Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

Meldpunt schijnzelfstandigheid geopend

24 april 2013 - Zogenaamd schijnzelfstandigen, die na ontslag uit loondienst nu voor hun voormalige werkgever als zzp’er opdrachten uitvoeren, kunnen dat kenbaar maken bij het meldpunt schijnzelfstandigheid. Vertrouwelijkheid van de meldingen wordt gewaarborgd.

Lees verder  |  2 reacties

Duurzame winst door stakeholderdialoog

24 april 2013 - Hoe kijken uw stakeholders aan tegen de inspanningen en prestaties van uw organisatie? Zijn zij tevreden over de meerwaarde die u biedt? En hoe kunt u uw stakeholders mobiliseren om uw MVO-prestaties te vergroten?

Lees verder  |  Reageer

Keurmerk speelt geen rol bij donatie bedrijven aan goede doelen

24 april 2013 - Bedrijven doneren jaarlijks twee miljard euro aan goede doelen. Zij zijn daarmee verantwoordelijk voor 33 procent van de giften in Nederland. Bij het bepalen van een te ondersteunen doel laten bedrijven zich meer door hun gevoel en eigen onderzoek leiden dan door een keurmerk.

Lees verder  |  Reageer

Omvangrijke daling ladingdiefstallen

23 april 2013 - Het aantal ladingdiefstallen is in 2012 met ruim 50 procent gedaald van 768 gevallen in 2011 naar 385 in 2012. Dit blijkt uit de jaarcijfers over ladingdiefstallen in de wegtransportsector van de Landelijke Eenheid van de politie.

Lees verder  |  Reageer

Procesindustrie doet vijf toezeggingen voor duurzame toekomst

23 april 2013 - Multinationals en MKB-bedrijven ondertekenden afgelopen zondag een duurzaamheidsmanifest. Hiermee willen zij uiting geven aan de gezamenlijke verantwoordelijkheid voor de verduurzaming van de samenleving.

Lees verder  |  Reageer

Slijters onderzoeken effecten verhoging accijns

23 april 2013 - Per 1 januari 2013 is de accijns op gedistilleerde producten per liter pure alcohol verhoogd van 15,04 naar 15,94 euro (+ 6,0 procent). In het regeerakkoord dat ten grondslag ligt aan de vorming van het huidige kabinet Rutte - Ascher is een verdere verhoging van de accijns op gedistilleerde producten voorzien van nog eens vijf procent.

Lees verder  |  Reageer

Ondernemers niet tevreden over hun accountant

22 april 2013 - Uit een recent onderzoek door BeKnowledged blijkt, dat ondernemers niet tevreden zijn over hun accountant. 73 procent van de ondervraagde ondernemers geeft aan niet of nauwelijks op de hoogte te zijn van het werk dat de accountant jaarlijks uitvoert.

Lees verder  |  1 reactie

'Ondernemersrisico drie weken vorstverlet is onacceptabel'

22 april 2013 - De brancheorganisatie van schoonmaak- en glazenwassersbedrijven (OSB) vindt de nieuwe calamiteitenregeling onacceptabel. In deze regeling wordt het vorstverlet geregeld. Werkgevers krijgen in de nieuwe regeling een eigen risico van drie weken, als het personeel door vorst niet kan werken.

Lees verder  |  1 reactie
Icona Vulcano spuwt 950 pk

Icona Vulcano spuwt 950 pk

21 april 2013 - Zie hier de Icona Vulcano. Stoere modelnamen zijn we wel gewend, maar deze met Italiaanse flair overgoten supersporter voegt de daad wel degelijk bij het woord.

Lees verder  |  Reageer
Porsche Exclusive trakteert Nederlandse markt op Boxster RED 7

Porsche Exclusive trakteert Nederlandse markt op Boxster RED 7

21 april 2013 - De Nederlandse markt is relatief gezien een van de grootste afnemers van Porsche Exclusive-producten. Mede daarom trakteert de specialistische accessoire-divisie van Porsche ons op een exclusieve Boxster. Van de Boxster RED 7 worden er, zoals zijn naam al doet vermoeden, slechts zeven gemaakt.

Lees verder  |  Reageer
Rolls-Royce Ghost Alpine duikt diep het verleden in

Rolls-Royce Ghost Alpine duikt diep het verleden in

21 april 2013 - Aan geschiedenis heeft een merk als Rolls-Royce natuurlijk geen gebrek. En nu het met de Ghost, Wraith en Phantom ook nog eens ruimschoots in de modellen zit, laten de Britten geen kans onbenut om het verleden in te duiken voor de lancering van een uniek exemplaar.

Lees verder  |  Reageer
Volkswagen iBeetle is auto en telefoon in één

21 april 2013 - Tegenwoordig koppelt iedereen zijn telefoon eenvoudig aan de geluidsinstallatie van zijn auto met Bluetooth. Maar wie zijn smartphone volledig wil gebruiken in zijn auto is op een klein aantal modellen aangewezen. Binnenkort voegt Volkswagen zich bij de merken die dit aanbieden met de iBeetle, die de Duitsers voor het eerst laten zien tijdens de Shanghai Motor Show.

Lees verder  |  Reageer
Lexus GS weer met 20% bijtelling door 300h

Lexus GS weer met 20% bijtelling door 300h

19 april 2013 - Lexus voegt een tweede hybridemodel toe aan het leveringsprogramma van de GS-serie, de GS 300h. En daarmee is de Japanse luxe-sedan weer terug in de 20%-bijtellingsklasse.

Lees verder  |  Reageer

Maak Duits verplicht op scholen

19 april 2013 - Leden van de Tweede Kamer zijn gisteren in gesprek gegaan met vertegenwoordigers uit het onderwijsveld over meer en beter Duits op scholen, Bernard Wientjes ging hierbij in op het grote belang van Duitsland voor Nederland en onderstreepte de immense waarde voor het Nederlandse bedrijfsleven van goede kennis van het Duits.

Lees verder  |  Reageer
Vorige  |  
492  493  494  495  ...  541