Ondernemen met de beste ondersteuning

Lifestyle

Camperaars kiezen hun topbestemmingen en zetten in op duurzaamheid

28 april 2023 - De winnaars van de Campercontact Awards zijn bekendgemaakt. In Nederland is Dorpscamping Gemert door de gebruikers van Campercontact verkozen tot Camping van het jaar en Camperplaats Stoutenburght tot Camperplaats van het jaar. 20.000 camperliefhebbers uit heel Europa brachten hun stem uit op genomineerde camperlocaties in zes landen: Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Italië en Spanje. Deze genomineerden werden geselecteerd op basis van de hoogste gemiddelde beoordelingen door gebruikers van Campercontact in 2022. In de selectie is naast de hoogte ook gekeken naar het totaal aantal beoordelingen in 2022.

Lees verder  |  1 reactie

Volkswagen meest populaire automerk in 2022

28 maart 2023 - Vorig jaar was weer een goed jaar voor Volkswagen, zo blijkt uit het jaarlijkse Europa Rapport van AutoScout24. Voor het tweede jaar op rij op het platform is Volkswagen het ‘Meest populaire automerk’, op de voet gevolgd door Mercedes-Benz, en bovendien bleek de Volkswagen Golf in 2022 ook weer de ‘Meest gezochte occasion’. In het onderzoeksrapport van AutoScout24 worden vraag en aanbod van auto’s in zeven Europese landen met elkaar vergeleken op basis van merk, model en prijs.

Lees verder  |  1 reactie

Laadstress houdt elektrische rijders niet meer tegen, kosten en vol energienetwerk wel

27 maart 2023 - Leaserijders die de overstap naar een elektrische auto hebben gemaakt, zijn steeds positiever over de Nederlandse laadinfrastructuur. De angst om in Nederland stil te staan met een lege accu is grotendeels verdwenen. Ook is er een verschuiving te zien naar de werkplek als gekozen locatie waar zij hun elektrische auto opladen. Dit blijkt uit onderzoek van ALD Automotive onder leaserijders. 

Lees verder  |  1 reactie

Zo blijf je fit en vitaal als ondernemer

23 maart 2023 - Een ding dat de meeste ondernemers zullen beamen, is dat ondernemen tijd en energie kost. Veel tijd en energie. Veel ondernemers werken dan ook eerder zestig uur in de week dan veertig. De vele werkuren maken het lastig om fit en vitaal te blijven. Gezond eten op regelmatige tijden, en voldoende beweging en slaap zijn zaken die voor ondernemers niet altijd vanzelfsprekend zijn. En dat terwijl ze toch juist zo belangrijk zijn, om je onderneming in goede gezondheid te kunnen leiden.

Lees verder  |  3 reacties

Met de auto op wintersport? Hier moet je op letten

24 februari 2023 - De voorjaarsvakantie is begonnen en dat betekent dat honderdduizenden Nederlanders de komende weken weer op wintersport zullen gaan. Een goed moment om je autoverzekering onder de loep te nemen. Is die in alle wintersportlanden geldig? En hoe zit het als je onderweg naar de sneeuw af en toe van bestuurder wisselt, is je verzekering dan ook geldig? Jerry Poel, expert bij Autoverzekering.nl, beantwoordt de vier meest gestelde vragen.

Lees verder  |  Reageer

Populariteit campers kent geen grenzen

24 augustus 2022 - Het aantal in Nederland geregistreerde campers groeit. Niet zo vreemd dus dat het aantal bedrijven in de verkoop en het onderhoud van campers de afgelopen vijf jaar flink is toegenomen. In 2017 telde het KVK Handelsregister een kleine 500 camperbedrijven. Anno 2022 zijn dit er ruim 800. Een toename van 78 procent.

