Ondernemen met de beste ondersteuning

Persberichten

Jouw bedrijf in een nieuw jasje steken: aan de slag met je kantoor!

7 april 2020 - Je onderneming is dynamisch. Dagelijks kijk je naar de mogelijkheden rond opschaling, investeer je in nieuwe ICT-toepassingen en kijk je al uit naar die volledig elektrische auto’s om je wagenpark te vernieuwen. Tegelijkertijd laat je ook de website opfrissen, zodat je helemaal bij de tijd bent.

Lees verder  |  Reageer

Kan ik die aanbouw wel betalen?

7 april 2020 - Heb je een goed jaar gedraaid vorig jaar als ondernemer en kun je nu eindelijk aan de slag met het uitbouwen van je eigen huis omdat je meer reserve hebt dan gebudgetteerd is? Dan zijn er tal van mogelijkheden om het geld in te zetten nadat de winstbelasting verrekend is zodat je ook daadwerkelijk alleen beschikbare reserves uit je onderneming haalt. Maar waar moet je op letten wanneer het gaat om die aanbouw en de kosten die ervoor beraamd zijn?
 

Lees verder  |  Reageer

Checklist: de beste start voor jouw eigen webshop

1 april 2020 - Ben je voornemens een webshop te starten? Steeds meer Nederlanders verkopen hun zelfgemaakte producten online. Een alternatief is het kopen van goedkope, bestaande producten buiten Nederland en ze met marge te verkopen aan de Nederlandse consument. Om een webshop te bouwen zijn er verschillende factoren, waarover vooraf moet worden nagedacht. In dit artikel zetten we een aantal van deze punten voor je op een rijtje! Zo ga je direct goed van start wanneer je webwinkel live gaat.

Lees verder  |  Reageer

Geef een impuls aan jouw professionele en persoonlijke groei als strategisch communicatieadviseur

1 april 2020 - Met de SRM Senior Communicatieadviseur C opleiding leer jij hedendaagse communicatietechnieken vanuit een breder organisatieperspectief te benaderen, wordt het vertalen van complexe communicatievraagstukken naar jouw dagelijkse praktijk een eitje èn ontwikkel je op eenvoudige wijze essentiële vaardigheden om creatieve oplossingen aan te dragen bij crises-en issuemanagement. Dankzij de praktijkgerichte wijze van SRM versterk jij binnen no-time jouw carrièreperspectieven!

Lees verder  |  Reageer

Welke hypotheek past bij de zzp'er?

14 maart 2020 - Je hebt als zzp’er een leuk inkomen met je glazenwassersbedrijf. Je bent altijd lekker buiten en je ziet en ontmoet veel mensen. Omdat je jouw werk serieus neemt en heel erg goed doet krijg je als vanzelf steeds meer opdrachten. Je bent gespecialiseerd in de kleinere bedrijfsgebouwen op industrieterreinen.

Lees verder  |  Reageer

Financiele schade beperken als zzp'er: welke verzekeringen zijn belangrijk?

11 maart 2020 - Ben je zelfstandig ondernemer met een eenmanszaak dan is het belangrijk om je bedrijf te beschermen tegen schadeclaims. De financiële schade voor uiteenlopende risico´s is te beperken met zzp verzekeringen. Nu zijn er voor de zzp´ers allerlei verschillende soorten verzekeringen beschikbaar. Die zijn niet allemaal nodig. Het is belangrijk dat je financiële schade beperkt als zzp´er met verzekeringen die op jouw situatie zijn afgestemd. Hieronder staan de zzp verzekeringen vermeld die het meest belangrijk zijn.

Lees verder  |  Reageer

E-rijden nog steeds beloond

7 maart 2020 - Het aantal elektrische auto’s neemt toe. Vorig jaar zijn er weer meer volledig elektrische auto’s verkocht. Deels is dit te danken aan de minder gunstige fiscale regels per 2020. Merken komen steeds meer met nieuwe elektrische modellen. Stond de Tesla synoniem voor de elektrische auto, nu zijn Audi, Mercedes en Jaguar volwaardige concurrenten in het hogere segment.

