Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

Elco Brinkman: "Het geld komt uit het verkeerde potje"

14 november 2012 - Met verbazing heeft Elco Brinkman, voorzitter Bouwend Nederland, kennis genomen van de extra, naar het zich nu laat aanzien, jaarlijkse bezuiniging van 250 miljoen euro op infrastructuur.

Lees verder  |  1 reactie

Vijf risico’s van flexwerkers

14 november 2012 - Werkgevers realiseren zich niet dat flexibel werken risico’s met zich mee brengt voor zowel bedrijf als werknemers. Zo weten werknemers bijvoorbeeld niet meer waar de vluchtroutes zich bevinden en laten ze regelmatig dure laptops rondslingeren.

Lees verder  |  Reageer

Nederlandse ondernemers weer iets meer vertrouwen in economie

14 november 2012 - Het vertrouwen van Nederlandse ondernemers in de economie neemt voor het eerst sinds een jaar weer toe. In het derde kwartaal van 2012 noteerde Nederland een lichte stijging op de optimisme-/pessimismebalans, onderdeel van het Internationaal Business Report (IBR) van Grant Thornton.

Lees verder  |  Reageer

Winkel belangrijkste oriëntatiebron voor consument

14 november 2012 - De winkel wordt door 58 procent van de Nederlandse huishoudens nog steeds als meest nuttige informatie- en oriëntatiebron voorafgaand aan een geplande of gewenste koop gezien. De (huis-aan-huis-) folder staat met 52 procent nog boven internet (23,9 procent).

Lees verder  |  Reageer

Betalingsmoraal op dieptepunt

13 november 2012 - Het betaalgedrag van Nederlandse bedrijven wordt alsmaar slechter. Bijna de helft van de credit managers (45 procent) ziet het aantal dagen dat een factuur gemiddeld open staat, nog altijd toenemen. Bovendien denkt driekwart (75 procent) dat het de komende tijd alleen nog maar slechter wordt.

Lees verder  |  Reageer

MKB-ers kunnen duurzame prestaties verzilveren bij verkoop bedrijf

13 november 2012 - Eigenaren van bedrijven die maatschappelijk verantwoord ondernemen, kunnen vanaf nu de concrete waarde van hun duurzame inspanningen bepalen. Belangrijke informatie als zij hun bedrijf ter overname willen aanbieden.

Lees verder  |  Reageer

Samenwerking meest gebruikte vorm van open innovatie in het MKB

12 november 2012 - Steeds meer bedrijven hebben innovatie als vast onderdeel in de bedrijfsstrategie vastgelegd. Innovatie louter binnen de eigen organisatie is meestal niet voldoende om competitief te blijven in een veranderende markt. Daarom zoeken meer bedrijven samenwerking met andere bedrijven en instellingen voor innovatieve ontwikkelingen.

Lees verder  |  Reageer

Nederland over vijf jaar nog steeds in top van wereldhandel

12 november 2012 - De komende vijf jaar blijft Nederland nog tot de top van de wereldwijde handelsnaties behoren, ondanks de opkomst van Aziatische landen. Dit blijkt uit ramingen van de International Trade Study van het ING Economisch Bureau.

Lees verder  |  Reageer

'ZZP onzichtbaar in Regeerakkoord'

12 november 2012 - Het Regeerakkoord is voor zelfstandigen zonder personeel niet echt bemoedigend of stimulerend. De zzp’er is niet in beeld, wordt niet of hoogstens zijdelings genoemd. Wel delen zelfstandigen in de lastenverzwaring. Dat stelt de VZZP.

Lees verder  |  1 reactie
Luchtig: Lamborghini Aventador Roadster

Luchtig: Lamborghini Aventador Roadster

11 november 2012 - Een jaar nadat de eerst geproduceerde Avantador LP700-4 de weg op draaide presenteert Lamborghini de Roadster-variant. Het tweedelige dakpaneel is in luttele seconden af te nemen en op te bergen in het bagagecompartiment om vervolgens maximaal te kunnen genieten van de V12-soundtrack.

Lees verder  |  Reageer
180 pk voor Caterham Seven Supersport R

180 pk voor Caterham Seven Supersport R

11 november 2012 - Het Engelse Caterham timmert lekker aan de weg de laatste tijd. Na onlangs een veelbelovende deal te hebben gesloten met Renault (Sport) en het introduceren van de snelste Seven ooit " de R600 " presenteert de kleine constructeur nu de Seven Supersport R. En ook die is groot geworden door klein te blijven.

Lees verder  |  Reageer

‘De ruggengraat van de economie gaat eraan’

9 november 2012 - De plannen in het Regeerakkoord van kabinet Rutte II bieden burgers en bedrijfsleven geen houvast om zowel vertrouwen als groei te bewerkstelligen in de huidige economie.

Lees verder  |  Reageer

KvK: vastgoed, gemeente en ondernemers samen verantwoordelijk voor bestrijding winkelleegstand

9 november 2012 - De omzet van de detailhandel in de non-foodsector daalt in 2012 met 3,2 procent en in 2013 met nog eens twee procent. Die voorspelling bracht ING Economisch Bureau naar buiten.

Lees verder  |  Reageer

Vertrouwen van Nederlandse bedrijven niet verbeterd

9 november 2012 - In snelgroeiende economieën daalt het vertrouwen sterk dat bedrijven hebben in hun eigen ontwikkeling. Daardoor blijven het onzekere tijden voor het gehele internationale bedrijfsleven. In Nederland is het vertrouwensniveau nagenoeg gelijk gebleven met slechts een punt verlies (van 90 naar 89).

Lees verder  |  Reageer
Vorige  |  
520  521  522  523  ...  541