Ondernemen met de beste ondersteuning

Weblog

Poster laten ontwerpen? De 4 design basics voor het beste resultaat.

Door: Tim Welzen, 13 januari 2020 - Het is misschien wel één van de oudste manieren om reclame te maken of informatie door te geven aan het publiek: de poster. Nog voordat er internet was en ver voordat er tv- en radioreclame bestonden om een concert, festival of nieuwe sale te promoten was de poster al overal in het straatbeeld aanwezig. Heel lang geleden werd de poster zelfs gebruikt om criminelen op te sporen. Wanted! Je kent ze wel uit de film. Poster design gaat dan ook al heel wat jaartjes mee. Voor welk doeleinde wil jij een poster laten ontwerpen?

Lees verder  |  Reageer

Logo ontwerp: wat u kunt leren van beroemde logo's

Door: Tim Welzen, 23 april 2019 - Een logo ontwerp maken is als een puzzel. Alle stukjes moeten in elkaar vallen en een mooi geheel vormen. Het is een kunst die waar zelfs mensen die al jaren werken als grafisch designer moeite mee hebben. Vind je maar geen passende stukjes? Misschien kunt u dan wat inspiratie halen uit deze beroemde logo's.

Lees verder  |  4 reacties

Logo design trends in 2019

Door: Tim Welzen, 21 januari 2019 - Wat worden de logo design trends in 2019? Je kunt je afvragen of je je, bij het ontwerpen van een logo, zou moeten laten be´nvloeden door trends. Tenslotte komen en gaan trends, terwijl een logo gebaat is bij een tijdloos design en een blijvende indruk. Dat zou je tenminste denken. In de praktijk zie je echter dat zelfs de logo's van grote iconische merken onderhevig zijn aan de tijdgeest.

Lees verder  |  2 reacties

Design principes die de conversion rate verhogen

Door: Tim Welzen, 08 oktober 2018 - Een design kan een website maken of breken. Tegenwoordig ligt de nadruk heel erg op SEO (Search Engine Opitimization). Uiteraard moet de potentiŰle klant op zijn minst de website kunnen vinden. Maar alle SEO effort wordt teniet gedaan als de klant daarna de site onmiddellijk weer verlaat vanwege een slecht design. Voor een optimale conversion rate (percentage bezoekers dat daadwerkelijk iets koopt) is het dus heel belangrijk dat je een aantrekkelijke website hebt. Klanten zullen niet eens verder kijken naar de producten, als de aanblik van de site ze niet bevalt.

Lees verder  |  7 reacties

Zo blijf je in topvorm als ondernemer

Door: Annemiek Shrestha-van der Krogt, 27 augustus 2018 - Stel jij winst ook boven je eigen gezondheid? Als ondernemer heb je mogelijk nog geen manier gevonden om je gezondheidsdoelen in je dagelijks leven in te passen. Met deze zes tips blijf je in topvorm:

Lees verder  |  15 reacties

Waarom voeding, slaap en beweging belangrijk zijn voor succes

Door: Annemiek Shrestha-van der Krogt, 26 juni 2018 - Wees eens eerlijk: hoe goed zorg jij voor jezelf? Of ben jij ook zo'n harde werker? De zorg voor je gezondheid zou eigenlijk op de eerste plaats moeten komen, nog vˇˇr je werk. Als je niet gezond bent, kun je immers niet succesvol zijn. Op deze manier dragen voeding, slaap en beweging (niet) bij aan jouw succes:

Lees verder  |  16 reacties

Alles wat je wilt weten over dashcams in het verkeer

Door: Sander Wijdemans, 01 mei 2018 - Politie en Justitie reageren enthousiast over het toegenomen aantal dashcams in het verkeer. Dat zou dan ook vele voordelen bieden. Zo zouden ze sneller ‘verkeershufters’ kunnen identificeren. Ook op verzekeringstechnisch vlak zijn er heel wat voordelen. Toch is het ook opletten geblazen. Zomaar beelden online gooien, mag bijvoorbeeld niet. Wat zijn de voordelen en aandachtspunten? Je leest het hieronder.

Lees verder  |  Reageer

Vijf Opkomende Design Trends in 2018

Door: Tim Welzen, 24 april 2018 - Benieuwd naar de design trends in 2018? Over het algemeen ontstaan er alternatieven voor het populaire minimalistische design en bewegen we weg van het ultra platte design. De designs worden unieker en designers nemen meer risico om hun design er uit te laten springen tussen alles wat dagelijks onze aandacht vraagt.

5 Design trends voor het komende jaar:
 

Lees verder  |  Reageer

Dit moet de ondernemer eten voor zakelijk succes

Door: Annemiek Shrestha-van der Krogt, 17 april 2018 - Voeding is belangrijker voor zakelijk succes dan je denkt. Wat je eet, heeft immers niet alleen invloed op je gezondheid, maar eveneens op je prestaties als ondernemer. Ook je concentratie en focus worden beïnvloed door wat je dagelijks binnenkrijgt. Deze vier voedingsmiddelen dragen in het bijzonder bij aan het succes van je onderneming:
 

Lees verder  |  2 reacties

Zeven opkomende Webdesign Trends in 2018

Door: Tim Welzen, 22 maart 2018 - Ontdek de webdesign trends in 2018. Trends zijn er niet alleen om te volgen, maar werpen ook een interessante blik op nieuwe inzichten en technologieën. Daarom hebben we bij Elephant Design de nieuwe ontwikkelingen voor 2018 op een rijtje gezet.
 

Lees verder  |  2 reacties

Zo draagt voedsel bij aan het succes van je bedrijf

Door: Annemiek Shrestha-van der Krogt, 20 februari 2018 - Wat je iedere dag in je mond stopt, zou wel eens kunnen bijdragen aan het succes van je bedrijf. Voeding kan ons namelijk energie geven en alert maken, maar ook traag en lusteloos.
Als het erom gaat productiever, innovatiever en succesvoller te zijn, krijg je vaak het volgende advies:

Lees verder  |  1 reactie

Tips bij het tegengaan van downtime binnen het bedrijf

Door: Sander Wijdemans, 13 februari 2018 - Ondernemingen lijken vaak niet wakker te liggen van downtime. Wat mij betreft is het echter een nachtmerrieverhaal. Downtime staat gelijk aan het uitschakelen van het bedrijf. Knip – het licht is uit. Medewerkers worden zenuwachtig en zoeken randtaken om hun tijd toch maar in te vullen. Klanten kunnen geen bestellingen plaatsen en hekelen de dienstverlening. Misschien staat meteen ook de telefonie buitenspel en stapelen de frustraties zich verder op?

Lees verder  |  1 reactie

Vijf keer brainfood voor een effectieve vergadering

Door: Annemiek Shrestha-van der Krogt, 21 december 2017 - Voor een effectieve vergadering moet iedere deelnemer de hele meeting scherp en gefocust blijven. Het beste zorg je tijdens de pauzes dus voor etenswaren die de focus verbeteren en de creativiteit stimuleren. Deze vijf brainfoods helpen deelnemers scherp en alert te blijven en creatiever te denken:

Lees verder  |  Reageer

Zzp'er, denk na over de risico's die u loopt

Door: Redactie Brisk Magazine, 14 oktober 2017 - Bent u nooit ziek en is arbeidsongeschiktheid eigenlijk een beetje een ver-van-uw-bed-show? Zo denken veel zzp’ers erover. Toch komt het vaker voor dan u denkt dat iemand na een ongeluk of ziekte niet meer door kan als zelfstandig ondernemer. 

Lees verder  |  7 reacties
1  2  3  4  5  ...  17