Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

Klantbeleving zorgt voor groei in MKB

15 oktober 2013 - Het bieden van een positieve klantbeleving door innovatieve cloud technologieën te benutten, is het belangrijkste wapen om te zorgen voor groei binnen het MKB. Dit blijkt uit een nieuw onderzoek van IDG Research Services.

Lees verder  |  Reageer

Dakbedekkingsbedrijven blij met verlenging verlaagd BTW-tarief

15 oktober 2013 - De Vereniging Dakbedekkingsbranche Nederland VEBIDAK is blij met de verlenging van het verlaagd BTW-tarief op renovatie en onderhoud van woningen door particulieren. Het vervangen of onderhouden van platte daken kan nog tot eind 2014 voor het 6%-tarief worden uitgevoerd.

Lees verder  |  Reageer

Gezonde groeiplannen maken meer kans op krediet

14 oktober 2013 - Ondernemers ontvangen meer steun bij het verkrijgen van krediet voor gezonde groeiplannen. Dat is een van de belangrijkste maatregelen uit de begroting 2014 van het ministerie van Economische Zaken die minister Kamp en staatssecretaris Dijksma naar de Tweede Kamer hebben gestuurd.

Lees verder  |  Reageer

Ondernemerschap ver te zoeken?

14 oktober 2013 - Nederlandse bedrijven scoren maar matig op het gebied van ondernemerschap en dreigen de aansluiting met omringende landen verder te verliezen. Ze krijgen maar een 6.1. Dit blijkt uit de Erasmus Ondernemerschapsindex 2013, een nieuw, jaarlijks terugkerend onderzoek naar ondernemerschap onder het Nederlandse bedrijfsleven.

Lees verder  |  Reageer
BMW 4-serie Cabrio officieel welkom geheten

BMW 4-serie Cabrio officieel welkom geheten

13 oktober 2013 - Vorige week lekten er al online foto's van de BMW 4-serie Cabrio, afkomstig uit een Belgische BMW-accessoirebrochure. Dat was niet zo handig, maar nu mogen we van BMW de jongste open telg officieel van harte welkom heten.

Lees verder  |  Reageer

Ondernemers kritisch over akkoord

12 oktober 2013 - Het begrotingsakkoord van kabinet en een deel van de oppositie is weliswaar een verbetering ten opzichte van Prinsjesdag, maar VNO-NCW, MKB-Nederland en LTO Nederland zijn desondanks kritisch.

Lees verder  |  Reageer

Zeven maatregelen van Prinsjesdag 2013 die ondernemers raken

11 oktober 2013 - Accon avm heeft een selectie gemaakt van de meest in het oog springende fiscale maatregelen voor ondernemers die afgelopen Prinsjesdag 2013 zijn gepresenteerd. Zeven maatregelen zijn hieronder op een rij gezet.

Lees verder  |  Reageer

Hotelwezen versterkt concurrentiepositie tijdens crisis

11 oktober 2013 - De hotelmarkt lijkt sinds 2008 steeds meer op een vechtmarkt. De prijzen zijn omlaag gebracht om de bezettingsgraad op peil te houden. Dit heeft er mede toe geleid dat de concurrentiepositie van hotels in vergelijking met andere toeristische logiesvormen is verbeterd.

Lees verder  |  Reageer

SEPA: eenmalig instellen incassodata scheelt ondernemers zeeën tijd

10 oktober 2013 - Ondernemers zijn vanaf 1 februari 2014 verplicht om een incasso twee weken van te voren aan te kondigen bij debiteuren. Dat is één van de belangrijke aanpassingen die ontstaat door de invoering van de SEPA-richtlijnen.

Lees verder  |  Reageer

MKB'er ook druk bezig naast de zaak

10 oktober 2013 - De meeste Nederlandse MKB'ers lopen thuis niet weg voor huishoudelijke taken. Meer dan de helft (57 procent) steekt na het werk de handen uit de mouwen. Wel hebben mannelijke ondernemers hun voorkeuren.

Lees verder  |  Reageer

Meer dan de helft van het MKB investeert in innovatie

10 oktober 2013 - Meer dan de helft van het MKB heeft tijd geïnvesteerd in de ontwikkeling van nieuwe producten of diensten, of verbeteringen van het productieproces. De meeste bedrijven (47 procent) hebben ook middelen ingezet. MKB-bedrijven in de Industrie, Financiële instellingen en de Verhuur en zakelijke dienstverlening zijn in innovatie op alle fronten koplopers.

Lees verder  |  1 reactie

AWVN ziet investeringsruimte van 36 miljard

9 oktober 2013 - Nederland moet snel werk maken van het opstellen van een nieuwe investeringsagenda gericht op verhoging van de kwaliteit van de beroepsbevolking, verbetering van het vestigingsklimaat om werk terug te halen naar Nederland, een beter werkende arbeidsmarkt en ontwikkeling van nieuwe technologie op het vlak van duurzaamheid (in het bijzonder energie en water).

Lees verder  |  Reageer

Interimmer werkt steeds langer voor opdrachtgever

9 oktober 2013 - De duur van een gemiddelde interimopdracht wordt steeds langer. Waar een interim-opdracht in 2010 nog gemiddeld 9,5 maand bedroeg, is deze nu gemiddeld 12,3 maanden. In veertien procent van de gevallen duren opdrachten zelfs langer dan twee jaar.

Lees verder  |  Reageer

65-plusser geeft e-commerce enorme boost

9 oktober 2013 - Senioren die online actief zijn - de zogenoemde Silver Surfers - vormen de snelst groeiende klantengroep voor e-commerce. In Nederland stegen de online aankopen van 65-plussers al 140 procent ten opzichte van begin 2012.

Lees verder  |  Reageer
Vorige  |  
461  462  463  464  ...  541