Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

Ondernemers doen steeds vaker een beroep op leverancierskrediet

11 juli 2012 - Bedrijven die elkaar op rekening leveren, vormen samen al decennia lang de grootste bank van Nederland, constateert Graydon. "Bedrijven geven een gratis lening, want zelfs over het bedrag dat te laat wordt betaald, rekent het bedrijfsleven zelden tot nooit rente," aldus Gertjan Kaart, Algemeen Directeur Graydon Nederland.

Lees verder  |  Reageer

Meer marktkennis, meer innovaties, meer winststijging

11 juli 2012 - Bij veel bedrijven in het MKB is de ondernemer de spil in het innovatieproces. Het algemene beeld is dat kennis, ervaring en houding van de ondernemer het innovatieve gedrag van het bedrijf kunnen verklaren. Onderzoek van Panteia/EIM laat zien dat dit beeld in hoofdlijnen klopt.

Lees verder  |  Reageer

Verkoop bestelwagens eerste helft 2012 blijft stabiel

11 juli 2012 - In het eerste halfjaar van 2012 zijn er in totaal 33.956 nieuwe bestelwagens geregistreerd. Dat is een lichte stijging van 1,1 procent ten opzichte van dezelfde periode in 2011 toen er 33.594 stuks werden verkocht.

Lees verder  |  Reageer
Aston Martin V12 Vantage Roadster strijkt dak neer

Aston Martin V12 Vantage Roadster strijkt dak neer

10 juli 2012 - Geen Volante, maar Roadster. Aston Martin wijkt bij de dakloze V12 Vantage af van de traditionele naam voor hun cabriolets. Minder fraai is hij er niet van geworden.

Lees verder  |  Reageer

Steeds grotere verschillen in betalingstermijnen binnen Europa

10 juli 2012 - De nu al aanzienlijke verschillen in betalingstermijnen tussen landen en sectoren in Europa, worden in 2012 nog groter. Dit is een groot risico voor het herstel van Europa en eist een grotere inspanning om de Europese richtlijnen voor 2013 te halen.

Lees verder  |  Reageer

Werknemers willen gezonder en lekkerder lunchen

10 juli 2012 - De huidige kantoorlunch is alles behalve naar tevredenheid van werknemers. Uit onderzoek blijkt dat 69 procent van de werknemers met gezondere producten wil lunchen. 60 procent wil lekkerder lunchen en 55 procent duurzamer en milieubewuster.

Lees verder  |  1 reactie

Nieuw beautymerk bij Europese top van studentenbedrijven

10 juli 2012 - Het was een zware maar eerlijke strijd. De Europese HBO-finale voor studentenbedrijven zit erop. De twee vrouwelijke studentondernemers van KICK streden vorige week in Macedonië tijdens ‘European Enterprise Challenge’ om de titel Beste HBO-bedrijf van Europa.

Lees verder  |  Reageer
Nieuwe Lexus LS 600h ook als F Sport Line

Nieuwe Lexus LS 600h ook als F Sport Line

9 juli 2012 - Het vlaggenschip van Lexus wordt over drie weken helemaal in het nieuw gestoken. Bovendien zal de vernieuwde LS optioneel voorzien worden van een F Sport Line-pakket.

Lees verder  |  Reageer

Minder ondernemers in de bijstand

9 juli 2012 - Minder ondernemers doen een beroep op bijstandsverlening. Dat blijkt uit de IMK-Index, zo schrijft Blik op Nieuws. In het eerste kwartaal van dit jaar constateerde IMK nog een stabilisering bij deze groep.

Lees verder  |  Reageer

Nieuwe financieringsinitiatieven hebben potentie voor MKB

9 juli 2012 - Voor banken is het vaak niet aantrekkelijk klein zakelijke kredieten tussen 50.000 en 500.000 euro te financieren. Een aantal nieuwe financieringsinitiatieven brengen echter potentiële oplossingen voor MKB bedrijven met een relatief lage financieringsbehoefte.

Lees verder  |  Reageer

Ondernemers blijven investeren in duurzaamheid ondanks explosie faillissementen

9 juli 2012 - Vorige week meldde Libertijn zich als 2000ste partner van MVO Nederland. Ondanks de crisis blijft het aantal bedrijven dat zich aanmeldt stevig doorgroeien. "Het is hoopgevend dat in een tijd van uitgavenstops bedrijven MVO niet langer als kostenpost zien, maar willen investeren in een duurzame economie."

Lees verder  |  Reageer
Nu officieel: Mercedes CLS 63 AMG Shooting Brake

Nu officieel: Mercedes CLS 63 AMG Shooting Brake

8 juli 2012 - Na een ietwat twijfelachtige start heeft Mercedes-Benz de CLS 63 AMG Shooting Brake nu officieel voorgesteld. Zoals verwacht levert de 5.5 liter V8-BiTurbo de stuwkracht, maar afhankelijk van de aanschafsnelheid bedraagt het vermogen daarvan 525 of 557 pk. Snelle beslissers krijgen namelijk de Edition 1.

Lees verder  |  Reageer

Belgedrag ondernemers verandert sterk

6 juli 2012 - Het belgedrag van ondernemers verandert. Ze maken steeds meer gebruik van mobiele apps en andere communicatievormen zoals VoIP, echter zonder dat de vaste telefoon zijn waarde verliest.

Lees verder  |  Reageer

Zes tips voor veilig en zuinig vakantieverkeer

6 juli 2012 - Vanaf 1 november 2012 moeten alle banden in Europa een label dragen. Daarmee wil de EU consumenten bewuster maken van veiligheid, maar ook van brandstofverbruik en geluidsemissies van banden. Met de grote vakantie-uittocht voor de deur geeft LANXESS zes tips voor een veilige en zuinige reis.

Lees verder  |  Reageer
Vorige  |  
...  541