Ondernemen met de beste ondersteuning

Persberichten

Flexibel bijverdienen naast je baan doe je zo

7 juni 2021 - Er zijn ondernemers die een baan als werknemer hebben en daarnaast met een eigen bedrijf bijverdienen. Dat is een populaire manier om extra inkomen te genereren, maar bijvoorbeeld ook om een eigen passie invulling te geven

Lees verder  |  Reageer

Welke zakelijke voordelen biedt glasvezel?

27 mei 2021 - Op veel plekken in Nederland ligt momenteel glasvezel. Echter, wat veel bedrijven niet weten is dat zij direct kunnen overstappen naar deze ontzettend snelle internetverbinding. 

Lees verder  |  Reageer

Met deze zeven tips verminder je verzuim in tijden van corona

4 mei 2021 - Door het coronavirus werken we massaal thuis. Volgens arbodiensten ArboNed en HumanCapitalCare kan dit leiden tot psychische klachten. En dat zorgt mogelijk weer voor langdurig ziekteverzuim. 

Lees verder  |  Reageer

Livestreamen op Facebook geeft uw onderneming een gezicht

4 mei 2021 - Het afgelopen jaar heeft het streamen van trainingen, events, bijeenkomsten en optredens een enorme vlucht genomen. Nu we langzamerhand weer samen komen is het wel duidelijk dat livestreamen een prominente plek in de middelenmix van elke ondernemer heeft ingenomen. 

Lees verder  |  Reageer

Beleggen in crypto? Bereid jezelf goed voor!

20 april 2021 - Steeds meer particulieren overwegen een investering in crypto, mede gedreven door de flink gestegen BTC koers. Hoe werkt een investering in een digitale munt als Bitcoin? Kun je naast Bitcoin ook andere munten kopen, die minder waard zijn? In dit artikel lees je er meer over. Allereerst is het belangrijk om je te beseffen dat een belegging in crypto bepaald niet zonder risico is. Het hoge risico van deze markt gaat gepaard met een potentieel hoog rendement. Naast het potentiële hoge rendement kan de markt echter ook flink dalen. Beleg om deze reden alleen met geld wat je kunt missen. 

Lees verder  |  Reageer

Must-haves voor een snel en flexibel ecommerce platform

21 maart 2021 - Het online shoppen is niet meer weg te denken. Het is tegenwoordig vreemd als je als bedrijf zijnde niet in het bezit bent van een ecommerce platform. Het is natuurlijk wel de bedoeling dat je een goede en overzichtelijke shop hebt. We zijn gewend om onze kleding massaal online te kopen, maar voor bijvoorbeeld een koffiemachine of een kast willen we graag wat duidelijkere informatie. Het is dus belangrijk dat een ecommerce platform de juiste informatie geeft, maar ook dat het snel en flexibel is. Hoe kun je dit nou het beste aanpakken? In dit blog geven we je een aantal tips, waaronder het gebruik van Magento hosting, de indeling van de website en de SEO-kennis die benodigd is.

Lees verder  |  Reageer

Heeft het minder rijden van automobilisten invloed op de oliemarkt?

12 januari 2021 - Door de coronacrisis zijn we minder gaan autorijden. Minder kilometers maken betekent ook minder hoeven tanken. Men zou dus kunnen veronderstellen dat deze ontwikkeling ook gevolgen heeft voor de oliemarkt. Maar is dat effect echt meetbaar en heeft het consequenties voor de olieproducerende landen? Het korte antwoord is 'ja', maar er valt natuurlijk wel wat meer over te zeggen. De olie-industrie omvat immers meer dan alleen de productie van brandstoffen voor onze auto’s.

Lees verder  |  Reageer

Hulp bieden aan anderen: met deze opleidingen kan het

16 december 2020 - Sommige mensen zijn geboren hulpverleners. Ze staan altijd voor iemand klaar en proberen de problemen van een ander te analyseren, te analyseren en op te lossen. Beschik je over deze gaven en heb je er plezier in om andere mensen op het juiste spoor te zetten? Dan is een carrière in de hulpverlening wellicht voor je weggelegd. Natuurlijk kun je er dan voor kiezen om je aan te sluiten bij een bestaande organisatie, maar als ook het ondernemersbloed door je aderen stroomt, is het wellicht een goed idee om zelf een nieuw bedrijf op te richten. Je zult dan uiteraard wel eerst de nodige scholing moeten volgen en wellicht certificaten moeten behalen waarmee jij jezelf als professioneel hulpverlener kunt profileren.

