Ondernemen met de beste ondersteuning

Webloggers

Annemiek Shrestha-van der Krogt

Annemiek Shrestha-van der Krogt (1975) is eigenaar van Open Contact Training & Communicatie van waaruit ze communicatietrainingen verzorgt en bedrijven ondersteunt bij de online vindbaarheid. Als health blogger voor Floraa.nl combineert ze haar passie voor schrijven met haar interesse in gezondheid en gezonde voeding. Ze begon haar loopbaan als redacteur bij Weleda Nederland, zette een nieuw bladconcept om tot magazine voor de Naturisten Federatie Nederland (NFN) en verzorgde de communicatiemiddelen voor Meurs HRM (nu eelloo). Haar eigen onderneming startte ze in 2015.

annemiek@floraa.nl

Weblog's van Annemiek Shrestha-van der Krogt

Zo blijf je in topvorm als ondernemer

Door: Annemiek Shrestha-van der Krogt , 27 augustus 2018

Stel jij winst ook boven je eigen gezondheid? Als ondernemer heb je mogelijk nog geen manier gevonden om je gezondheidsdoelen in je dagelijks leven in te passen. Met deze zes tips blijf je in topvorm:

Lees verder

Waarom voeding, slaap en beweging belangrijk zijn voor succes

Door: Annemiek Shrestha-van der Krogt , 26 juni 2018

Wees eens eerlijk: hoe goed zorg jij voor jezelf? Of ben jij ook zo'n harde werker? De zorg voor je gezondheid zou eigenlijk op de eerste plaats moeten komen, nog vr je werk. Als je niet gezond bent, kun je immers niet succesvol zijn. Op deze manier dragen voeding, slaap en beweging (niet) bij aan jouw succes:

Lees verder

Dit moet de ondernemer eten voor zakelijk succes

Door: Annemiek Shrestha-van der Krogt , 17 april 2018

Voeding is belangrijker voor zakelijk succes dan je denkt. Wat je eet, heeft immers niet alleen invloed op je gezondheid, maar eveneens op je prestaties als ondernemer. Ook je concentratie en focus worden beïnvloed door wat je dagelijks binnenkrijgt. Deze vier voedingsmiddelen dragen in het bijzonder bij aan het succes van je onderneming:
 

Lees verder

Zo draagt voedsel bij aan het succes van je bedrijf

Door: Annemiek Shrestha-van der Krogt , 20 februari 2018

Wat je iedere dag in je mond stopt, zou wel eens kunnen bijdragen aan het succes van je bedrijf. Voeding kan ons namelijk energie geven en alert maken, maar ook traag en lusteloos.
Als het erom gaat productiever, innovatiever en succesvoller te zijn, krijg je vaak het volgende advies:

Lees verder

Vijf keer brainfood voor een effectieve vergadering

Door: Annemiek Shrestha-van der Krogt , 21 december 2017

Voor een effectieve vergadering moet iedere deelnemer de hele meeting scherp en gefocust blijven. Het beste zorg je tijdens de pauzes dus voor etenswaren die de focus verbeteren en de creativiteit stimuleren. Deze vijf brainfoods helpen deelnemers scherp en alert te blijven en creatiever te denken:

Lees verder
1