Lees verder  |  1 reactie

Betere ervaring met elektrisch rijden essentieel voor massale overstap

17 mei 2022 - Steeds meer mensen zijn enthousiast over elektrisch rijden en maken de overstap. Desondanks staat de soms nog gebrekkige gebruikerservaring met elektrische voertuigen (EV), waaronder te weinig laadmogelijkheden en te veel laadpassen, de massale adoptie hiervan in de weg. Inzicht in gebruikerservaringen helpt Shell Recharge Solutions de problemen op het gebied van elektrisch rijden in kaart te brengen, de laaduitdagingen aan te pakken en een bijdrage te leveren om de transitie naar elektrisch rijden te  versnellen.

Lees verder  |  Reageer

Merendeel influencers verwacht dit jaar van YouTube naar Reels en TikTok over te stappen

25 april 2022 - Social media gebruikers laten een opvallende trend zien; het gaat steeds vaker om korte video’s. Sinds de komst van het populaire medium TikTok heeft men geen tijd meer voor lange content. Influencers storten zich daarom op het maken van TikTok video’s en Instagram Reels en gedag zeggen tegen YouTube.

Lees verder  |  Reageer

Ruim 47.000 deelnemers ruimen zwerfafval op tijdens de Landelijke Opschoondag

25 maart 2022 - Zaterdag 19 maart vond de twintigste editie van de Landelijke Opschoondag plaats met als thema ‘Elke verpakking telt’. In totaal kwamen 47.107 deelnemers in actie. Ook het bedrijfsleven deed massaal mee met 1.167 acties en 7.754 deelnemers. Dit is een recordaantal ten opzichte van voorgaande jaren.

Lees verder  |  Reageer

Prijskaartje occasion blijft oplopen: gemiddelde prijs 22.370 euro

18 maart 2022 - De autobestuurder moet steeds dieper in de buidel tasten om de weg op te kunnen: de benzineprijs rijst de pan uit, maar ook de auto zelf wordt er niet goedkoper op. Uit cijfers van AutoScout24, het Europese online autoplatform voor gebruikte en nieuwe auto’s, bleek dat een tweedehandsauto in februari voor gemiddeld €22.370 euro te koop stond.

Lees verder  |  Reageer

Drie praktische tips om als ondernemer gezond en fit te blijven in 2022

3 februari 2022 - De kerstvakantie ligt gevoelsmatig ver achter ons en Blue Monday hebben we overleefd. Kortom, tijd om goede voornemens vol te houden. Voor ondernemers ook het moment om ambitieuze jaarplannen daadwerkelijk in werking te zetten waarbij het welzijn van medewerkers een belangrijk onderdeel is.

Lees verder  |  2 reacties

Nieuwe EU promotieplannen: meer plantaardig voedsel

17 januari 2022 - De Europese Commissie heeft haar nieuwe werkprogramma gepubliceerd voor het promotieprogramma voor Europese landbouwproducten in 2022. Tot nu toe werd een groot deel van de subsidiepot, die tientallen miljoenen per jaar omvat, gebruikt voor reclamecampagnes om de consumptie van vlees en zuivelproducten te stimuleren.

Lees verder  |  Reageer

Winter is coming: tips voor EV-bestuurders

11 januari 2022 - Vandaag is de officiële start van de winter en het is daarom voor bestuurders van elektrische auto’s (EV’s) van belang om te weten hoe zij zich (en de auto) het beste kunnen voorbereiden op deze koudere maanden van het jaar. De vrieskou zorgt er namelijk voor dat de batterij sneller leeg is. Hoe zorg je ervoor dat je batterij – en dus je auto – maximaal presteert?

Lees verder  |  Reageer

Sterk groeiende vraag naar elektrische auto’s

15 september 2021 - Van 16 tot en met 22 september vindt de European Mobility Week 2021 plaats, met dit jaar als thema ‘Safe and Healthy with Sustainable Mobility’. Deze week is de afgelopen jaren uitgegroeid tot hét moment om duurzame vormen van vervoer en bewust autogebruik onder de aandacht te brengen. Een belangrijk focuspunt van deze campagne is de toekomst van het elektrisch rijden.

Lees verder  |  Reageer
1  2  3  4  5  ...  144