Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

7 mille meer voor Mercedes CLA 45 AMG

7 mille meer voor Mercedes CLA 45 AMG

6 augustus 2013 - Mocht je in de hoop zijn dat de CLA 45 AMG een vergelijkbaar prijskaartje zou krijgen als de A-variant, helaas. Voor het kontje en wat meer bagageruimte vraagt Mercedes-Benz € 6.500,- extra te overhandigen.

Lees verder  |  Reageer

In drie keerpunten en een eindsprint bent u SEPA-proof

6 augustus 2013 - Al op 1 februari 2014 gaat de Europese Unie over naar het SEPA-betalingssysteem. Toch loopt nog steeds een meerderheid van de bedrijven achter in dit tijdrovende overgangsproces. Volgens de laatste schattingen heeft slechts een kleine 40 procent van de bedrijven het gehele migratieproces doorlopen.

Lees verder  |  3 reacties

Meer cao-afspraken over wajongeren door sociaal akkoord

6 augustus 2013 - Het sociaal akkoord dat kabinet, vakbonden en werkgeversorganisaties in april sloten, leidt tot een stijgend aantal cao-afspraken om arbeidsongeschikte jongeren stage- en arbeidsplaatsen te bieden. In 31 procent van de na het sociaal akkoord afgesloten  cao’s staat zo’n afspraak tegenover twintig procent in eerdere cao’s.

Lees verder  |  Reageer

Financiering hot topic voor ondernemer

5 augustus 2013 - Financiering is het thema dat op dit moment het meest leeft onder ondernemers. Dat blijkt uit de maandelijkse MKB Barometer van MKB Servicedesk. Niet alleen het vinden van krediet via de bank is een hot topic; ondernemers maken ook steeds vaker werk van alternatieve financiering.

Lees verder  |  Reageer

Nieuw economisch profiel Duitsland

5 augustus 2013 - Alles wat ondernemers moeten weten over Duitsland en de Duitse economie staat te lezen in het actuele ‘Economisch profiel Duitsland’, dat de Nederlands-Duitse Handelskamer (DNHK) heeft gepubliceerd.

Lees verder  |  Reageer

Occasionkoper kiest voor groter, luxer en jonger

5 augustus 2013 - Kopers van gebruikte auto’s hebben in het eerste halfjaar van 2013 in toenemende mate hun oog laten vallen op grotere, luxere en jongere exemplaren. BOVAG-autobedrijven (dealers èn onafhankelijken) verkochten in de periode januari tot en met juni 17,7 procent meer auto’s van twee tot vier jaar oud dan in dezelfde periode vorig jaar en acht procent meer terreinwagens en luxe sportauto’s.

Lees verder  |  Reageer
Uitzwaai-editie: Mercedes C-klasse Edition C

Uitzwaai-editie: Mercedes C-klasse Edition C

4 augustus 2013 - De Mercedes C-klasse loopt op z'n laatste benen. Begin 2014 zal de nieuwe worden gelanceerd. Om de huidige generatie nog een laatste zwieper te geven lanceert Mercedes de Edition C, een meer uitgesproken uitvoering van alle carrosserievarianten.

Lees verder  |  Reageer

Ruim een kwart mkb-ondernemers gaat niet ontspannen op vakantie

1 augustus 2013 - Onderzoek: 62% van mkb‘ers houdt vinger aan de pols voor gerust gevoel. Ruim een kwart (26%) van de Nederlandse mkb-ondernemers gaat niet met een gerust gevoel op vakantie omdat zij dan geen inzicht hebben in hoe het gaat met hun bedrijf. 62% geeft aan tijdens de vakantie te volgen hoe het er ‘thuis’ aan toe gaat om zo wél relaxed de vakantiedagen door te komen. Dat blijkt uit onderzoek van Exact naar de rol van ‘de cloud’ binnen het mkb.

Lees verder  |  Reageer
Designschetsen nieuwe Mercedes Viano opgedoken

Designschetsen nieuwe Mercedes Viano opgedoken

31 juli 2013 - Afgelopen winter zagen we de volgende generatie Mercedes Viano ineens opduiken. Grotendeels ingepakt uiteraard, maar toen al vermoedden we dat het design vooraan zou neigen naar dat van de kleinere Citan. We hadden gelijk, zo bewijzen deze schetsen.

Lees verder  |  Reageer

Frankrijk en Spanje favoriet bij (ondernemende) ZZP’ers

31 juli 2013 - De ondernemende ZZP’er die in deze warme zomerweken zijn laptop even gesloten houdt en de telefoon het liefst niet aanneemt, heeft vooral gekozen om dat te doen in Frankrijk (28%) en Spanje (19%). Verrassend genoeg staan de Nederlandse Antillen op een derde plaats als vakantiebestemming: 7% van de vakantievierende Zelfverzekerde Zelfstandige Professionals vertoeft op één van de tropische ABC-eilanden.

Lees verder  |  Reageer
Spyker B6 Venator Spyder op Pebble Beach

Spyker B6 Venator Spyder op Pebble Beach

30 juli 2013 - Tot enige verbazing kondigde Spyker begin dit jaar een gloednieuw model aan. Op de Autosalon van Genève vond de officiële onthulling van deze B6 Venator plaats, waarbij meteen werd bericht dat ervan ook een dakloze variant zou verschijnen. Wel, die maakt zijn debuut tijdens Pebble Beach, zo maakt Spyker via social media bekend.

Lees verder  |  Reageer

Binnen twaalf maanden kantelpunt op de arbeidsmarkt verwacht

30 juli 2013 - ICT groeit nog steeds, licht herstel bouw en verpleging nieuw zorgenkindje Uit analyses van Intelligence Group blijkt dat, ondanks de stijgende werkloosheid en een dalend vacatureaanbod, een herstel op de arbeidsmarkt binnen 12 maanden verwacht kan worden. De bodem in de bouwsector is bereikt nu blijkt dat de vraag naar bouwpersoneel toeneemt. Daarnaast daalt het aanbod van actieve baanzoekers, mogelijk als gevolg van het discouraged workers effect. Macro-economisch gezien is de huidige arbeidsmarkt nog steeds slecht, maar doordat het actieve aanbod van personeel harder afneemt dan de vraag en met een herstellende bouwsector als aanjager van de economie, lijkt een kantelpunt op de arbeidsmarkt binnen twaalf maanden in zicht.

Lees verder  |  Reageer
Lexus trakteert met RX 450h Special Edition

Lexus trakteert met RX 450h Special Edition

29 juli 2013 - De RX 450h kan wel een duwtje in de rug gebruiken en Lexus lanceert daarom een speciale editie van hun hybride-SUV. De extra rijk uitgeruste RX 450h Special Edition is per direct, maar tijdelijk leverbaar.

Lees verder  |  Reageer

M2M: Mensen blijven centraal staan

29 juli 2013 - Het idee van machines die met elkaar praten wekt bij sommige mensen angstige visioenen op van een tijdperk waarin robots de dienst uitmaken. Denk bijvoorbeeld aan de Zweedse serie Real Humans, waarin mensachtige robots (‘Hubots’) steeds meer taken overnemen en daardoor de mens overbodig maken.

Lees verder  |  Reageer
Vorige  |  
474  475  476  477  ...  541