Ondernemen met de beste ondersteuning

Persberichten

Maak de kantine in je bedrijfspand compleet met deze tips

12 november 2020 - Binnen elk bedrijf moeten medewerkers een mooie gelegenheid hebben om pauze te kunnen houden. Het moet een plek zijn waar het ‘werk’ even vergeten kan worden en men tot rust kan komen. Een plek waar kan worden ontmoet. Deze plek is dan ook vaak de kantine van het bedrijf. Er zijn in de kantine verschillende dingen waar op gelet moet worden. Het gaat bijvoorbeeld om het aanschaffen van de juiste tafels om zowel goed aan te kunnen zitten als te eten. Geen idee waar je hierbij moet beginnen? Bekijk dan deze pagina voor eettafels eens. Naast de eettafel zijn er nog andere elementen die een kantine compleet maken. We delen ze graag met onderstaande tips.
 

Het juiste meubilair
Bij een kantine is het belangrijk dat de juiste comfort aanwezig is. Men moet goed aan tafel kunnen zitten om te genieten van een heerlijke lunch. Daarnaast moet ook de juiste grootte aan tafels aanwezig zijn om met meerdere mensen tegelijk te kunnen zitten. Het moet tegelijkertijd ook een omgeving van rust zijn. Een samenhang tussen het meubilair zoals stoelen, tafels en banken is dus ook erg belangrijk

Meer dan alleen lunch
Bij de kantine wordt er vaak gedacht aan lunch. Geheel logisch natuurlijk, maar toch is het een plek waar veel meer gebeurd. Men komt er samen om elkaar te leren kennen of voor de vrijdagmiddagborrel, maar ook om je even af te zonderen van het werk. Het is dus goed om elementen in de kantine te verwerken die hieraan bijdragen. Zo kan een zithoek met banken voor comfort, een pingpongtafel of een bar met passende barkrukken een goede optie voor zijn. Zo dient het echt als een plek waar men even je hoofd leeg kan maken.

Stimuleren van gezondheid
Naast dat het een plek moet zijn waar men tot rust kan komen, is het dus ook een plek waar men komt om te eten. Het kan zijn dat men zelf eten meeneemt, maar het is ook erg belangrijk om eten aan te bieden. Het stimuleren van gezond eten is hierin erg belangrijk voor uw medewerkers. Dit kan bijvoorbeeld door het aanbieden van fruit of andere gezonde salades. Dit bewustzijn in het belang van gezond eten is namelijk erg belangrijk voor uw medewerkers. Dat nemen ze ook mee naar huis.
 

Doorsturen  |  Reageer

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageren

http://
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.