Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

Werkgevers strenger door crisis

10 mei 2013 - De onzekerheid onder Nederlandse werknemers neemt toe. En intussen lijkt de werkgever de teugels aan te trekken. Afgelopen jaar zijn er minder uren thuis gewerkt en was er minder ziekteverzuim.

Dat blijkt uit de jaarlijkse Nationale Enquête Arbeidsomstandigheden van TNO en het CBS, zo meldt de Telegraaf. Bijna een derde van de werknemers maakt zich zorgen over het behoud van zijn of haar baan. 28 procent zegt dat zij daadwerkelijk het risico lopen om hun baan te verliezen. In 2011 lagen die percentages nog een stuk lager.


Bron: De Telegraaf Doorsturen  |  1 reactie  |  Nieuwsbrief

Reacties

Henry B

13-05-2013 09:39  |  

Balkenende gaat toch gelijk krijgen. Hij zei toch dat we naar het Amerikaanse systeem moesten gaan. Nou.. we zijn aardig op pad en het Amerikaanse systeem is geen slecht systeem , alleen jammer dat het kabinet alleen datgene van het systeem wil wat voor hun goed uitkomt. Nog even en dan krijgen wij hier ook de roaring 20'. Dan kunnen wij hier ook de gaarkeukens openen. Als je ziet dat er steeds meer mensen de hypotheek en andere vaste lasten niet meer kunnen betalen, in de supermarkten zie je steeds meer dat de goedkope merken op zijn en zelfs de mensen met modaal komen steeds meer in de problemen. We zijn hard op weg naar een depressie terwijl het in de ons omringende landen zachtjes aan beter gaat.

Reageren

http://
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.