Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

Nederlandse TMT-sector voorbeeld voor Nederlandse economie

15 mei 2013 - De Nederlandse Technologie-, Media- en Telecomsector (TMT) is een voorbeeld voor andere Nederlandse sectoren. Waar Nederland in 2012 en 2013 krimpt, groeit in 2013 de softwaresector met twee procent en de telecom en internetsector met een procent.

Lees verder  |  Reageer
Nieuwe Maserati Quattroporte fors goedkoper

Nieuwe Maserati Quattroporte fors goedkoper

14 mei 2013 - De introductie van de nieuwe Quattroporte deed menig wenkbrauw fronsen. De instapmotor werd een zescilinder en ook het design kon niet op unaniem gejuich rekenen. Maar al die veranderingen hebben hun uitwerking op de prijs van de nieuwe Maserati. Die ligt namelijk beduidend lager dan voorheen.

Lees verder  |  Reageer
In detail: de nieuwe Mercedes-Benz S-klasse

In detail: de nieuwe Mercedes-Benz S-klasse

14 mei 2013 - Maar weinig auto's hebben voor hun onthulling zo het autonieuws gedomineerd als de nieuwe Mercedes-Benz S-klasse. Sinds het eerste levensteken, zo'n 2,5 jaar geleden, hebben tientallen berichten over de nieuwe S de revue gepasseerd. Soms gaf Das Haus zelf details prijs, andere keren werd dat " met tegenzin " voor hen gedaan. Ondanks deze vele lekkages blijft de feitelijke onthulling van een S-klasse erg speciaal. En terecht, want Mercedes' vlaggenschip verbaast telkens weer. Ook de nieuwste.

Lees verder  |  Reageer

Flexwerken: flex of niet?

14 mei 2013 - Flexwerken, of het nieuwe werken, wordt steeds populairder. Voor startende ondernemers en zzp-ers kan flexwerken een uitstekende optie zijn. Uw eigen werkplek bepalen, uw eigen werktijden bepalen, maar hoe gaat dit in zijn werk en is het allemaal wel zo ideaal?

Lees verder  |  Reageer

Snelle groei gebruik online freelancers door Nederlandse bedrijven

14 mei 2013 - Uit cijfers van Elance blijkt dat werk online uitbesteden in Nederland steeds populairder wordt. Freelancers met IT- en programmeervaardigheden zijn het meest gewild door Nederlandse bedrijven.

Lees verder  |  1 reactie

Zelfstandigen Bouw wil premiekoopwoning terug

14 mei 2013 - Zelfstandigen Bouw pleit in een brief aan minister Blok van Wonen en Rijksdiensten voor de terugkeer van de ooit zo succesvolle premiekoopwoning. Dat zou de bouw, en daarmee de hele economie, een stevige impuls geven.

Lees verder  |  Reageer

Schatgraven in de administratie: gratis geld en goedkopere leningen

13 mei 2013 - ‘Meer tijd steken in een ordelijke administratie om een grotere kans te maken op krediet bij banken is zinloos,’ kopte de Telegraaf op 25 april, na een poll onder 676 zzp’ers en mkb’ers. Verder denkt 48 procent van de ondernemers dat een lening er sowieso niet in zit. 40 procent geeft als extra reden ‘niet naar andermans pijpen te willen dansen’.

Lees verder  |  Reageer

Passie en overtuiging voornaamste drijfveren om zelfstandig te worden

13 mei 2013 - Naar aanleiding van de Startersweek eind april bevroeg UNIZO Belgische ondernemers die meer dan een jaar actief zijn. Hoe kijken zij terug op de start van hun zaak? Zouden ze het opnieuw doen of niet? De overgrote meerderheid (71,8 procent) wel. Dit schrijft 6Minutes.be.

Lees verder  |  Reageer

Studentondernemers strijden in halve finale Jong Ondernemen

13 mei 2013 - Bijna 200 jonge entrepreneurs uit het hele land strijden woensdag 15 mei in de halve finale van Jong Ondernemen om een plek in de Nationale Finale. Wie wordt het beste studentenbedrijf van Nederland? Gastheer is ABN AMRO, de halve finale vindt plaats in het hoofdkantoor in Amsterdam.

Lees verder  |  Reageer
Me, myself and I: Lamborghini Egoista

Me, myself and I: Lamborghini Egoista

11 mei 2013 - Lamborghini was nog niet uitgefeest toen het in Genève de monsterlijke Veneno presenteerde. Deze Egoista, een creatie van niemand minder dan Walter de Silva, is de kers op de jubileumtaart.

Lees verder  |  Reageer

Werkgevers strenger door crisis

10 mei 2013 - De onzekerheid onder Nederlandse werknemers neemt toe. En intussen lijkt de werkgever de teugels aan te trekken. Afgelopen jaar zijn er minder uren thuis gewerkt en was er minder ziekteverzuim.

Lees verder  |  1 reactie

Ding mee naar de BouwKennis Marketing Jaarprijs

10 mei 2013 - Heeft uw bedrijf een innovatief marketingconcept? En vindt u hiermee met succes uw weg naar de klant? Ding dan snel mee naar de BouwKennis Marketing Jaarprijs 2013 en krijg de erkenning die u verdient.

Lees verder  |  Reageer

Acquisitie grootste struikelblok voor zzp’er

8 mei 2013 - Ondanks dat zzp’ers zelfstandigheid en autonomie het meest waarderen aan hun werk, zegt 65 procent het binnenhalen van nieuwe opdrachten het meest lastig te vinden. Zij ervaren acquisitie zelfs als het grootste struikelblok, ruim een derde ziet hier echt tegen op.

Lees verder  |  1 reactie

MKB verdeeld over kabinetsbeleid

8 mei 2013 - Eind oktober 2012 is het regeerakkoord van VVD en PvdA gepresenteerd. In het afgelopen halfjaar hebben de ondernemers kennis kunnen nemen van de maatregelen die hierin opgenomen zijn.

Lees verder  |  Reageer
Vorige  |  
489  490  491  492  ...  541