Ondernemen met de beste ondersteuning

Persberichten

De kracht van een kerstpakket

28 oktober 2020 - Als je denkt dat het kerstpakket zijn langste tijd heeft gehad, heeft het mis. Bij het aanbod kerstpakketten voor 2020 zijn de mogelijkheden namelijk eindeloos. Steeds meer bedrijven kiezen er voor om hun personeel met een mooi gebaar te bedanken voor hun inzet. Zo kun je kiezen uit een veelzijdig aanbod van verschillende thema’s en is het zelfs mogelijk om een kerstpakket te personaliseren. Zeker in deze tijd, waar thuiswerken het nieuwe normaal is geworden, kan een relatiegeschenk heel erg goed uitpakken om de werkrelatie tussen werkgevers en werknemers te behouden en te verbeteren. 

Geef jouw personeel een schouderklopje
Werknemers hechten ontzettend veel waarde aan een blijk van waardering. Ze vinden het gebaar zelfs belangrijker dan de inhoud van het kerstpakket. Nu we dit jaar steeds meer thuiswerken en de VRIJMIBO noodgedwongen digitaal plaatsvindt, is het contact anders. Ook het gemis van contact met collega’s op de werkvloer wordt gemist. We verwachten veel flexibiliteit van onze werknemers en daarom mogen ze extra in het zonnetje worden gezet.

Maak het persoonlijk
Het coronavirus heeft ingrijpende gevolgen voor de economie. Ook bedrijven moeten noodgedwongen bezuinigen. Gelukkig heeft de Nederlandse overheid ingestemd om de werkkostenregeling tijdelijk te verhogen. Hierdoor krijgen werkgevers meer ruimte om hun personeel tegemoet te komen in deze moeilijke tijd. Een relatiegeschenk is daar een mooi voorbeeld van. Probeer om een persoonlijke tint aan het kerstpakket toe te voegen. Dat hoeft trouwens helemaal niet duur te zijn. Denk bijvoorbeeld aan een persoonlijke kerstkaart met kerstgroet. Zo laat je zien dat het kerstcadeau écht voor die persoon bedoeld is.

Duurzame kerstpakketten
We hechten veel waarde aan producten die op een maatschappelijk verantwoorde manier geproduceerd zijn. Steeds meer bedrijven kiezen er daarom voor een duurzaam kerstpakket te geven aan hun werknemers en werkrelaties. Zo draag je niet alleen een steentje bij aan het klimaat, maar kun je ook rekenen op een hoge waardering vanuit je werknemers.
 

Doorsturen  |  Reageer

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageren

http://
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.