Lees verder  |  Reageer

Hoe kun je als professional een huisbezoek veiliger laten verlopen?

14 december 2020 - Tienduizenden professionals leggen voor hun werk dagelijks huisbezoeken af. Achter de voordeur van cliënten, patiënten, ouders, schuldenaren of klanten is de veiligheid niet altijd gewaarborgd. Daarom is het belangrijk dat een professional zo goed mogelijk is toegerust op het veilig laten verlopen van zo’n bezoek. Goede maatregelen en middelen dragen bij aan de directe veiligheid van de medewerker maar ook aan de dienstverlening en de klanttevredenheid. Niet in de laatste plaats is het veiligheidsgevoel van de huisbezoeker ook heel belangrijk. Iemand die zich veilig voelt is weerbaarder en zal minder vaak en langdurig met stress te maken hebben tijdens het werk.

Lees verder  |  Reageer

Maak de kantine in je bedrijfspand compleet met deze tips

12 november 2020 - Binnen elk bedrijf moeten medewerkers een mooie gelegenheid hebben om pauze te kunnen houden. Het moet een plek zijn waar het ‘werk’ even vergeten kan worden en men tot rust kan komen. Een plek waar kan worden ontmoet. Deze plek is dan ook vaak de kantine van het bedrijf. Er zijn in de kantine verschillende dingen waar op gelet moet worden. Het gaat bijvoorbeeld om het aanschaffen van de juiste tafels om zowel goed aan te kunnen zitten als te eten. Geen idee waar je hierbij moet beginnen? Bekijk dan deze pagina voor eettafels eens. Naast de eettafel zijn er nog andere elementen die een kantine compleet maken. We delen ze graag met onderstaande tips.

Lees verder  |  Reageer

Hier moet je op letten bij het huren van een voertuig

9 november 2020 - Er zijn allerlei redenen te bedenken waarom je tijdelijk een voertuig nodig hebt en die wilt huren. Bijvoorbeeld als je met het vliegtuig op vakantie gaat naar het buitenland en ter plekke de beschikking wilt hebben over een auto. Dan huur je een auto. Of als je een aantal spullen naar de stort wilt brengen of een kleine verhuizing hebt. In dat geval huur je een aanhangwagen of een busje. Of als je als zzp hovenier bijvoorbeeld een groenaanhanger nodig hebt om tuin- en groenafval te vervoeren. De vraag is alleen waar je dan op moet letten bij het huren van een voertuig.

Lees verder  |  Reageer

De kracht van een kerstpakket

28 oktober 2020 - Als je denkt dat het kerstpakket zijn langste tijd heeft gehad, heeft het mis. Bij het aanbod kerstpakketten voor 2020 zijn de mogelijkheden namelijk eindeloos. Steeds meer bedrijven kiezen er voor om hun personeel met een mooi gebaar te bedanken voor hun inzet. Zo kun je kiezen uit een veelzijdig aanbod van verschillende thema’s en is het zelfs mogelijk om een kerstpakket te personaliseren. Zeker in deze tijd, waar thuiswerken het nieuwe normaal is geworden, kan een relatiegeschenk heel erg goed uitpakken om de werkrelatie tussen werkgevers en werknemers te behouden en te verbeteren. 

Lees verder  |  Reageer

Zo vind je een geschikt kantoor in Amsterdam

16 oktober 2020 - Het is niet altijd even simpel om een geschikt kantoor in Amsterdam te vinden. Je wilt natuurlijk een kantoorruimte die bij je bedrijf past en aan een aantal eisen voldoet. Bovendien is het belangrijk dat het huurbedrag binnen het budget past. Om je in de zoektocht naar een geschikt kantoor in Amsterdam te helpen, volgen hier een aantal aandachtspunten.

Lees verder  |  Reageer

Verschilt de iPhone 12 van zijn voorgangers?

12 oktober 2020 - Apple heeft haar nieuwe paradepaardje, de iPhone 12, gepresenteerd aan het grote publiek! Op welke punten verschilt de iPhone 12 van de modellen uit de iPhone 11-serie? Welke verbeteringen maken dat de aankoop van deze nieuwe smartphone het overwegen waard zou zijn? In dit artikel zetten we de belangrijkste verschillen tussen de iPhone 12 en zijn voorgangers voor je op een rijtje. Het helpt je een weloverwogen keuze te maken, wanneer je de aankoop van deze nieuwe smartphone overweegt. Je koopt de iPhone 12 bij Vodafone en verschillende andere Nederlandse providers.  

Lees verder  |  Reageer
1  2  3  4  5