Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

Automobielbranche roept Automotive Innovation Award in het leven

26 juni 2013 - De Nederlandse autobranche kent vanaf volgend jaar een nieuwe prijs: de Automotive Innovation Award (AIA). Deze prestigieuze prijs wordt elke twee jaar uitgereikt voor de meest baanbrekende innovatie op het gebied van automobiliteit.

Lees verder  |  Reageer

Zzp’er dit jaar zuiniger op vakantie

25 juni 2013 - Uit onderzoek van HeadFirst onder 668 respondenten blijkt dat zelfstandig professionals sterk bezuinigen op hun uitgaven aan vakanties. Maar liefst 51,5 procent van de respondenten geeft aan dit jaar minder uit te geven dan in 2012. Met name professionals die op dit moment geen opdracht hebben, zeggen dit jaar niet op vakantie te gaan.

Lees verder  |  Reageer

Accijnsverhoging kent alleen maar verliezers

25 juni 2013 - Onderzoek naar de effecten van de accijnsverhoging op gedistilleerd per 1 januari 2013 en nogmaals in 2014, toont aan dat de overheid 13,6 miljoen euro aan accijns en btw misloopt. Daarbovenop verliest de staat jaarlijks ca 31 miljoen euro vanwege grensoverschrijdende aankopen van gedistilleerd.

Lees verder  |  Reageer

Autobedrijven krijgen dikke voldoende voor klantgerichtheid

25 juni 2013 - Uit onderzoek van 778 reviews van klanten op Preferenso.nl blijkt dat de meeste Nederlanders tevreden zijn over hun autogarage en autodealer. De autobedrijven en garages krijgen gemiddeld een rapportcijfer van een 7,5 en de autodealers een 7,3.

Lees verder  |  Reageer

Crisisproof: verhuur een werkplek!

24 juni 2013 - Lege werkplekken zijn saai om tegen aan te kijken en bovendien kosten deze lege werkplekken geld. Gevulde werkplekken daarentegen leveren, als het goed is, juist geld op. Eén of een aantal werkplekken over? Of zelfs een heel gebouw?

Lees verder  |  1 reactie

Werkvloer onveiliger door onbegrip en afname BHV'ers

24 juni 2013 - De economische crisis zorgt voor een lager aantal goed opgeleide BHV'ers op de werkvloer. Dit blijkt uit onderzoek van Stichting Bedrijfshulpverlening Nederland, dat een groot aantal MKB'ers vroeg naar de bezetting van bedrijfshulpverleners binnen hun bedrijf over de afgelopen jaren .

Lees verder  |  1 reactie

Installatiebranche in zwaar weer

24 juni 2013 - Volgens UNETO-VNI, de ondernemersorganisatie voor de installatiebranche, verkeert de sector momenteel in zwaar weer. Sinds het begin van de economische crisis heeft de sector een kwart van het productievolume zien verdwijnen.

Lees verder  |  Reageer

Crisis voorbij: tarieven freelancers fors gestegen

21 juni 2013 - Freelancers verdienen gemiddeld 29 procent meer dan een jaar geleden. In een jaar tijd is het gemiddelde uurtarief gestegen van 42 naar 54 euro per uur.

Lees verder  |  Reageer

TAS - Verkopen in complexe omgeving

21 juni 2013 - Target Account Selling staat voor een methodiek om grote klanten te verwerven. Het wordt toegepast in complexe omgevingen zoals complexe ICT-toepassingen of de verkoop van vliegtuigen. Chris Loos, partner en sales trainer bij Excellent Verkooptraining, vertelt.

Lees verder  |  Reageer

KWF Kankerbestrijding zet kanker op de agenda bij bedrijven

21 juni 2013 - Gisteren introduceerde KWF Kankerbestrijding 'Bewuste Werkvloer', een programma waarmee werkgevers Is dit mogelijk: een programma waarmee werkgevers het onderwerp kanker binnen hun bedrijf bespreekbaar kunnen maken.

Lees verder  |  Reageer

Bedrijfsopvolging groeiende zorg voor MKB

20 juni 2013 - Bedrijfsopvolging is een groeiende zorg voor veel organisaties in Nederland. Vooral binnen het MKB ziet de voorbereiding op de toekomst er slecht uit. Onverwachts vertrek of ziekte van personeel kan een grote impact hebben op de bedrijfsvoering doordat zij een kleiner werknemersbestand hebben voor vervanging.

Lees verder  |  1 reactie

Vijf do's en don’ts voor uw horeca-inrichting

20 juni 2013 - U heeft er even op moeten wachten maar ook dit jaar heeft het team van De Horeca Fabriek onder leiding van ontwerper / trendwatcher Rein Rambaldo weer een leuke maar vooral inspirerende lijst opgesteld met de 'Do's and Don'ts' voor 2013 en 2014.

Lees verder  |  Reageer

Meer dynamiek tussen bedrijven en onderwijs nodig voor sterke topsectoren

20 juni 2013 - Om de innovatiekracht van topsectoren verder te versterken moet de samenwerking tussen onderwijsinstellingen in het beroepsonderwijs en het bedrijfsleven beter en sneller.

Lees verder  |  Reageer
Audi S3 Sportback ontvangt prijs

Audi S3 Sportback ontvangt prijs

19 juni 2013 - Net geen 50 mille, dat is de vanafprijs van de nieuwe Audi S3 Sportback. In september zal de rappe C-segmenter zijn opwachting maken bij de dealer, maar vanaf nu is de S3 Sportback al te bestellen.

Lees verder  |  Reageer
Vorige  |  
481  482  483  484  ...  541