Lees verder  |  Reageer

Fleet Management inzetten voor uw bedrijf: dit zijn de voordelen

7 maart 2020 - Het onderhouden van voertuigen, het tracken van deze voertuigen en beschikken over kosten besparende brandstof management. Steeds vaker wordt er binnen bedrijven die te maken hebben met transportkosten en logistiek, gebruik gemaakt van Fleet management. Door middel van Fleet management kunnen de kosten die gemaakt worden voor transport en logistiek worden geminimaliseerd. Daarnaast brengt Fleet management nog een breed scala aan andere voordelen met zich mee. Maar wat zijn deze voordelen? Webfleet Solutions legt het uit.

Lees verder  |  2 reacties

Sportende werknemers verzuimen gemiddeld 6 dagen per jaar minder

10 februari 2020 - Een onderneming is gebaat bij ondernemers die optimaal presteren. Dat betekent onder andere dat het verzuim door ziekte of andere ongemakken zoveel als mogelijk moet worden teruggebracht. Een werknemer die niet aanwezig kan zijn, kan immers ook geen productiviteit leveren. Uit onderzoeken blijkt dat een sportende werknemer gemiddeld tot wel 6 dagen per jaar minder verzuimt. Het is dan ook goed om eens dieper in te gaan op wat hier allemaal de redenen van zijn. Zo weet je als werknemer direct hoe je hiervan kan profiteren op een goede manier.

Lees verder  |  Reageer

Internetondernemers kunnen niet meer zonder goede hosting

7 januari 2020 - Het belang van een goede hosting voor een internetondnemer
De technologische ontwikkelingen gaan tegenwoordig sneller dan ooit te voren. Zeker op het gebied van internet. Aan de ene kant is dit toch prachtig, want het internet heeft ons veel gebracht. Een nadeel daarvan is echter dat voor een internetondernemer de concurrentie steeds groter wordt.

Lees verder  |  Reageer

Voeding voor de concentratie

4 januari 2020 - B-vitamines (B1, B3, B6, B8, foliumzuur en B12) en vitamine C zijn goed voor de leerprestatie, de concentratie en spelen een rol bij het geheugen. Ook de mineralen magnesium, ijzer, jodium en zink zijn essentieel. Een tekort aan deze vitamines en mineralen kan er toe leiden dat je minder goed presteert vanwege een onvoldoende concentratie.

Lees verder  |  Reageer

Wel of niet uitbesteden aan een bereikbaarheidsdienst: 6 tips bij het maken van een goede keuze

20 december 2019 - Anno 2019 leven wij in een 24 uurs economie. Elke ondernemer zal het er mee eens zijn: een goede bereikbaarheid is heel belangrijk. Of dit uit noodzaak is of als service naar klanten toe.   Niemand wil potentiele klanten mislopen of bestaande klanten teleurstellen als zij geen gehoor krijgen.
 

Lees verder  |  Reageer

Dit staat de horeca in 2020 te wachten

16 december 2019 - Nu 2019 bijna ten einde komt, blikt Hakvoort Professional alvast vooruit wat horeca ondernemers in het nieuwe jaar kunnen verwachten. Naast de bekende uitdagingen krijgt de branche te maken met nieuwe trends en kansen om op in te spelen. Dit staat de branche in 2020 te wachten.

Lees verder  |  Reageer

Huisstijl in drukwerk

19 november 2019 - Ieder bedrijf heeft zijn eigen huisstijl. Briefpapier, facturen en enveloppen en visitekaartjes hebben een eenzelfde stijl. De huisstijl is representatief voor het bedrijf. Het logo vormt hiervan een onderdeel.
 

Lees verder  |  Reageer
Vorige  |  
1  2  3  4  5  ...  6