Ondernemen met de beste ondersteuning

Tips & Tricks

Tips voor het onderhoud van houten tafels

3 oktober 2018 - Massief houten tafels vragen zo nu en dan om onderhoud. Het beste en meest duurzame resultaat krijgt men wanneer tafels behandeld worden met olie of met zeep. Casper Rutges geeft een aantal tips om uw houten tafel mooi te houden.

Lees verder  |  3 reacties

Twaalf tips om ongelukken in het magazijn te voorkomen

15 september 2016 - Deze week bracht de NOS heftige cijfers naar buiten over het aantal doden per jaar in het magazijn. Jaarlijks er 150 ernstige ongelukken in Nederlandse magazijnen. Waarvan er zeven per jaar dodelijk aflopen. Een TE hoog aantal dat in de sector voor onnodig hoge kosten zorgt.

Lees verder  |  Reageer

Vier tips voor een winstgevende website

12 september 2016 - De Nederlandse zzp’er is ervan doordrongen dat een website een belangrijk kanaal is voor het binnenhalen van omzet. 95 procent van de zzp’ers heeft een website en de gemiddelde extra omzet van deze sites bedraagt  22.500 euro. Daarbij komt dat de kosten in tijd en geld die de zzp’ers eraan besteden relatief gering zijn.

Lees verder  |  2 reacties

Vier tips om te profiteren van technologische innovatie in retail

1 september 2016 - Digitale innovaties volgen elkaar in rap tempo op en bieden retailers de kans om nog beter in te spelen op de behoeften van hun klanten. Maar juist de snelheid van deze ontwikkelingen maakt het lastig om te kiezen en de pijlen te richten op een specifieke technologie.

Lees verder  |  Reageer

Tien tips om bedrijven te laten groeien met Facebook

29 juni 2016 - Veel grotere bedrijven hebben al een strategie om producten en diensten via mobiel aan consumenten te tonen. Dit is slim, want mensen in Nederland besteden gemiddeld meer dan tweeëneenhalf uur per dag aan hun mobiel. Kleine- en middelgrote bedrijven die online willen uitbreiden, weten vaak niet waar ze precies moeten beginnen.

Lees verder  |  5 reacties

82 kantoorinrichting tips voor een positieve en productieve werksfeer

23 juni 2016 - Een goede kantoorinrichting, hoe ziet deze eruit? Steeds meer werkgevers én werknemers denken na over de inrichting van het kantoor om de werksfeer te verhogen. Hoe efficiënter het kantoor is ingericht, hoe positiever en productiever er gewerkt wordt is de gedachte.

Lees verder  |  6 reacties

Starten met Adwords? Tien tips om goed te beginnen!

14 juni 2016 - Google Adwords is een geweldig hulpmiddel om online reclame te maken voor een bedrijf en om bekendheid te krijgen. Wanneer u nog nooit met Adwords gewerkt hebt is het echter niet eenvoudig. Waar moet u immers beginnen?

Lees verder  |  Reageer

Tips voor het afsluiten van een hypotheek als zzp’er

6 juni 2016 - De ongekende lage rentes en de aantrekkende woningmarkt en economie zorgt ervoor dat ook zzp’ers hun slag willen slaan op de woningmarkt. Maar is een hypotheek afsluiten als zzp’er wel zo gemakkelijk? Nee, maar onmogelijk is het ook niet.

Lees verder  |  4 reacties

Vijf tips om een succesvolle beurs te organiseren

9 mei 2016 - Het organiseren van een beurs is iets dat niet over één nacht ijs gaat en waarbij u met 1001 zaken rekening moet houden. Maar hoe organiseert u een professionele beurs? En waar dient u rekening mee te houden? Allrent ICT Solutions helpt u op weg met vijf tips voor de organisatie van een succesvolle beurs.

Lees verder  |  Reageer

Tips voor aangifte inkomstenbelasting zzp

4 februari 2016 - Bezorgt de aangifte inkomstenbelasting u als zzp’er veel stress? Lees dan hier hoe u uw aangifte soepel kunt laten verlopen. Allereerst is het belangrijk om een goede boekhouder in te schakelen die uw aangifte kan verzorgen. Dit betekent echter niet dat u achterover kunt leunen.

Lees verder  |  Reageer

Vier tips om 2016 met een lege e-mailbox te beginnen

24 december 2015 - Productiever zijn dat willen we allemaal. Met die volstromende e-mailbox is dat wel een flinke uitdaging: collega’s willen direct iets weten, klanten komen met spoedopdrachten en dan verwachten ze ook nog eens dat u snel reageert.

Lees verder  |  Reageer

Tips voor het organiseren van een bedrijfsevenement

2 november 2015 - Een evenement is een krachtig communicatiemiddel om uw boodschap over te brengen op uw doelgroep. Werknemers, (potentiële) klanten, relaties, pers of omwonenden; met een goed georganiseerd evenement krijgt u uw doelgroep mee.

Lees verder  |  Reageer

Klanten werven in het buitenland: vier blunders die u niet wilt maken (en hoe u ze voorkomt)

22 oktober 2015 - U stuurt een prachtige catalogus naar potentiele klanten in Groot Brittannië, maar achteraf blijkt dat de prijzen nog in euro’s staan.

Lees verder  |  Reageer

Tips en tricks voor het aanschaffen van een multifunctionele printer

21 oktober 2015 - Wanneer u een printer voor op kantoor gaat aanschaffen wordt aangeraden hier veel tijd in te steken. Een nieuwe printer is namelijk een fikse investering en u zit er meestal een aantal jaar aan vast.

Lees verder  |  1 reactie
1  2  3  4  5  ...  13