Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

Optimisme onder hoteliers neemt toe

1 mei 2013 - De hotelmarkt verwacht wereldwijd betere resultaten dit jaar, blijkt uit de Global Hotel Market Sentiment Survey van Horwath HTL. Ook in Nederland neemt het optimisme, na de tegenvallende resultaten in 2012, weer toe. Dat meldt Zakenreis.nl.

Lees verder  |  Reageer
Eerste officiële beeld Mercedes-Benz S-klasse

30 april 2013 - Dit is de eerste officiële foto van de nieuwe Mercedes-Benz S-klasse. Het beeld kwam door een lek op het internet te staan en zo blijkt maar weer eens dat voor autofabrikant niets meer veilig is op het wereldwijde web.

Lees verder  |  Reageer
Nieuwe Audi RS 6 Avant heeft prijs

Nieuwe Audi RS 6 Avant heeft prijs

30 april 2013 - Om maar meteen met de deur in huis te vallen: Audi vraagt minstens € 137.900,- voor de nieuwe RS 6 Avant. Als vierdeurs sedan wordt de nieuwe RS 6 niet geleverd. Voorheen wel, maar Audi's verkoopstatistieken van de voorgaande generaties wijzen uit dat ruimschoots het merendeel van de kopers voor de Avant-stationvariant heeft gekozen.

Lees verder  |  Reageer

SP en VVD samen op de bres tegen acquisitiefraude

29 april 2013 - Acquisitiefraude is een groot probleem voor ondernemend Nederland, dat krachtig bestreden moet worden. De huidige wetten schiet echter tekort. Acquisitiefraude is momenteel niet strafbaar en ondernemers die er mee te maken krijgen worden nauwelijks beschermd.

Lees verder  |  Reageer

MKB-ondernemers worden niet proactief geadviseerd

29 april 2013 - 60 procent van de MKB ondernemers wordt niet proactief geadviseerd over risico’s en kansen. Onder de ondernemers die gebruik maken van de dienstverlening van een specialist (bijvoorbeeld een accountant of fiscalist) ontvangt zelfs 65 procent geen proactief advies.

Lees verder  |  1 reactie

Brug geslagen tussen MKB en zorgsector

29 april 2013 - Het innovatieve MKB en zes grote zorginstellingen uit de regio Rotterdam hebben elkaar afgelopen 16 april gevonden tijdens Innovatie Ontketend. Samen gaan zij vraagstukken uit de zorg op innovatieve, creatieve en flexibele wijze oplossen.

Lees verder  |  Reageer

MKB ondernemers unaniem zeer tevreden over personeel

26 april 2013 - Gemiddeld geven MKB’ers hun personeel een 7,7 als rapportcijfer. rapportcijfer dat MKB’ers aan hun personeel toekennen is nagenoeg gelijk in alle branches en provincies. Het laagste cijfer komt niet onder de 7,1 uit en het hoogste cijfer niet boven de 7,8.

Lees verder  |  Reageer

Kleine ondernemers bieden plaats aan werkzoekenden

26 april 2013 - Tien gemeenten en honderd ondernemers starten onder regie van het Instituut voor het Midden- en Kleinbedrijf (IMK) en Start Foundation het pilot project 'Social Return door 'Kleine' Ondernemers. In deze pilot gaan werkzoekenden, met een grote afstand tot de arbeidsmarkt, drie tot zes maanden stage lopen bij kleine ondernemers.

Lees verder  |  Reageer

Investering in Nederlandse taaltrajecten door werkgevers is succesvol

26 april 2013 - Het aantal schoonmakers dat Nederlands leert, neemt toe. De brancheorganisatie voor schoonmaak- en glazenwassersbedrijven (OSB) is tevreden over de tot nu toe behaalde resultaten. In de CAO is afgesproken om aan het einde van dit jaar 800 schoonmakers opgeleid te hebben in de Nederlandse taal.

Lees verder  |  Reageer

Bouwfonds werft vrouwen

25 april 2013 - Vandaag openen de kantoren van Bouwfonds Ontwikkeling in Eindhoven, Haarlem en Zwolle de deuren voor meisjes van veertien en vijftien. Tijdens deze Girlsday worden zij meegenomen in de wereld van project- en gebiedsontwikkeling.

Lees verder  |  Reageer

Vakbeurs nog steeds belangrijke oriëntatiebron

25 april 2013 - Weten waar bedrijven in de bouw zich oriënteren op producten, merken en materialen is onmisbaar voor de moderne toeleverancier. Uit de BouwKennis Communicatie Monitor 2013 blijkt dat beurzen dit jaar nog altijd één van de meest gebruikte informatiebronnen zijn.

Lees verder  |  Reageer

FNV Zelfstandigen lanceert denktank voor zelfstandig ondernemers

25 april 2013 - FNV Zelfstandigen lanceert een denktank voor zelfstandig ondernemers. De denktank is gecreëerd in samenwerking met Fabian Dekker, onderzoeker op het gebied van zelfstandig ondernemen, om meningen te verzamelen en visies te ontwikkelen rondom actuele thema’s, belangen en belemmeringen en de veranderende arbeidsmarkt.

Lees verder  |  Reageer

Havo-ers bedenken energie-efficient product tijdens European Sci-Tech Challenge

25 april 2013 - Meer dan 60 middelbare scholieren uit negen Europese landen deden vorige week mee aan de Europese Sci-Tech Challenge in Milaan, Italië. Zij kregen 24 uur de tijd om te komen met een product, een schema, een dienst of een innovatie die de energie-efficiëntie kunnen verbeteren in de steden van morgen.

Lees verder  |  Reageer
Audi TT Ultra schittert op Wà¶rthersee 2013

24 april 2013 - Audi zet de TT in het zonnetje tijdens het traditionele Volkswagen Group-feestje in het Oostenrijkse Wà¶rthersee. Dé show voor liefhebbers getunede VAG-producten kunnen zich verlekkeren aan de speciale TT Ultra Quattro. Die is lichter en sterker dan de gewone versie met 2.0 TFSI.

Lees verder  |  Reageer
Vorige  |  
491  492  493  494  ...  541