Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

Dit kost de Mercedes-Benz A 45 AMG!

Dit kost de Mercedes-Benz A 45 AMG!

7 mei 2013 - Het is zover: Mercedes-Benz heeft de A 45 AMG in de prijslijsten opgenomen. En met dit nieuwe bommetje zou de fabrikant weleens goede zaken kunnen gaan doen. De prijs begint bij € 59.250 en daarmee plaatst Mercedes hem tussen zijn directe concurrenten in.

Lees verder  |  Reageer

‘Kantonrechtersformule verdwijnt’

7 mei 2013 - De kantonrechtersformule verdwijnt vanaf 2016. Dat voorspelt werkgeversvereniging AWVN in een analyse van de gevolgen voor het ontslagrecht van het onlangs gesloten sociaal akkoord. De kantonrechtersformule is een door rechtbanken gebruikte berekeningsmethode om de vergoeding voor ontslagen werknemers vast te stellen.

Lees verder  |  Reageer

Wereldwijde handel groeit sneller dan mondiale economie

6 mei 2013 - De wereldwijde internationale handel groeit sneller dan de mondiale economie, naar verwachting met 4,1 procent in 2013 en 5,9 procent in 2014. Dit tegenover een groei van respectievelijk 2,5 en 3,2 procent van het wereldwijde BBP. Een buitenkans voor landen in economische tegenwind, met name in Europa.

Lees verder  |  Reageer

Nederlands bedrijfsleven profiteert van lagere energieprijzen

6 mei 2013 - De daling van de olieprijs, die half februari startte, heeft zich de afgelopen weken doorgezet. Dit resulteerde in een prijs voor Brent olie van zelfs onder de USD 100 per vat.

Lees verder  |  1 reactie

'Flexwerkers helpen MKB-ondernemers crisis door'

3 mei 2013 - Een ruime meerderheid van de ondernemers in het MKB die regelmatig flexwerkers inzetten zijn van mening dat flexibele arbeidscontracten hen door de crisis heen helpen. Zonder deze vorm van arbeid is het voor veel ondernemers niet mogelijk om nieuw werk en het daarvoor benodigde personeel aan te nemen. Door de inzet van flexwerkers kunnen zij dat wel.

Lees verder  |  2 reacties

Topsectorbedrijven investeren in innovatie

3 mei 2013 - Twee derde van de bedrijven in de topsectoren heeft in 2012 geïnvesteerd in de ontwikkeling van nieuwe producten of diensten of de verbetering van het productieproces. Bij een derde van de bedrijven wordt bij deze vernieuwingsactiviteiten samengewerkt, vooral met toeleveranciers.

Lees verder  |  Reageer

Voorjaarsrally in cao-overleg

3 mei 2013 - In het cao-overleg doet zich een kleine voorjaarsrally voor met stijgende loonafspraken. In april bedroeg de gemiddelde afgesproken loonstijging 1,64 procent. Dat is duidelijk hoger dan het gemiddelde van 1,41 voor alle in 2013 afgesproken cao’s.

Lees verder  |  Reageer
McLaren P1 al voor twee derde uitverkocht

McLaren P1 al voor twee derde uitverkocht

2 mei 2013 - Ondanks het torenhoge prijskaartje en geduchte concurrentie uit Italië verkoopt de P1 lekker door. McLaren heeft laten weten dat al twee derde van de totale oplage een nieuwe eigenaar heeft gevonden.

Lees verder  |  Reageer
66 mille extra voor Mercedes SLS AMG Black Series

66 mille extra voor Mercedes SLS AMG Black Series

2 mei 2013 - Het is de duurste Mercedes van dit moment, maar ook de bruutste. De SLS AMG Black Series heeft een vanafprijs van " hou je vast " 326.250 euro!

Lees verder  |  Reageer
Nieuwe Porsche 911 Turbo ook meteen als S

Nieuwe Porsche 911 Turbo ook meteen als S

2 mei 2013 - Sinds de 993-generatie begin jaren '90 is het recept al hetzelfde: een potige zescilinder-turbomotor, standaard vierwielaandrijving en een bovengemiddeld grote achterspoiler voor extra neerwaartse druk. Wat met elke generatie verandert is dat de lat weer wat hoger is gelegd. Porsche onderstreept dat nu door de nieuwe 911 Turbo ook meteen als nóg snellere Turbo S te presenteren.

Lees verder  |  Reageer

Top vijf incidenten op de werkvloer

2 mei 2013 - Meer dan de helft van de organisaties in het mkb heeft het afgelopen jaar te maken gehad met een situatie die de veiligheid in gevaar bracht. Dit is een stijging van 40 procent ten opzichte van 2011. De meest voorkomende incidenten betroffen diefstal, agressie en stroomuitval.

Lees verder  |  Reageer

Duurzaam op weg

2 mei 2013 - Kosten besparen én een bijdrage leveren aan een beter milieu. Dat zijn de belangrijkste redenen om een elektrische auto aan te schaffen. Werkt dat groene rijden nu eigenlijk wel in de ondernemerspraktijk?

Lees verder  |  Reageer

Sterke chemiesector meerjarig onder druk

2 mei 2013 - De Nederlandse chemie presteerde in 2012 sterk, ondanks de zwakke economische omstandigheden in Europa. De productie nam toe met ruim vijf procent, terwijl de chemie in heel Europa kromp met 1,5 procent.

Lees verder  |  Reageer

Koninklijke bedrijven zijn financieel betrouwbaar

1 mei 2013 - Het ANP kwam afgelopen week met een bericht dat Nederland op weg is naar 500 hofleveranciers. Graydon nam een representatieve steekproef en onderzocht de koninklijke bedrijven op betaalgedrag en kans op wanbetaling (PD-rating).

Lees verder  |  Reageer
Vorige  |  
490  491  492  493  ...  541