Ondernemen met de beste ondersteuning

Persberichten

Dit is waarom je een elektrische fiets moet leasen!

10 juni 2020 - Werkgevers zijn zich steeds meer bewust van het feit dat beweging de productiviteit van werknemers bevordert. Ook het kabinet vindt dit erg belangrijk! Vandaar dat het vanaf 2020 een stuk voordeliger en aantrekkelijker is om voor ‘een fiets van de zaak’ te kiezen. Wil je ook duurzaam bezig zijn en denk je eraan je auto in te ruilen voor een milieuvriendelijke elektrische fiets? Wij vertellen je meer over het leasen van een elektrische fiets.

Lees verder  |  Reageer

De checklist om je financiele bachelor uit te kiezen

18 mei 2020 - Wil jij je ontwikkelen op het gebied van financieel management? Is de Moderne Bedrijfsadministratie echt jouw ding? En klinkt een combinatie tussen Moderne Bedrijfsadministratie en informatievoorziening je als muziek in de oren? Wat betreft een financiële bachelor zijn er talloze mogelijkheden. Daarom kan het lastig zijn om de juiste keuze te maken. MVP stelde voor jou een checklist op, waarmee jij eenvoudig een financiële bachelor kiest, die tevens optimaal aansluit op jouw persoonlijke ontwikkelpunten en behoeftes. 

Lees verder  |  Reageer

Beginnen vanaf nul

12 mei 2020 - De horeca is door de corona sterk geraakt. Per 15 maart is er een horecasluiting afgekondigd die nu al anderhalve maand duurt. Het kabinet heeft steunmaatregelen aangeboden, maar het is maar de vraag of die toereikend zijn.

Lees verder  |  1 reactie

Dit zijn de beste manieren om zakelijke relaties te benaderen, zoals met een bericht in brievendoosjes

29 april 2020 - Het is belangrijk om zakelijke relaties op te bouwen, maar zeker ook om deze te onderhouden. Er zijn verschillende manieren om zakelijke relaties te benaderen om het netwerk van je bedrijf uit te bouwen en het contact warmte houden. Welke dat zijn en wat je moet doen om contacten in stand te houden ontdek je hier, zoals met een persoonlijke boodschap in enveloppen 14 x 14 of met een relatiegeschenk in een brievenbusdoosje.

Lees verder  |  Reageer

Op welke manieren kun je jouw merk offline, zoals met aanstekers bedrukken, zo goed als mogelijk promoten?

29 april 2020 - Er zijn allerlei manieren om je merk niet alleen online, maar ook offline te promoten. Dat varieert van het simpel reclame maken met flyers tot het laten drukken van visitekaartjes. Ook relatiegeschenken doen het altijd goed als offline promotiemateriaal. Je ontdekt hier wat de beste manieren zijn voor offline promotie van je merk, zoals aanstekers bedrukken. Dit is namelijk typisch een voorbeeld dat bij veel mensen wel een bekend beeld oproept. Het is dan ook een van de favoriete producten voor bedrijven om te laten bedrukken en als reclamemiddel te laten dienen. Zo zijn er nog veel meer opties om producten te laten bedrukken of op andere manieren voor offline promotie te zorgen.

Lees verder  |  Reageer

Het thuiswerkgeschenk

23 april 2020 - Als relatiegeschenk geven we waterflessen, pennen, usb-sticks, sleutelhangers, bekers en opladers. Met het bedrijfslogo proberen we de naamsbekendheid te promoten. Zijn de ontvangers daar blij mee?

Lees verder  |  Reageer

Zelfstandig investeren in vastgoed

16 april 2020 - In de onzekere tijden rond de coronacrisis houden de meeste investeerders de hand op de knip. Economische onzekerheid gaat altijd gepaard met een afname in het aantal investeringen. Zeker op de aandelenmarkt is dit goed te zien, waar veel bedrijven herhaaldelijk rode cijfers hebben laten zien en waar budgetbegrotingen overboord gekieperd zijn. Toch is dit ook een markt waarin investeren goede en kansrijke mogelijkheden biedt. Vooral wanneer het gaat om investerin
gen met goede groeirendementen en -mogelijkheden, zoals de vastgoedmarkt. Maar is zelfstandig investeren in vastgoed wel een goed idee?

