Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

Dak eraf van Chevrolet Camaro ZL1

Dak eraf van Chevrolet Camaro ZL1

24 maart 2016 - Daags na de Coupé-variant trekt Chevrolet ook het dak van Camaro ZL1 Convertible. En die stoot meteen door naar één van de krachtigste cabrio's van het moment.

Lees verder  |  Reageer

Vroege paasdagen gunstig voor supermarkten

24 maart 2016 - Het Centraal Bureau Levensmiddelenhandel (CBL) verwacht dit jaar een omzet van 780 miljoen euro in de week voorafgaand aan Pasen. Dat is drie  procent hoger dan vorig jaar, toen bedroeg de paasomzet 756 miljoen euro. Het feit dat Pasen dit jaar vroeg valt, kan gunstig zijn voor de supermarktbranche. Vanwege het weer zoeken veel mensen de gezelligheid nog binnen met vrienden en familie.

Lees verder  |  Reageer

Grote meerderheid ontwikkelaars laat omwonenden participeren in windenergie

24 maart 2016 - Acht op de tien projectontwikkelaars laten omwonenden participeren in de totstandkoming van nieuwe windmolens. Dat blijkt uit de eerste evaluatie van de Gedragscode draagvlak en participatie wind op land, uitgevoerd door adviesbureau Bosch & Van Rijn. In vrijwel alle projecten voor windenergie kunnen mensen financieel participeren. Op die manier voelen burgers zich meer betrokken bij windprojecten.

Lees verder  |  Reageer

Acht vragen en antwoorden over zakelijk autodelen

24 maart 2016 - Autodelen is met totaal 17.000 auto’s op dit moment vooral een particuliere aangelegenheid. SnappCar en Green Wheels zijn hiervan de bekendste voorbeelden. Het bedrijfsleven is verantwoordelijk voor slechts 2.000 zakelijke deelauto’s. Dat bedrijven het nog niet breed invoeren, heeft te maken met een aantal belemmeringen.

Lees verder  |  Reageer
Nazomeren met Mercedes-AMG C 63 Cabrio

Nazomeren met Mercedes-AMG C 63 Cabrio

23 maart 2016 - AMG is voornemens om los te gaan op zowat van elke Mercedes. En dat, als Das Haus het toelaat, het liefst drie keer per model onder de noemers 43, 63 en 65. Bij de nu gepresenteerde C 63 AMG Cabriolet houdt het voor de C-Cabrio echter halverwege die cijferreeks op.

Lees verder  |  Reageer

'E-facturen dé sleutel naar optimaal betalingsverkeer'

23 maart 2016 - Wanneer het Nederlandse bedrijfsleven op elektronisch factureren zou overstappen, kan dit een gemiddeld bedrijf een kostenbesparing van 90 procent opleveren. Door de invoering van e-invoicing krijgen bedrijven hun rekeningen sneller betaald en verbetert de cashflow.

Lees verder  |  Reageer

Mexico-Stad stoot Istanbul van de troon als ‘drukste stad ter wereld’

23 maart 2016 - TomTom publiceert de resultaten van de TomTom Traffic Index 2016, het jaarlijkse rapport met de steden over de hele wereld met de meeste verkeersdrukte. Het grootste nieuws is dit jaar dat Istanbul van de eerste plaats gestoten is door Mexico-Stad.

Lees verder  |  Reageer
Mercedes-Benz GLC Coupé: GLC, maar dan als coupé

22 maart 2016 - Audi en BMW hebben er ook een handje van, maar Mercedes-Benz spant momenteel pas echt de kroon als het gaat om introduceren van nieuwe modellen. De GLC Coupé is de zoveelste in korte tijd.

Lees verder  |  Reageer
Nieuwe Audi R8 Spyder enkel met 540 pk

Nieuwe Audi R8 Spyder enkel met 540 pk

22 maart 2016 - Audi heeft een nieuwe R8 Spyder. Met een beetje geluk valt daarvan aankomende zomer nog te genieten, al zal dat dan niet met de 610 pk sterke Plus-uitvoering zijn.

Lees verder  |  Reageer

Goed jaar voor Amsterdamse hotelsector

22 maart 2016 - Amsterdamse hoteliers hebben een sterk jaar achter de rug. In 2015 groeide de bezettingsgraad van de hotelkamers naar 78 procent, een stijging van drie procent. Daarmee staat Amsterdam op de vierde plek in Europa qua bezettingsgraad. De RevPar - de omzet per beschikbare kamer - steeg naar 103 euro. In 2014 was dit nog 92 euro.

Lees verder  |  Reageer

Ruim helft 55-plussers verwacht komende twee jaar meer online te winkelen

22 maart 2016 - 55 procent van de Nederlandse consumenten boven 55 jaar verwacht dat hun koopgedrag de komende twee jaar steeds meer zal verschuiven naar online. In de afgelopen twee jaar is al een toename te zien in het online aanschaffen van onder andere elektronica en reizen.

Lees verder  |  Reageer

Effectief gebruik van juiste wervingskanalen grootste uitdaging voor werkgevers

21 maart 2016 - De juiste medewerkers aantrekken blijft één van de grootste uitdagingen van werkgevers in de ICT. Ten eerste is de concurrentie tussen bedrijven op de tech-arbeidsmarkt de afgelopen jaren een stuk groter geworden en is het daarmee moeilijker om ervaren krachten voor uw bedrijf te laten kiezen.

Lees verder  |  Reageer

Live chat ontpopt zich als voorkeurskanaal voor zakelijk contact

21 maart 2016 - In hun serie jaarlijkse onderzoeken voegen spotONvision en TNS NIPO een nieuwe studie toe, die helemaal ingaat op de thema’s klantfeedback, klantbeleving en customer engagement. Voor het grootschalige onderzoek ‘Klantcontact in B2B 2016’ vroegen ze bedrijven naar het contact met hun zakelijke leveranciers.

Lees verder  |  Reageer

Top drie belangrijkste verantwoordelijkheden van bedrijven

21 maart 2016 - De helft van de Nederlanders vindt het aanbod van goede banen de belangrijkste verantwoordelijkheid van bedrijven (50 procent). Goede kwaliteit van producten en/of diensten (40 procent) en reële prijzen hanteren (35 procent) volgen daarna op een tweede en derde plaats.

Lees verder  |  Reageer
Vorige  |  
321  322  323  324  ...  541