Ondernemen met de beste ondersteuning

Autonieuws

Uitzwaai-editie: Mercedes C-klasse Edition C

4 augustus 2013 - De Mercedes C-klasse loopt op z'n laatste benen. Begin 2014 zal de nieuwe worden gelanceerd. Om de huidige generatie nog een laatste zwieper te geven lanceert Mercedes de Edition C, een meer uitgesproken uitvoering van alle carrosserievarianten.

Als Edition C stelen de C-klasse Sedan, Estate en Coupé meer de show. Hoe? Door onder meer een exclusieve radiatorgrille met zwarte, high-gloss lamellen en chromen trim, geflankeerd door zwart afgewerkte koplamphuizen. Andere subtiele aandachttrekkers zijn de verchroomde uitlaatpijpen en het ‘Edition C’-embleem op het voorspatbord. De ‘Edition C’ Coupé is ook nog te herkennen aan de AMG vóór- en achterskirts en dorpelverbreders. De Sedan- en Estate-modellen kunnen gecombineerd worden met de Avantgarde-uitrusting. Bovendien rusten deze op 5-spaaks 17 inch velgen, uitgevoerd in hoogglanzend zwart, terwijl onder de Avantgarde-versies stoerdere velgen zijn geschroefd met bredere 245-banden. Optioneel zijn 18 inch wielen met 255/35 R18-banden.



Microvezels
Binnenin is er een combinatie van zwart leder en het zogenaamde Dinamica-micovezel (meubilair, deurpanelen, versnellingspook). Zwart is ook de hemelbekleding. Verder zijn AMG-sportstoelen met two-tone contrasterende stiksels in blauw/alpaca grijs en een afwerking met donker aluminium standaard. Ook aanwezig is een 3-spaaks multifunctioneel sportstuur dat is afgewerkt met nappaleer. Daarnaast is het multifunctionele kleurendisplay van het instrumentarium groter uitgevoerd en rusten de voeten op velours vloermatten.

Prijzen
Heeft Mercedes je lekker gemaakt, dan komen nu de prijzen. De C-klasse ‘Edition C’ is verkrijgbaar vanaf € 37.601,-. Voor de Estate dient € 39.522,- betaald te worden en als tweedeurs Coupé mag –ie weg voor € 40.061,-. Bestellen kan vanaf heden.

Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op www.autowereld.com

Doorsturen  |  Reageer  |  Nieuwsbrief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageren

http://
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.