Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

Vijf redenen waarom werkgevers steeds vaker kiezen voor sim only

7 maart 2016 - In voorgaande jaren kozen zowel particulieren als ondernemers vaak voor ‘standaard’ abonnementen, waar een toestel bij inbegrepen was. Dat was lekker gemakkelijk, want dan had u geen gedoe met de kosten van het aanschaffen van één of meer dure telefoons.

Lees verder  |  2 reacties

Vooral vrouwen winkelen minder voor kleding en schoenen

7 maart 2016 - De Nederlandse markt voor kleding en schoenen is in de afgelopen maanden behoorlijk wakker geschud. De consument is steeds minder gaan uitgeven en dat heeft zichtbaar effect gehad op de positie van retailers in deze sector.

Lees verder  |  Reageer

Leukste winkelstraat en winkel 2015 bekend

7 maart 2016 - De Czaar Peterstraat in Amsterdam is tot de leukste winkelstraat verkozen en Ariola in Groningen tot leukste winkel van Nederland 2015. Vrijdag werden  de Czaar Peterstraat in Amsterdam en Ariola in Groningen gehuldigd.

Lees verder  |  Reageer

Nederland breekt meerdere records met octrooiaanvragen in 2015

4 maart 2016 - 2015 was voor Nederland een succesvol 'octrooi jaar'. Dat wordt vandaag duidelijk tijdens de jaarlijkse presentatie van de jaarcijfers van het Europees Octrooibureau (EOB).

Lees verder  |  Reageer

Rem op groei Nederlandse bedrijfsleven laatste kwartaal 2015

4 maart 2016 - Tijdens het vierde kwartaal van 2015 groeide het aantal economische entiteiten 25 procent minder hard dan in 2014. In totaal nam het Nederlandse bedrijfsleven in het laatste kwartaal van 2015 met 50.62 entiteiten toe.

Lees verder  |  Reageer

Nieuwe inrichting binnensteden noodzakelijk door online shopping

3 maart 2016 - Na de recente faillissementen van grote winkelketens als V&D, Perry Sport en Aktiesport is de toekomst van de Nederlandse binnenstad een veelbesproken onderwerp. Passantenstromen nemen af en de leegstand van winkels en kantoren neemt toe.

Lees verder  |  1 reactie

Effect online reviews stijgt

3 maart 2016 - Klussers in de categorieën  stucen, elektra en vloeren worden het best gewaardeerd door de Nederlandse consument. Ze krijgen een 9,1. Overall is het reviewcijfer van de klusser gelijk gebleven met vorig jaar, een 8,9.

Lees verder  |  Reageer

Zakelijke workshop steeds populairder

3 maart 2016 - De zakelijke workshop wint de laatste maanden duidelijk aan populariteit. Terwijl bedrijven en medewerkers de afgelopen jaren focusten op het overleven van de crisis (en workshops voor de noodzakelijke ontspanning zorgden), is er weer ruimte, tijd en geld voor persoonlijke ontwikkeling.

Lees verder  |  Reageer
Corvette Grand Sport: C7 Stingray met Z06-treatment

Corvette Grand Sport: C7 Stingray met Z06-treatment

2 maart 2016 - Mag het wel wat heftiger dan de 'gewone' Corvette C7 Stingray, maar is de extreme Z06 weer iets te veel van het goede? Dan is de nieuwe Corvette Grand Sport de perfecte keus.

Lees verder  |  Reageer
Audi SQ7 TDI: 435 pk en elektrische supercharger

Audi SQ7 TDI: 435 pk en elektrische supercharger

2 maart 2016 - Audi baarde in 2008 behoorlijk opzien toen het de Q7 V12 TDI presenteerde. De 500 pk sterke dieselbeul was de allereerste personenauto met een twaalfcilinder dieselmotor. Inmiddels zijn we wel wat gewend, maar met de SQ7 TDI weet Audi toch wederom indruk te maken.

Lees verder  |  Reageer

E-mail is nog voor één derde technische bedrijven instrument voor documentbeheer

2 maart 2016 - Bijna één op de drie bedrijven (35 procent) in de sectoren bouw, techniek en offshore deelt documentatie en projectinformatie niet met behulp van een document management systeem (DMS).

Lees verder  |  Reageer

Toenemende belangstelling voor een tweede huis

2 maart 2016 - De Prosperity Index rankt Nederland op het gebied van rijkdom, economische groei en levenskwaliteit op de achtste plek. Dezelfde index zet België op de achttiende plek. "Het is dus opmerkelijk dat Belgen vorig jaar drie keer zoveel tweede huizen kochten als Nederlanders," aldus Branson Atterburry van Huiskopen-oostenrijk.nl.

Lees verder  |  1 reactie
Verjaardagsfeestje: Morgan 4/4 80th Anniversary Edition

Verjaardagsfeestje: Morgan 4/4 80th Anniversary Edition

1 maart 2016 - In 1935 stapte Morgan over van drie naar vier wielen met de 4/4, een model dat in 1936 op de markt kwam en vandaag de dag nog altijd vrijwel onveranderd in productie is. Dat moet natuurlijk gevierd!

Lees verder  |  Reageer
Verjongingsmodellen: Rolls-Royce Black Badge Editions

Verjongingsmodellen: Rolls-Royce Black Badge Editions

1 maart 2016 - Onlangs werd bekend dat de rijksten der aarde nog weer wat rijker zijn geworden. Daaronder ook veel jonge miljonairs en miljardairs, maar Rolls-Royce merkt daar weinig van kennelijk. Nog steeds trekt het prestigemerk overwegend klanten met veel levenservaring. Deze Black Badge Editions moeten het tij keren.

Lees verder  |  Reageer
Vorige  |  
324  325  326  327  ...  541