Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

Experiment creatief bureau zorgt voor ophef

14 augustus 2013 - Het Amsterdamse bureau Buutvrij heeft 40 dagen, zonder van tevoren afgesproken vergoeding, gewerkt voor merken, mensen en instanties. Het idee achter de actie ‘Crisis Schmisis’ was om het financiële risico en daarmee de angst bij opdrachtgevers weg te nemen bij het investeren in creativiteit en innovatie. Achteraf mochten opdrachtgevers zelf de vergoeding bepalen.

Lees verder  |  Reageer
Audi viert 500. 000ste met TTS competition

Audi viert 500. 000ste met TTS competition

13 augustus 2013 - Toen de TT in 1995 als concept op de IAA werd onthuld sloeg de Audi in als een bom. De sportcoupé, die er later ook als cabriolet kwam, was in visueel opzicht zijn tijd ver vooruit. Nu, 15 jaar na de lancering, heeft Audi al een half miljoen TT's verkocht. Dat moet natuurlijk gevierd worden, en wel met deze TTS competition.

Lees verder  |  Reageer
Pebble-koets: Bentley Mulsanne Le Mans Edition

Pebble-koets: Bentley Mulsanne Le Mans Edition

13 augustus 2013 - In de 4 jaar dat de super-de-luxe Bentley Mulsanne nu onder ons is zijn er al best wat speciale uitvoeringen verschenen. De Mulsanne Le Mans Edition is de volgende en zal zijn première beleven tijdens Pebble Beach Concours d'Elegance. Komend weekend vindt dat plaats.

Lees verder  |  Reageer

Afscheid voorzitter MKB-Nederland

13 augustus 2013 - Per 1 september aanstaande zal Hans Biesheuvel na ruim twee jaar terugtreden als voorzitter van de werkgevers- en ondernemerskoepel Koninklijke Vereniging MKB-Nederland.

Lees verder  |  Reageer

Energiekosten MKB drastisch omlaag

13 augustus 2013 - Energiebesparing leeft binnen het MKB. Ondernemers zijn volop bezig met het besparen op hun energiekosten. 70 procent gebruikt al spaar- of ledlampen in zijn bedrijf en meer dan de helft (53 procent) zegt gebruik te maken van zonnepanelen voor het opwekken van elektriciteit of verwarmen van water.

Lees verder  |  Reageer

Modernisering ziektewet op komst: gevolgen voor werkgevers

13 augustus 2013 - Vanaf 2014 gaat de nieuwe wet beperking ziekteverzuim en arbeidsongeschiktheid vangnetters (BeZaVa) van start. Met name voor werkgevers zijn de gevolgen hiervan merkbaar omdat zij verantwoordelijk worden gemaakt voor de instroom van hun (ex)werknemers in de Wet werk en inkomen naar arbeidsvermogen (WIA).

Lees verder  |  Reageer

Schatkist loopt ruim een miljard euro mis door tanken over de grens

12 augustus 2013 - De recente verhoging van de btw en de brandstofaccijnzen heeft desastreuze gevolgen voor honderden pomphouders in de grensstreek. 53 procent van de inwoners van het grensgebied tankt hierdoor namelijk in België of Duitsland.

Lees verder  |  2 reacties
Lexus stunt met Deal & Drive

Lexus stunt met Deal & Drive

11 augustus 2013 - Met aantrekkelijke acties probeert Lexus tijdens de rustige vakantieperiode toch nog wat publiek naar de showrooms te lokken. Met de Deal & Drive-selectie van de CT 200h, GS 450h en RX 450h kan de klantenkorting zomaar oplopen tot een forse € 5.000,-.

Lees verder  |  Reageer

Bouwterrein in zomerperiode makkelijke prooi voor inbrekers

9 augustus 2013 - Steeds vaker worden bouwondernemers geconfronteerd met diefstal van gereedschappen en bouwmaterialen op de bouwplaats. Tijdens de bouwvak neemt de kans op inbraak nog eens extra toe. Dit levert de ondernemer zware schade op omdat het materiaal door slechte beveiliging niet is verzekerd.

Lees verder  |  Reageer

Nieuw: zzp'er als boksbal

9 augustus 2013 - Al eerder heeft de VZZP duidelijk gemaakt niets te zien in de voorstellen van de commissie Van Dijkhuizen die het belastingstelsel heeft herzien.

Lees verder  |  Reageer

ZZP'ers vinden moeilijk nieuwe klanten

8 augustus 2013 - Bijna de helft van de ZZP’ers (44 procent) heeft het moeilijk om nieuwe klanten te vinden.  Dat blijkt uit een onderzoek bij 488 freelancers uitgevoerd door Freelancenetwork.be.

Lees verder  |  1 reactie

Innovatie in bouw: energiezuinigheid en onderhoudsvriendelijkheid populair

8 augustus 2013 - Innovaties gericht op het verbeteren van energiezuinigheid en onderhoudsvriendelijkheid zijn gewild onder partijen in de bouwsector. Gevraagd naar verbeteringen die aansporen om een nieuw product uit te proberen worden ook bouwtijdverkorting en gemak voor eindgebruikers gemiddeld vaak genoemd.

Lees verder  |  Reageer

Meer focus op grensoverschrijdende M&A-activiteiten

7 augustus 2013 - Steeds meer bedrijven wereldwijd koesteren de wens om een grensoverschrijdende fusie of overname te doen om groei te realiseren. In Nederland heeft een op de twee ondernemers plannen de komende drie jaar M&A-activiteiten te ontplooien.

Lees verder  |  Reageer
Officieel: alles over de (baanbrekende) BMW i8

Officieel: alles over de (baanbrekende) BMW i8

6 augustus 2013 - Dus toch een turbobenzine in plaats van een dieselmotor voor de i8. Dat en nog veel meer maken we op uit de definitieve specificaties van BMW's hybride-sportwagen. De fabrikant heeft deze alvast vrijgegeven zodat wij dat straks, tijdens de onthulling op de IAA, niet meer hoeven uit te pluizen.

Lees verder  |  Reageer
Vorige  |  
473  474  475  476  ...  541