Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

Maserati Levante aan de prijs

Maserati Levante aan de prijs

20 maart 2016 - Dat de Maserati Levante de neus ophaalt voor de topklasse SUV's van Audi, BMW en Mercedes, wisten we. Maar dat de kersverse Italiaan qua prijsstelling zelfs de Porsche Cayenne voorbij zou steken"¦

Lees verder  |  Reageer

Belastingtips voor zzp’ers

18 maart 2016 - Zelfstandig ondernemerschap is en blijft erg populair in Nederland. Het feit dat er in de afgelopen maand 11.159 zzp’ers bij zijn gekomen bewijst maar weer eens dat Nederland een ondernemend volk is. Maar bij ondernemen horen ook verplichtingen zoals de belastingaangifte.

Lees verder  |  Reageer

Steeds jonger startende zzp’er is geen schijnzelfstandige

18 maart 2016 - Uit onderzoek van ZP Facts, de marktmonitor voor zelfstandig professionals (zzp’ers) in de zakelijke dienstverlening, blijkt dat professionals onder de 36 jaar op jongere leeftijd starten met het zelfstandig ondernemerschap dan hun oudere collega-zp’ers dat voorheen deden.

Lees verder  |  Reageer

De beste coworking plekken buiten de Randstad

18 maart 2016 - Uit onderzoek van Regus bleek al; coworking is hot! Veel bedrijven zoals start-ups, scale-ups en ook MKB kiezen voor deze creatieve, inspirerende en professionele omgevingen. Dankzij coworking kunnen bedrijven een vestiging openen op fantastische locaties en kunnen zzp’ers en freelancers op betaalbare wijze profiteren van alle voordelen van een groot kantoor.

Lees verder  |  1 reactie
Orderboeken nieuwe Audi A4 Allroad geopend

Orderboeken nieuwe Audi A4 Allroad geopend

17 maart 2016 - De Audi-dealers maken zich op voor de derde loot aan de A4-stam. Vanaf juni staat de nieuwe A4 Allroad in te showroom. Bestellen kan nu al, voor een prijs die dik zevenduizend euro hoger ligt dan een vergelijkbaar gemotoriseerde A4 Avant.

Lees verder  |  Reageer

De wet Huis voor Klokkenluiders komt eraan. .

17 maart 2016 - Naar verwachting zal op 1 juli 2016 de wet Huis voor Klokkenluiders in werking treden. Alle werkgevers bij wie ten minste 50 personen werkzaam zijn, zullen dan wettelijk verplicht worden een interne meldregeling te hebben.

Lees verder  |  Reageer

Auto gaat andere rol spelen in mobiliteit

17 maart 2016 - Een aantal wereldwijde trends, waaronder verstedelijking, digitalisering (IOT) en de zelfrijdende auto, leidt ertoe dat de auto een andere rol gaat spelen in mobiliteit. Dit is ook van invloed op de ontwikkeling van autodeelconcepten. Dat concludeert LeasePlan in het tweede deel van het Trendreport.

Lees verder  |  Reageer

'Retail en onderwijsinstellingen meest irritant met junkmail'

17 maart 2016 - Europese consumenten vinden driekwart van de communicatie die zij ontvangen van retailers en onderwijsinstellingen irrelevant. Dat blijkt uit onderzoek in opdracht van Ricoh. Ricoh vroeg consumenten in 22 landen naar communicatie die zij ontvangen van merken en organisaties.

Lees verder  |  Reageer

Mobiel shoppen wordt volwassen

16 maart 2016 - Demandware heeft de resultaten van de Shopping Index over het vierde kwartaal van 2015 (inclusief een samenvatting van 2015) bekendgemaakt. Demandware concludeert onder andere dat 2015 'het jaar van mobiel shoppen' was.

Lees verder  |  1 reactie

Nederlandse machinebouw overtreft mondiaal gemiddelde

16 maart 2016 - Wereldwijd krijgt de machinebouw rake klappen. Dit jaar dalen de inkomsten mondiaal met vijf procent, zo voorspelt de researchafdeling van Euler Hermes. Daarmee vergeleken doet Nederland het goed. Geen krimp maar een pas op de plaats (nul procent groei), zo blijkt onder meer uit de economische barometer van de Koninklijke Metaalunie.

Lees verder  |  Reageer

De vijf beste smartphones onder de 450 euro voor de zzp’er

15 maart 2016 - Het aantal zzp'ers is de afgelopen jaren door de crisistijd enorm gestegen. Velen zijn na hun ontslag voor zichzelf begonnen. Nieuwe ondernemers, in alle mogelijke branches, voor wie communicatie van noodzakelijk belang is. Zonder al te veel startkapitaal dienen zij effectief met kostenposten om te gaan.

Lees verder  |  1 reactie

Welke startup wint dit de hoofdprijs van 12. 500 euro?

15 maart 2016 - Drie maanden geleden was de finale van de eerste Young Business Award For Students. En vandaag staan wij aan de vooravond van de Young Business Award 2016. In drie jaar tijd is de Young Business Award gegroeid naar de grootste startup competitie van Noord Nederland.

Lees verder  |  Reageer

Eén op de vijf werkgevers twijfelt over aannemen zzp’ers na einde VAR

14 maart 2016 - Er bestaat nog veel onduidelijkheid over de modelovereenkomsten die de VAR op 1 mei vervangen. Uit een rondgang van Tentoo blijkt dat veel werkgevers bang zijn voor eventuele bedrijfsrisico’s.

Lees verder  |  Reageer

Het managen van online reputatie wordt steeds belangrijker

14 maart 2016 - We leven in een tijd waarin een reputatie snel wordt verkregen, maar ook snel kan worden afgebroken. Wanneer klanten met één druk op de knop reviews kunnen plaatsen, werknemers via social media honderden vrienden en volgers hebben en elke potentiële klant eerst in een zoekmachine de resultaten doorzoekt, is het managen van online reputatie van levensbelang voor elke ondernemer.

Lees verder  |  2 reacties
Vorige  |  
322  323  324  325  ...  541