Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

Groei bouwsector komt, maar hoe en wanneer?

6 augustus 2012 - "Op de middellange termijn is er voldoende vraag naar bouwproductie," aldus voorzitter Elco Brinkman van Bouwend Nederland. "In het meest positieve scenario is er sprake van 67 miljard bouwomzet in 2020, terwijl de sombere visie 60 miljard voorspelt. Nog altijd een forse stijging ten opzichte van de 54 miljard die we voor dit jaar verwachten."

Lees verder  |  Reageer

Finalisten Studenten Ondernemersprijs bekend

6 augustus 2012 - Op 6 september aanstaande wordt in Den Haag voor de vijfde keer de Studenten Ondernemersprijs uitgereikt. Dat de wedstrijd zich inmiddels heeft bewezen is overduidelijk.

Lees verder  |  Reageer
Lamborghini Aventador in prijs gedaald

Lamborghini Aventador in prijs gedaald

5 augustus 2012 - Als gevolg van een gereduceerde CO2-uitstoot is de Lamborghini Aventador LP700-4 aantrekkelijker geprijsd. De 2013-generatie van het model staat in de boeken vanaf € 429.650,- en dat is een kleine zestienduizend euro lager dan voorheen.

Lees verder  |  Reageer

Ondernemerskansen goed in Letland, minder goed in Portugal

3 augustus 2012 - In onder meer Finland, Letland, Duitsland, Verenigde Staten en Brazilië is de kans op een faillissement het komende jaar het kleinst. In deze landen liggen kansen voor ondernemers om te investeren en hun business te vergroten. In de landen Italië, Spanje, Portugal en ook Nederland zijn de vooruitzichten minder positief.

Lees verder  |  Reageer

65-plusser wordt werknemer van de toekomst

3 augustus 2012 - De rol van de huidige babyboomgeneratie op de arbeidsmarkt is nog lang niet uitgespeeld. Sterker: fitte 65-plussers zouden wel eens de werknemers van de toekomst kunnen worden. Dat stelt Please Payroll naar aanleiding van de toenemende vraag van opdrachtgevers naar oudere werknemers.

Lees verder  |  Reageer

ZBo vraagt politiek om aandacht voor zzp'er

3 augustus 2012 - Stop schijnzelfstandigheid. Beperk de bijtelling van de bus. Zorg dat verzekeraars zzp'ers accepteren voor een arbeidsongeschiktheidsverzekering. En help mee aan een code voor verantwoorde tarieven, als een positieve wending van de huidige marktwerking. Met die aandachtspunten wendde Zelfstandigen Bouw zich tot de belangrijkste fracties in de Tweede Kamer.

Lees verder  |  1 reactie
Jaguar maakt prijzen XF Sportbrake bekend

Jaguar maakt prijzen XF Sportbrake bekend

2 augustus 2012 - Binnenkort kunnen we eindelijk rijden met de Jaguar XF Sportbrake. Hier alvast de prijzen. Ze beginnen bij net geen 55 mille. Tegelijkertijd is de XF van modeljaar 2013 geprijsd.

Lees verder  |  Reageer

Vijf tips voor succesvolle mobiele business-apps

2 augustus 2012 - Het toepassen van mobiele business-oplossingen is geen voorbijgaande hype. Steeds meer organisaties zetten mobiele apps in, maar niet elk bedrijf is daar even succesvol in.

Lees verder  |  1 reactie

Nieuw economisch profiel Duitsland

2 augustus 2012 - Doet u zaken met Duitsland of wilt u dat gaan doen? Alles wat ondernemers moeten weten over Duitsland en de Duitse economie staat te lezen in het actuele ‘Economisch profiel Duitsland’ van de Nederlands-Duitse Handelskamer (DNHK).

Lees verder  |  Reageer

Loonstijging blijft gelijk

2 augustus 2012 - In juli overeengekomen nieuwe cao’s kennen een loonstijging van 1,6 procent. Dat is net onder het gemiddelde van geheel 2012: 1,7 procent. Dit betekent een stabilisatie van de afgesproken loonstijgingen net onder het niveau van de inflatie, maar ondanks de verslechterde economische situatie wel op hetzelfde niveau als in 2011.

Lees verder  |  Reageer

Bedrijfshulpverlening tijdens vakantieperiode vaak onderbezet

1 augustus 2012 - Bij meer dan de helft van de bedrijven is niet altijd een bedrijfshulpverlener aanwezig, zo blijkt uit onderzoek door Stichting Bedrijfshulpverlening Nederland. Ieder bedrijf met één of meer werknemers is volgens de Arbowet verplicht om op ieder moment een BHV-opgeleid persoon aanwezig te hebben.

Lees verder  |  Reageer

Vooral kleinere ingenieursbureaus hebben het nog zwaar

1 augustus 2012 - Het dieptepunt van de teruggang in de ingenieursbranche lijkt in zicht. Uit het meest recente conjunctuuronderzoek van NLingenieurs onder haar leden blijkt dat de daling in omzetten afneemt. Minder ingenieursbureaus melden een omzetdaling over het afgelopen kwartaal dan over het vorige kwartaal.

Lees verder  |  Reageer
Audi lanceert S Edition van A3, A4, A5, A6, Q3 en Q5

Audi lanceert S Edition van A3, A4, A5, A6, Q3 en Q5

31 juli 2012 - Liefhebbers van nieuwe Audi´s en sportiviteit opgelet. Het merk heeft tijdelijk de S Edition in de aanbieding. Dit betreft een extra sportief uitgedoste uitvoering en is leverbaar in combinatie met negen verschillende Audi-modellen.

Lees verder  |  Reageer

Eigen baas zijn bevalt zzp'er nog steeds goed

31 juli 2012 - Ondanks de huidige economische malaise is de hoogopgeleide zelfstandige zonder personeel (zzp’er) positiever geworden over de toekomst. Meer dan de helft (52,2 procent) geeft aan positief of heel positief te zijn over de toekomst. Een half jaar geleden was dit nog 44,6 procent.

Lees verder  |  Reageer
Vorige  |  
460  461  462  463  ...  464