk en privéleven tijdens corona. Dit blijkt uit een onderzoek onder 750 zzp’ers en mkb-bedrijven dat Ipsos in opdracht van Allianz heeft uitgevoerd. De belangrijkste manieren om deze balans te bewaren zijn het hebben van een aparte werkruimte (56 procent), het aanhouden van duidelijke werktijden (28 procent), het plannen van vaste pauzes zonder afspraken (23 procent) en regelmatig sporten (23 procent).

Lees verder  |  Reageer

Tweedehandsauto’s gaan harder dan ooit

17 juni 2021 - De markt voor tweedehandsauto’s is booming op het moment, blijkt uit een recent onderzoek van AutoScout24. 877 respondenten werden onder meer gevraagd naar hun (online) koopgedrag en naar hoe de coronapandemie hun reisbehoeften heeft veranderd. Er is een forse stijging te zien in het aantal autovakanties aankomende zomer.

Lees verder  |  Reageer
1  2  3  4  5  ...  143