Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

VNO-NCW, MKB en NLTO hekelen aanpak Van Dijkhuizen

19 juni 2013 - VNO-NCW, MKB-Nederland en LTO Nederland zijn voorstander van een eenvoudiger belastingstelsel, maar vinden het verkeerd dat de commissie Van Dijkhuizen een dure rekening neerlegt bij ondernemers. Vooral DGA's (directeuren- grootaandeelhouder) worden hard geraakt in de voorstellen.

Lees verder  |  Reageer

Actie werkgever noodzakelijk voor verval vakantiedagen

19 juni 2013 - Per 1 juli 2013 vervallen de eerste wettelijke vakantiedagen met de nieuwe vervaltermijn van zes maanden. Niet alle werkgevers en werknemers zijn daarvan op de hoogte en dat kan ertoe leiden dat het doel van de wijzigingen van de vakantiewetgeving niet wordt bereikt.

Lees verder  |  1 reactie

Starters verdienen meer dan gevestigde zelfstandigen

19 juni 2013 - Het gemiddeld besteedbaar inkomen van startende ondernemers lag in 2009 een fractie hoger dan dat van gevestigde zelfstandigen. Het inkomensverschil was ongeveer twee procent.

Lees verder  |  1 reactie

Middenbedrijf positief over omzetgroei

19 juni 2013 - Nederlandse ondernemers zien kansen voor omzetgroei. Bijna de helft van de ondernemers verwacht in 2013 groei. Dit blijkt uit de jaarlijkse Mid Market Monitor van Deloitte over het middenbedrijf.

Lees verder  |  Reageer
Aston Martin Vanquish Volante is kaak-ontwrichtend mooi

Aston Martin Vanquish Volante is kaak-ontwrichtend mooi

18 juni 2013 - Je moet maar durven, je nieuwste model onthullen in deze kleurstelling. Ach, al had Aston Martin de Vanquish Volante in 't gifgroen voorzien van een lilapaars interieur gepresenteerd, dan nog zou het een ongelofelijke schoonheid zijn.

Lees verder  |  Reageer

ZZP Netwerk Nederland sluit zich aan bij MKB-Nederland

18 juni 2013 - ZZP Netwerk Nederland heeft zich aangesloten bij MKB-Nederland. Het lidmaatschap is op 1 juni 2013 ingegaan.

Lees verder  |  Reageer

Hoe is het ondernemingsklimaat voor bedrijven in topsectoren?

18 juni 2013 - ‘Hinderende wet- en regelgeving’ staat op nummer één van de onderwerpen waarin topsectorbedrijven actie van de overheid vragen. 40 procent noemt dit als belangrijkste aandachtspunt.

Lees verder  |  Reageer

Nederlandse m-commerce-markt stijgt tot 1,1 miljard euro in 2017

18 juni 2013 - Webwinkeliers kunnen hun omzet met vijftien procent verhogen door hun producten of diensten ook via mobiel aan te bieden.

Lees verder  |  Reageer

Laat WIA-beschikking van UWV altijd controleren

17 juni 2013 - Volledige arbeidsongeschikte werknemers komen óf in aanmerking voor een IVA-uitkering, óf een WGA-uitkering. De IVA is voor werknemers die duurzaam arbeidsongeschikt zijn. Wie niet duurzaam arbeidsongeschikt is, ontvangt een WGA-uitkering.

Lees verder  |  Reageer

Werkgevers willen pensioenvoorkeur jongeren kennen

17 juni 2013 - Werkgevers moeten actief op zoek gaan naar de pensioenvoorkeuren van jongere werknemers en gelijktijdig het pensioenbewustzijn vergroten van werknemers jonger dan 40 jaar.

Lees verder  |  Reageer

Supermarkten sluiten 2012 succesvol af

17 juni 2013 - Hoewel de koopkracht in Nederland nog steeds onder druk staat en de gevolgen van de economische crisis nog steeds voelbaar zijn voor de consument, steeg de supermarktomzet in 2012 naar 33,7 miljard euro.

Lees verder  |  Reageer
Aston Martin DB9 als plug-in hybride

Aston Martin DB9 als plug-in hybride

16 juni 2013 - Aston Martin en Bosch hebben de handen ineengeslagen om tot een plug-in hybride van de DB9 te komen. De Britse sportcoupé werd er meteen een vierwielaandrijver van.

Lees verder  |  Reageer

Europese betalingsmoraal nog steeds slecht

14 juni 2013 - In het moeilijke economische klimaat in Europa hebben ondernemingen slechts beperkt toegang tot liquide middelen, zeker in Zuid-Europa. Door de teruglopende omzet gaan zij in de ‘overlevingsstand’ en stellen zij internationale betalingen uit om het werkkapitaal maximaal te benutten.

Lees verder  |  Reageer

Ingrijpende effecten uitverkoop op modebranche

14 juni 2013 - Prijsacties zijn een beproefd concept in het Nederlandse winkellandschap. Maar de ‘race to the bottom’ krijgt een langduriger karakter met grote gevolgen voor de modebranche.

Lees verder  |  Reageer
Vorige  |  
482  483  484  485  ...  541