Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

Thuisblijvers kiezen last minute voor bed & breakfast in Nederland

22 juli 2013 - Het mooie weer zorgt voor een piek op Bedandbreakfast.nl. De meeste reserveringsaanvragen zijn last minute: voor komend weekend of het resterende deel van de bouwvakanties tot 19 augustus. Vooral de B&B's aan de Noordzeekust zijn populair.

Lees verder  |  Reageer
Elektrische BMW i3 vanaf € 35. 500,-

Elektrische BMW i3 vanaf € 35. 500,-

21 juli 2013 - De nieuwe BMW i3 is nog niet officieel voorgesteld, maar dat weerhield de Nederlandse importeur niet de prijzen bekend te maken. De eerste elektrische auto van het Duitse merk arriveert in november en kost minimaal € 35.500,-.

Lees verder  |  Reageer

Vier tips om juridische vakantiekrachtproblemen door achterstallige administratie te voorkomen

19 juli 2013 - Het op orde hebben van de administratie bij het inschakelen van vakantiekrachten wordt onderschat. Doen organisaties dit niet dan riskeren ze torenhoge tarieven van de Belastingdienst of zitten ze langer aan het personeel vast dan gewenst.

Lees verder  |  Reageer
BMW 4-serie M Performance gepresenteerd

BMW 4-serie M Performance gepresenteerd

18 juli 2013 - Laat die M4 maar zitten. OK, dat is wat overdreven, maar o wat is de nieuwe BMW 4-serie Coupé in M Performance-tenue al erg lekker zeg! Vanaf november gewoon te bestellen bij de dealer.

Lees verder  |  Reageer

Ondernemers: Rijk moet ingrijpen bij toeristenbelasting

18 juli 2013 - Het Rijk moet ingrijpen bij de toeristenbelasting. Wat VNO-NCW en MKB-Nederland en Gastvrij Nederland betreft gaat deze melkkoe van de gemeenten snel ter ziele.

Lees verder  |  Reageer

Sociale innovatie binnen MKB versterkt concurrentiekracht

17 juli 2013 - Bij sociale innovatie binnen bedrijven staan organisatorische vernieuwingen gericht op grotere betrokkenheid van het personeel in het gehele bedrijfsproces centraal.

Lees verder  |  3 reacties

Bedrijven verliezen vertrouwelijke informatie

17 juli 2013 - MKB’ers gaan slordig om met bedrijfsgegevens. Ze verliezen cruciale informatie doordat ze hun back-up beleid niet op orde hebben. Dit blijkt uit onderzoek onder 200 Amerikaanse IT’ers, uitgevoerd door Opinion Matters in opdracht van GFI Software.

Lees verder  |  Reageer

Organisaties blij met WIK ondanks uitblijven positieve effecten

17 juli 2013 - Bijna de helft (48 procent) van de Nederlandse bedrijven vindt dat de overheid hen onvoldoende heeft geïnformeerd rond de invoering van de Wet Normering Buitengerechtelijke Incassokosten (WIK). Een jaar na de invoering voldoet twintig procent van de bedrijven nog altijd niet aan de wet.

Lees verder  |  Reageer

In tien stappen succesvol zakendoen met Mexico

17 juli 2013 - Vrijhandelsovereenkomsten, investeringen in infrastructuur en een snelgroeiende middenklasse: Mexico biedt groeiende exportmogelijkheden. Atradius helpt exporteurs om hiervan te profiteren met het rapport ‘Succesvol handelen met Mexico. Tien basisprincipes’.

Lees verder  |  Reageer
Nieuwe Mercedes S 63 AMG lichter en krachtiger

Nieuwe Mercedes S 63 AMG lichter en krachtiger

16 juli 2013 - Na een opvallend korte opwarmronde met slechts een teaser presenteert Mercedes de nieuwe S 63 AMG. Hoewel het model meer kracht levert, heeft AMG ook ingezet op een lager wagengewicht. De S 63 AMG is hierdoor scherper dan ooit.

Lees verder  |  Reageer
Speciale jublieumuitvoering van MINI Cooper S

Speciale jublieumuitvoering van MINI Cooper S

16 juli 2013 - De Cooper S bestaat als modeltype 50 jaar en dat brengt MINI onder de aandacht met een speciale uitvoering. Het jubileummodel is tot Monte Carlo gedoopt omdat de Cooper S in de gelijknamige rally furore begon te maken door deze drie keer te winnen.

Lees verder  |  Reageer

Snelle mobile- en cloud adoptie stimuleert productiviteitsgroei middelgrote bedrijven

16 juli 2013 - De productiviteit van Nederlandse bedrijven met tussen 50 en 250 werknemers groeit sneller dan de productiviteit van grote ondernemingen. Daarmee vormt Nederland een uitzondering in Europa.

Lees verder  |  Reageer

Installatiebranche ziet perspectief in energieakkoord

16 juli 2013 - UNETO-VNI is positief over de hoofdlijnen van het energieakkoord. Volgens de installateursvereniging is de extra impuls voor energiebesparing en duurzame energie van groot belang voor de toekomstige werkgelegenheid in de sector.

Lees verder  |  Reageer

'Energiebesparing lucratiever dan normale bedrijfsinvesteringen'

16 juli 2013 - Maatschappelijke partijen, milieuorganisaties, sociale partners en het kabinet hebben op hoofdlijnen overeenstemming bereikt om te komen tot een Energieakkoord voor duurzame groei. "Het akkoord is goed nieuws," zegt Marcel Spijkers Algemeen Directeur bij Schneider Electric.

Lees verder  |  Reageer
Vorige  |  
476  477  478  479  ...  541