Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

Keuze leaserijders sterk gedreven door aanscherping bijtellingsregels

15 juli 2013 - De keuze van leaserijders bij het afsluiten van leasecontracten wordt sterk gedreven door de geplande aanscherping van de bijtellingscategorieën per 1 januari 2014. De Mitsubishi Outlander stond de afgelopen maanden steevast bovenaan de wensenlijst van leaserijders. De auto daalt echter flink in populariteit door zijn beperkte beschikbaarheid voor 2013.

Lees verder  |  Reageer

Aantal schoonmaakbedrijven sterk gegroeid tijdens de crisis

15 juli 2013 - Ondanks de crisis neemt het aantal schoonmaakbedrijven sterk toe. Dit blijkt uit de sectoranalyse schoonmaak van UWV. Het totaal aantal bedrijven in de sector nam de afgelopen twee jaar toe met elf procent tot ruim 11.000.

Lees verder  |  Reageer

Bedrijfsleven blij met gezamenlijke agenda verduurzaming voedsel

15 juli 2013 - Vorige week publiceerden de Alliantie Verduurzaming Voedsel en het ministerie van Economische Zaken een gezamenlijke agenda voor verduurzaming van voedselproductie- en distributie. De agenda stippelt de route uit voor een transitie naar duurzaamheid in de gehele agrifoodketen tussen nu en 2020.

Lees verder  |  Reageer

Ondernemers blij met doorbraak energieakkoord

13 juli 2013 - De ondernemingsorganisaties zijn verheugd dat op hoofdlijnen overeenstemming is bereikt over het energieakkoord voor duurzame groei. VNO-NCW en MKB-Nederland zien het akkoord als een grote impuls voor de noodzakelijke verduurzaming van de Nederlandse economie.

Lees verder  |  1 reactie

Vijf strategische stappen voor een effectief beveiligingsbeleid voor mobiele data

12 juli 2013 - Sinds de begindagen van automatisering zijn bedrijven op zoek naar veilige en efficiënte methoden voor het uitwisselen van zakelijke bestanden. Tot voor kort maakten werknemers gebruik van USB-sticks om gegevens uit te wisselen.

Lees verder  |  Reageer

Lage btw leidt tot baanbehoud

12 juli 2013 - Als gevolg van de tijdelijke btw-verlaging op de arbeidscomponent bij verbouw-, renovatie- en onderhoudswerkzaamheden heeft vijftien procent van de bedrijven uit de bouw- en installatiesector geen mensen hoeven te ontslaan.

Lees verder  |  1 reactie

Omzet freelancers zit in de lift

12 juli 2013 - Tentoo ziet in het tweede kwartaal van 2013 dat freelancers en flexwerkers een omzetstijging realiseren ten opzichte van hetzelfde kwartaal in 2012. De omzet voor freelancers in de Randstad is gemiddeld 7,2 procent hoger.

Lees verder  |  Reageer

Top drie fouten financiële administratie in de vakantie

11 juli 2013 - In de zomermaanden, wanneer de administratieafdeling op vakantie is, kan er heel wat mis gaan bij bedrijven. Accon avm zette de drie grootste valkuilen op een rij en geeft ondernemers tips voor een goede vakantieoverdracht.

Lees verder  |  Reageer

DNHK: Duitsland-prognose voor derde kwartaal 2013

11 juli 2013 - De Duitse economie stabiliseert zich in 2013 op een hoog niveau en zal naar verwachting van de Nederlands-Duitse Handelskamer (DNHK) met 0,3 procent groeien. Dat blijkt uit de Duitsland-prognose die de Handelskamer voor het derde kwartaal van 2013 heeft opgesteld.

Lees verder  |  Reageer

Veel kennis ontbreekt bij bedrijven voor toepassing biomaterialen

11 juli 2013 - Zo langzamerhand wordt duurzaam ondernemen een standaardeis bij afnemers van producten en diensten. Veel bedrijven hebben dan ook een duurzaamheidplan, nemen maatregelen gericht op energie-, afval- en CO2-reductie en maken ook een duurzaamheidscan of CO2-footprint.

Lees verder  |  1 reactie

Bedrijfsgevoelige informatie niet veilig bij ZZP’er

10 juli 2013 - ZZP’ers lekken bewust en onbewust bedrijfsgevoelige informatie. Meer dan de helft (59 procent) werkt met bedrijfsgevoelige informatie van opdrachtgevers. Echter, 76 procent van de ZZP’ers gebruikt gratis consumentensoftware voor zakelijke doeleinden.

Lees verder  |  1 reactie

Helft MKB gebruikt social media voor werving nieuw personeel

10 juli 2013 - 47 procent van de MKB’ers zet social media actief in om nieuw personeel te werven. LinkedIn is van alle social media het meest populaire medium, dit wordt door 87 procent van de MKB’ers gebruikt voor wervingsdoeleinden.

Lees verder  |  Reageer

Pool krijgt steeds meer verantwoordelijkheden in tuinbouwbranche

10 juli 2013 - Steeds meer Poolse arbeidskrachten krijgen meer verantwoordelijkheden binnen hun functie in de tuinbouwbranche. Gaf vorig jaar nog 57 procent van de tuinbouwondernemers aan dat de verantwoordelijkheden van Poolse medewerkers toenemen, dit jaar is dat gestegen naar 64 procent.

Lees verder  |  Reageer
Blauw eenmansgenot: Jaguar F-type Project 7

Blauw eenmansgenot: Jaguar F-type Project 7

9 juli 2013 - De Jaguar D-type is een van de meest legendarische racer allertijden, een statement dat je af en toe moet koesteren. Dat doet Jaguar met de F-type Project 7.

Lees verder  |  Reageer
Vorige  |  
477  478  479  480  ...  541