Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

Juist voor 'traditionele' ondernemers vormt online een kans

11 juni 2013 - 80 procent van de ondernemers ziet investeren in online producten als een kans. Tweederde van die ondernemers maakt al op enige wijze gebruik van online producten, zoals beveiligingscamera's, mobiele websites of apps.

Lees verder  |  1 reactie

Twee werelden in cao-overleg

11 juni 2013 - In het cao-overleg is in toenemende mate sprake van twee werelden. Tegenover sectoren waarin een loonstijging van twee procent de norm is, staan sectoren waar nul procent de norm is. Andere loonstijgingspercentages worden beduidend minder overeengekomen.

Lees verder  |  Reageer
Porsche Cayman a la bolognese van Studiotorino

Porsche Cayman a la bolognese van Studiotorino

10 juni 2013 - Ken je Alfred Stola nog, de kalende Italiaan achter de Stola S 82? Hij presenteerde deze gemodificeerde Porsche Boxster begin deze eeuw, met achterin een zeer sterke 911-motor. Tegenwoordig doet hij zaken onder zijn bedrijfsnaam Studiotorino en de zogenaamde Moncenisio, op basis van de nieuwe Cayman, is zijn huidige project. In november is ´ie klaar.

Lees verder  |  Reageer

Jonge ondernemers het meest positief

10 juni 2013 - Het Nederlandse midden en kleinbedrijf ziet nog geen verbetering van het huidige economische klimaat. Voor de komende twaalf maanden verwachten de ondernemers geen verandering.

Lees verder  |  Reageer
Mercedes-Benz legt patenten S 500 Hybrid Plus vast

Mercedes-Benz legt patenten S 500 Hybrid Plus vast

9 juni 2013 - Nu Mercedes-Benz de S-klasse officieel heeft voorgesteld kan men zich in Stuttgart opmaken voor de productiestart. Ook de administratieve taken moeten daarbij vervult worden. Eén daarvan is het vastleggen van de nodige patenten, ook voor de S 500 Hybrid Plus.

Lees verder  |  Reageer

Cadeautjes beïnvloeden reviews over bedrijven niet

7 juni 2013 - Nieuw onderzoek laat zien dat de kwaliteit van consumenten beoordelingen (reviews) constant blijft, met of zonder het gebruik van incentives. Door het toegenomen belang van klantbeoordelingen bij aankoopbeslissingen van consumenten is ook de belangstelling voor de betrouwbaarheid ervan toegenomen.

Lees verder  |  Reageer

Vertrouwen MKB op nieuw historisch dieptepunt

7 juni 2013 - Het vertrouwen van MKB-ondernemers in de economische ontwikkeling van Nederland is op een dieptepunt aangeland. Van de MKB-ondernemers zegt 52 procent geen vertrouwen in de economische ontwikkeling te hebben, terwijl achttien procent aangeeft wel vertrouwen te hebben en 30 procent aangeeft enigszins vertrouwen te hebben.

Lees verder  |  Reageer

Steeds meer oudere zzp’ers freelancen noodgedwongen

7 juni 2013 - Het aantal zzp'ers in Nederland is sinds 1996 met 90 procent gegroeid. Toch is het lang niet altijd een bewuste keuze om zelfstandig ondernemer te worden: een op de tien zzp'ers is noodgedwongen als zelfstandige aan de slag gegaan.

Lees verder  |  Reageer
Opel prijst de Astra GTC met 170 pk

Opel prijst de Astra GTC met 170 pk

6 juni 2013 - Dat Opel met de 1.6 SIDI en 170 pk een potente motor in handen heeft, dat wisten we al. Na de Cascada en de Zafira wordt nu ook de Astra GTC ermee uitgevoerd en dat kan voor heel wat plezier gaan zorgen in de hatchback. Ook het koppel van 260 Nm " bij de tijdelijke overboost zelfs 280 Nm " mag er zijn. En dat voor net geen dertig mille.

Lees verder  |  Reageer

Kloof tussen accountant en ondernemer nog steeds niet gedicht

6 juni 2013 - De vraag naar aandacht in de huidige economie is groter dan ooit. Ondernemers verwachten steeds meer persoonlijke service van hun accountant. Bovendien moet die vooral proactief zijn en getuigen van aandacht voor en kennis van de markt waarin de ondernemer actief is.

Lees verder  |  1 reactie

Brisk Index veert op

6 juni 2013 - De Brisk Index heeft afgelopen week een sprongetje voorwaarts gemaakt. De index, opgebouwd uit beursgenoteerde fondsen waarin een ondernemer aan het roer staat of de oprichter nog altijd een flinke vinger in de pap heeft, steeg op weekbasis bijna 6 punten naar een stand van 176,4. De AEX leverde daarentegen juist licht in.

Lees verder  |  Reageer

Branches en vakbonden willen uitstel invoering vorstverletregeling

6 juni 2013 - Een groot aantal brancheorganisaties en vakbonden vindt het onacceptabel dat minister Asscher van Sociale Zaken eenzijdig, zonder overleg met de sectoren, heeft besloten een nieuwe vorstverletregeling in te voeren. Deze regeling is voor ondernemers onbetaalbaar en brengt het voortbestaan van veel bedrijven in gevaar.

Lees verder  |  Reageer

Werkgevers moeten pensioenregeling herzien

5 juni 2013 - Van de huidige pensioencontracten is zo’n 40 procent per 1 januari 2014 bovenmatig. Dit blijkt uit onderzoek van Aon Hewitt. Werkgevers die hun regelingen niet aanpassen aan de gewijzigde wet- en regelgeving rond pensioenen, lopen het risico dat er meer pensioen wordt opgebouwd dan fiscaal is toegestaan.

Lees verder  |  Reageer

Zzp’ers temperen hun omzetverwachtingen voor 2013

5 juni 2013 - Voor veel zzp'ers valt de omzet in 2012 flink tegen, voor 2013 stellen zij de omzetverwachting naar beneden bij. Een beperkte afzetmarkt en de slechte conjunctuur zijn de grootste belemmeringen om groei te realiseren.

Lees verder  |  Reageer
Vorige  |  
484  485  486  487  ...  541