Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

Werkgevers zoeken meer draagvlak voor vernieuwing arbeidsvoorwaardenvorming

26 september 2013 - Twee derde van de werkgevers (65 procent) zoekt naar meer draagvlak voor vernieuwing van de arbeidsvoorwaardenvorming. Dit blijkt uit het onderzoek van werkgeversvereniging AWVN ‘Hoe verliepen uw arbeidsvoorwaardenonderhandelingen in 2013’.

Lees verder  |  Reageer
´Autoverkopen nemen in 2014 met 10% toe´

25 september 2013 - Volgend jaar gaat Nederland weer meer nieuwe auto's kopen. Althans, dat is de prognose van adviesbureau Aumacon. Zij verwachten dat er over heel 2014 circa 415.000 nieuwe auto's van de hand gaan.

Lees verder  |  Reageer
'Voorwielaangedreven BMW 1-serie Sedan in 2017'

'Voorwielaangedreven BMW 1-serie Sedan in 2017'

25 september 2013 - Schijnbaar kan BMW het niet schelen dat Mercedes en Audi haar voor zijn met een compacte, flamboyante sedan. Want naast een 2-serie Gran Coupé tovert Mà¼nchen nog een rivaal voor de CLA en A3 Limousine uit de hoed: een 1-serie met kont én voorwielaandrijving. In 2017 moet die er zijn.

Lees verder  |  Reageer

Nog geen herstel bedrijfsruimtemarkt

25 september 2013 - De Nederlandse bedrijfsruimtemarkt ondervindt nog steeds hinder van de economische recessie. Hoewel het aanbod van bedrijfsruimte in de belangrijkste regio's over het algemeen is afgenomen, vertoont de opname van bedrijfsruimte nog geen tekenen van herstel.

Lees verder  |  Reageer

Belgische bouw(materialen)sector biedt Nederlandse ondernemers kansen

25 september 2013 - De Belgische bouw(materialen)sector biedt volop kansen voor Nederlandse ondernemers. Terwijl de Nederlandse bouwnijverheid de afgelopen jaren vooral daalde, groeide de Belgische bouwnijverheid gestaag door tot negentien miljard eind 2012.

Lees verder  |  Reageer

Vraag naar industriële metalen trekt aan door mondiaal herstel

25 september 2013 - De metaalmarkten kregen begin augustus een impuls door positieve economische ontwikkelingen. Door geopolitieke gebeurtenissen (Syrië) en onzekerheid over de stimuleringsmaatregelen van de Fed vielen de prijzen na enige tijd echter terug naar vrijwel hetzelfde niveau als begin augustus.

Lees verder  |  Reageer
100 stuks van BMW X6 M Design Edition

100 stuks van BMW X6 M Design Edition

24 september 2013 - De X6 begint al aardig een oude reus te worden en vaker niet dan wel zie je dat in de verkoopaantallen terug. Om de X6, voordat hij wordt opgevolgd, nog een laatste duwtje in de rug te geven is BMW gestart met het introduceren van speciale uitvoeringen. De X6 M Design Edition bijt de spits af.

Lees verder  |  Reageer
Nieuwe TFSI-instapper voor Audi Q3 doet instapprijs zakken

Nieuwe TFSI-instapper voor Audi Q3 doet instapprijs zakken

24 september 2013 - Audi voert een wijziging door aan de onderkant van het benzinepalet van de Q3. De 2.0 liter TFSI moet daar plaatsmaken voor een nieuwe instapper, een 1.4 liter viercilinderturbo. De basisprijs zakt daardoor met enkele duizenden euro's.

Lees verder  |  Reageer

Nieuwbouwproductie daalt nog tot 2015

24 september 2013 - De nieuwbouwproductie in Nederland zal in 2014 waarschijnlijk zijn dal bereiken. Zowel de woningnieuwbouw als de utiliteitsnieuwbouw noteert volgend jaar het dieptepunt. Beide sectoren hebben last van de nog altijd dalende vergunningverlening.

Lees verder  |  1 reactie

E-commerce groeit drie miljard komende twee jaar

24 september 2013 - Nederlanders besteden gemiddeld drie en een half uur per dag aan het surfen op internet vanaf hun computer; twee uur vanaf hun smartphones en drie uur vanaf hun tablets. Dat verandert meteen hun online koopgedrag.

Lees verder  |  Reageer

Positie bestek verandert komende vijf jaar ingrijpend

24 september 2013 - Het bestek is voor fabrikanten van oudsher een belangrijk element van het bouwproces. Hierin wordt bepaald welke materialen en merken worden voorgeschreven. Tegenwoordig is het traditionele verloop van het bouwproces echter niet meer vanzelfsprekend.

Lees verder  |  Reageer
'BMW M4 nauwelijks krachtiger dan M3'

'BMW M4 nauwelijks krachtiger dan M3'

23 september 2013 - Wat laat BMW M GmbH ons lang met ingehouden adem zitten, zeg. Het voelt als maanden geleden dat de nieuwe M4 uit de doeken werd gedaan, en dit omdat het nog altijd wachten is op hoeveel vermogen 'ie nu opwekt. Als we de recente berichten moeten geloven is het verlossende woord er eindelijk uit.

Lees verder  |  Reageer

Crowdfunding biedt bouwkolom grote kansen

23 september 2013 - Doordat banken de geldkraan dichtdraaien wordt het lastiger voor bouwers om de financiering van een project op traditionele wijze rond te krijgen. Er wordt daarom steeds vaker naar nieuwe methoden om geld op te halen gezocht.

Lees verder  |  1 reactie

Flexwet lijkt goed uit te pakken voor zzp' ers

23 september 2013 - De kabinetsplannen om flexwerkers te beschermen met een vast contract na twee jaar en het recht op een ontslagvergoeding, lijken beter uit te gaan pakken voor zzp’ers. Bijna de helft (47 procent) van de ondernemers die wel eens gebruik maakt van tijdelijk personeel, zegt naar aanleiding van deze maatregel minder flexwerkers te zullen aannemen en meer zzp’ers te zullen inzetten.

Lees verder  |  Reageer
Vorige  |  
464  465  466  467  ...  541