Ondernemen met de beste ondersteuning

Autonieuws

Lexus trakteert met RX 450h Special Edition

29 juli 2013 - De RX 450h kan wel een duwtje in de rug gebruiken en Lexus lanceert daarom een speciale editie van hun hybride-SUV. De extra rijk uitgeruste RX 450h Special Edition is per direct, maar tijdelijk leverbaar.

Meer RX 450h voor minder geld dan de normale uitvoering, dat vat de Special Edition (SE) wel zo’n beetje samen. Het actiemodel is leverbaar met 2WD- en AWD-aandrijving en ongeacht de keus daartussen beschikt de SE over de agressievere voorbumper van de F-Sport, tezamen met donkergetinte 19 inch lichtmetalen wielen. Ook is de SE voorzien van een elektrisch bedienbaar schuif-/kanteldak (alleen leverbaar op de 2WD) of een panoramadak (leverbaar op zowel de 2WD als de AWD).



Prijzen
Wie de RX 450h Special Editon koopt steekt eigenlijk € 2.215,- in z’n zak, want dat bedrag kost de Luxury Line-uitvoering, die als basis werd genomen, meer dan wanneer deze voorzien moest worden van de genoemde extra’s. Als SE bedraagt de vanafprijs tijdelijk € 69.950,- voor de 2WD en € 74.500,- voor de versie met AWD. Wegrijden na betaling kan direct, want het model staat al bij de dealer in de kleuren White Pearl, Satin Silver, Mercury Grey, Black, Starlight Black en Burgundy Red.

Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op www.autowereld.com

Doorsturen  |  Reageer  |  Nieuwsbrief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageren

http://
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.