Lees verder  |  Reageer

Jouw bedrijf in een nieuw jasje steken: aan de slag met je kantoor!

7 april 2020 - Je onderneming is dynamisch. Dagelijks kijk je naar de mogelijkheden rond opschaling, investeer je in nieuwe ICT-toepassingen en kijk je al uit naar die volledig elektrische auto’s om je wagenpark te vernieuwen. Tegelijkertijd laat je ook de website opfrissen, zodat je helemaal bij de tijd bent.

Lees verder  |  Reageer

Kan ik die aanbouw wel betalen?

7 april 2020 - Heb je een goed jaar gedraaid vorig jaar als ondernemer en kun je nu eindelijk aan de slag met het uitbouwen van je eigen huis omdat je meer reserve hebt dan gebudgetteerd is? Dan zijn er tal van mogelijkheden om het geld in te zetten nadat de winstbelasting verrekend is zodat je ook daadwerkelijk alleen beschikbare reserves uit je onderneming haalt. Maar waar moet je op letten wanneer het gaat om die aanbouw en de kosten die ervoor beraamd zijn?
 

Lees verder  |  Reageer

Checklist: de beste start voor jouw eigen webshop

1 april 2020 - Ben je voornemens een webshop te starten? Steeds meer Nederlanders verkopen hun zelfgemaakte producten online. Een alternatief is het kopen van goedkope, bestaande producten buiten Nederland en ze met marge te verkopen aan de Nederlandse consument. Om een webshop te bouwen zijn er verschillende factoren, waarover vooraf moet worden nagedacht. In dit artikel zetten we een aantal van deze punten voor je op een rijtje! Zo ga je direct goed van start wanneer je webwinkel live gaat.

Lees verder  |  Reageer

Geef een impuls aan jouw professionele en persoonlijke groei als strategisch communicatieadviseur

1 april 2020 - Met de SRM Senior Communicatieadviseur C opleiding leer jij hedendaagse communicatietechnieken vanuit een breder organisatieperspectief te benaderen, wordt het vertalen van complexe communicatievraagstukken naar jouw dagelijkse praktijk een eitje èn ontwikkel je op eenvoudige wijze essentiële vaardigheden om creatieve oplossingen aan te dragen bij crises-en issuemanagement. Dankzij de praktijkgerichte wijze van SRM versterk jij binnen no-time jouw carrièreperspectieven!

Lees verder  |  Reageer

Welke hypotheek past bij de zzp'er?

14 maart 2020 - Je hebt als zzp’er een leuk inkomen met je glazenwassersbedrijf. Je bent altijd lekker buiten en je ziet en ontmoet veel mensen. Omdat je jouw werk serieus neemt en heel erg goed doet krijg je als vanzelf steeds meer opdrachten. Je bent gespecialiseerd in de kleinere bedrijfsgebouwen op industrieterreinen.

Lees verder  |  Reageer

Financiele schade beperken als zzp'er: welke verzekeringen zijn belangrijk?

11 maart 2020 - Ben je zelfstandig ondernemer met een eenmanszaak dan is het belangrijk om je bedrijf te beschermen tegen schadeclaims. De financiële schade voor uiteenlopende risico´s is te beperken met zzp verzekeringen. Nu zijn er voor de zzp´ers allerlei verschillende soorten verzekeringen beschikbaar. Die zijn niet allemaal nodig. Het is belangrijk dat je financiële schade beperkt als zzp´er met verzekeringen die op jouw situatie zijn afgestemd. Hieronder staan de zzp verzekeringen vermeld die het meest belangrijk zijn.

Lees verder  |  Reageer

E-rijden nog steeds beloond

7 maart 2020 - Het aantal elektrische auto’s neemt toe. Vorig jaar zijn er weer meer volledig elektrische auto’s verkocht. Deels is dit te danken aan de minder gunstige fiscale regels per 2020. Merken komen steeds meer met nieuwe elektrische modellen. Stond de Tesla synoniem voor de elektrische auto, nu zijn Audi, Mercedes en Jaguar volwaardige concurrenten in het hogere segment.

Lees verder  |  Reageer
Vorige  |  
1  2  3  4  5