Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

Bedrijf kopen biedt starter betere kansen

21 mei 2013 - Jaarlijks bieden zo'n 15.000 ondernemers hun bedrijf te koop aan, en dit aantal zal door de vergrijzing alleen maar toenemen. In 2012 registreerde de Kamer van Koophandel ruim 126.000 starters. Een deel daarvan start door het kopen van een bestaande onderneming.

Lees verder  |  2 reacties

Inzicht milieu-impact betonketen startpunt voor verdere verduurzaming

21 mei 2013 - CE Delft geeft in een net uitgebracht rapport inzicht in de milieu-impact van de Nederlandse betonketen, van grondstofwinning tot en met sloop en recycling. De deelnemers aan het MVO Netwerk Beton gaan deze resultaten gebruiken om onderbouwd prioriteiten te kunnen stellen.

Lees verder  |  1 reactie
Nieuwe Land Rover Defender niet eerder dan 2016?

Nieuwe Land Rover Defender niet eerder dan 2016?

20 mei 2013 - Problemen in de hoogste regionen van Land Rover. Door een omslag in het design van de nieuwe Defender kan deze niet in 2015, maar pas in 2016 geproduceerd worden. En dan is de huidige Defender al met pensioen, aangezien die na 2015 niet meer aan de Europese emissie-eisen kan voldoen.

Lees verder  |  Reageer
BMW doet gefacelifte 5-serie en M5 uit de doeken

BMW doet gefacelifte 5-serie en M5 uit de doeken

18 mei 2013 - Exterieurwijzigingen, nieuwe motoren en nieuwe voorzieningen sieren de vernieuwde BMW 5-serie. Vandaag trokken de Duitsers het doek van de nieuwe 'Fà¼nfer', die vanaf 29 mei te bestellen is. Daarnaast lieten ze ook de M5 niet ongemoeid.

Lees verder  |  Reageer
BMW 6-serie Coupé als M Sport Edition

17 mei 2013 - Tussen de voordeligste BMW 6-serie Coupé en de M6 zit een prijsverschil van bijna 65 mille. Daar kun je een heleboel andere leuke dingen mee doen, terwijl jouw 640i toch smoelt als het absolute topmodel van het leveringsgamma. Met het M Sport Edition-pakket.

Lees verder  |  Reageer

MKB-ondernemer wil strategisch advies van accountant

17 mei 2013 - Meer dan de helft van de Nederlandse mkb-ondernemers geeft aan dat zij hun accountant meer zien als adviseur dan als controleur. Duiding van de cijfers geeft toegevoegde waarde. Mkb-ondernemers verlangen dat de accountant als sparringpartner optreedt.

Lees verder  |  Reageer

MKB nog niet klaar voor Het Nieuwe Werken

17 mei 2013 - MKB’ers die werken volgens Het Nieuwe Werken lopen veiligheidsrisico’s. In 67 procent van de organisaties wordt al plaats- en tijdonafhankelijk gewerkt, echter heeft een groot gedeelte van de MKB ondernemers nog geen regels opgesteld voor het gebruik van software en apparaten.

Lees verder  |  Reageer

Sectoren rondom bouw willen groeiagenda

17 mei 2013 - Voorzitter Hans Biesheuvel van MKB-Nederland: "De bouw en de woningmarkt moeten echt op gang komen. Anders gaat een groot deel van het binnenlandse MKB echt verloren."

Lees verder  |  Reageer

Twintig procent meer Nederlandse investeringsprojecten in Frankrijk

17 mei 2013 - De Franse Kamer van Koophandel in Nederland (CFCI Pays-Bas) heeft vandaag de negen genomineerde bedrijven voor de prestigieuze ‘Trophées du commerce France - Pays-Bas’ bekendgemaakt.

Lees verder  |  Reageer

Kantoor slecht beveiligd tegen inbraak

16 mei 2013 - Drie op de vier ondernemers vindt dat kantoorlocaties van ondernemers in Nederland onvoldoende beveiligd zijn. Ondernemers vinden in ruime meerderheid (77 procent) dat door een toegenomen criminaliteit meer beveiligingsmaatregelen nodig zijn.

Lees verder  |  Reageer

Bediening de grootste ergernis onder restaurantbezoekers

16 mei 2013 - Uit onderzoek van Tafelreserveren.nl onder ruim 1.800 respondenten blijkt dat restaurantgasten zich het meeste ergeren aan de bediening. Ze ergeren zich vooral aan onoplettendheid, het gebrek aan kennis en de hygiëne van de medewerkers.

Lees verder  |  1 reactie
Porsche 918 Spyder: definitieve specs en vanafprijs

Porsche 918 Spyder: definitieve specs en vanafprijs

15 mei 2013 - Details en specificaties over de plug-in hybride-sportwagen van Porsche, de 918 Spyder, vliegen al geruime tijd over tafel. Maar pas nu de productiestart nadert is bekend geworden wat diens definitieve capaciteiten zijn. Ook is er een vanafprijs.

Lees verder  |  Reageer

Ondernemer onderschat risico’s dividenduitkering

15 mei 2013 - Ondernemers denken te gemakkelijk over een dividenduitkering. Met het nieuwe bv-recht dient hier een uitkeringstoets door de directie aan vooraf te gaan. Dat is nog niet bij iedere ondernemer gewoon met alle risico’s van dien. Dit constateert Wim Marijs van Accon avm.

Lees verder  |  1 reactie

Agrofoodsector worstelt met prijsconcurrentie

15 mei 2013 - Bedrijven in de agrofood worstelen - ongeacht hun positie in de keten - met de gevolgen van prijsconcurrentie. Voor de foodindustrie is die prijsconcurrentie het belangrijkste strategische issue. Voor handelsbedrijven en toeleveranciers en voor bedrijven in de primaire sector staat prijsconcurrentie op respectievelijk plaats twee en drie.

Lees verder  |  Reageer
Vorige  |  
488  489  490  491  ...  541