Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

Rolls-Royce Ghost verfijnd voor 2013

Rolls-Royce Ghost verfijnd voor 2013

29 oktober 2012 - Met hoeveel oog voor detail de Rolls-Royce Ghost aanvankelijk ook is gebouwd, er is altijd ruimte voor verbetering. En daarom heeft het Britse prestigemerk haar 'kleinste' model voor modeljaar 2013 nog verder verfijnd, hetzij subtiel.

Lees verder  |  Reageer

Ondernemer heeft geen idee hoe eigen website presteert

29 oktober 2012 - Ruim 70 procent van deze ondernemers heeft wel een website, maar geen idee of deze bijdraagt aan de bedrijfsdoelstellingen. Dat blijkt uit onderzoek van VrijdagOnline.nl onder ruim 1.000 ondernemers uit het MKB.

Lees verder  |  3 reacties

Minder Nederlanders starten eigen bedrijf

29 oktober 2012 - In de eerste drie kwartalen van dit jaar zijn 104.600 ondernemingen bijgeschreven in het Handelsregister. Dit is 4,4 procent minder dan in dezelfde periode vorig jaar. Van startende zzp’ers is na vier jaar nog slechts 30 procent actief.

Lees verder  |  3 reacties

Nederlandse huishoudens hebben grote klusplannen

29 oktober 2012 - Woonconsumenten zijn op de woningrenovatiemarkt de belangrijkste opdrachtgever voor de bouwsector. Ruim de helft van de huishoudens heeft klusplannen voor de komende twee jaar. Gemiddeld gaan zij respectievelijk 1.520 en 3.121 euro besteden aan woningonderhoud en woningverbetering.

Lees verder  |  Reageer

Ondernemers kunnen meer halen uit website

26 oktober 2012 - Onderzoek wijst uit dat maar weinig ondernemers tevreden zijn over hun positie op Google. Daarnaast heeft maar een kwart van het MKB haar website aangepast voor mobiel en zijn ondernemers zich er überhaupt niet goed van bewust dat zij omzet kunnen genereren via hun website. Er zijn dus nog veel kansen voor MKB'ers in de online wereld.

Lees verder  |  Reageer

Vertrouwen MKB in economisch beleid naar dieptepunt

26 oktober 2012 - Het vertrouwen in het door de Nederlandse overheid gevoerde economische beleid is in het MKB verder gedaald. Meer dan de helft van de ondernemers heeft hierin geen vertrouwen meer. Dit voorjaar had nog 53 procent wel vertrouwen, maar dat is in een halfjaar verder gedaald tot het niveau van de crisis in 2009.

Lees verder  |  Reageer

Ondernemer stelt pensioen uit door crisis

25 oktober 2012 - Vier op de tien oudere eigenaars van kleine en middelgrote bedrijven hebben hun pensioen door de financiële crisis moeten uitstellen. Dat blijkt uit internationaal onderzoek van Sellability Score onder meer dan 1.000 kleine ondernemers van boven de 50, zo meldt Express.be.

Lees verder  |  Reageer

UNETO-VNI vreest gevolgen van nieuwe vorstverletregeling

25 oktober 2012 - Installateursvereniging UNETO-VNI vreest dat installatiebedrijven bij een strenge winter in financiële problemen komen als de huidige vorstverletregeling verdwijnt.

Lees verder  |  Reageer
Cadillac ATS leverbaar vanaf € 51. 530,-

Cadillac ATS leverbaar vanaf € 51. 530,-

24 oktober 2012 - We hebben er even op moeten wachten maar Cadillac heeft nu dan ook in Nederland de orderboeken geopend voor de gloednieuwe ATS. Deze middenklasser is hét Amerikaanse antwoord op de Duitse hegomonie.

Lees verder  |  Reageer
Vernieuwde Audi R8 ontvangt prijskaartje

Vernieuwde Audi R8 ontvangt prijskaartje

24 oktober 2012 - In Parijs debuteerde de vernieuwde Audi R8 op Europese bodem. Het bleef bij een subtiele facelift aan de buitenzijde maar dankzij de nieuwe versnellingsbak hoeft er voortaan minder te worden overgemaakt naar Den Haag waardoor instappen voortaan kan vanaf € 176.940,-.

Lees verder  |  Reageer

Nieuwe generatie toont opvallend weinig interesse in opvolging familiebedrijven

24 oktober 2012 - Overal ter wereld hebben familiebedrijven met een ernstig opvolgingsprobleem te maken. Dit blijkt uit gezamenlijk onderzoek van het Center for Family Business en Ernst & Young.

Lees verder  |  Reageer

Minder hotels en cafés bankroet

24 oktober 2012 - Terwijl het totale aantal faillissementen blijft stijgen is het aantal horecabedrijven dat bankroet gaat in de eerste drie kwartalen van dit jaar relatief sterk gedaald. Dit blijkt uit cijfers van Faillissementsdossier.nl.

Lees verder  |  Reageer

MKB draagt flink bij aan de regionale economische identiteit

24 oktober 2012 - Silicon Valley is wereldwijd het bekendste voorbeeld van regionale economische activiteiten die door een gespecialiseerde bedrijfstak bepaald wordt. Ook in Nederland zien we regio’s met een sterke economische identiteit. Een goed voorbeeld hiervan is ‘de Brainport regio’ rondom Eindhoven.

Lees verder  |  Reageer
Vernieuwde Lexus LS 600h fors goedkoper

Vernieuwde Lexus LS 600h fors goedkoper

23 oktober 2012 - Ook in het topsegment is een flinke afprijzing altijd welkom. Ten opzichte van zijn voorganger is deze Lexus LS 600h ruim 8.000 euro goedkoper geworden terwijl zijn standaarduitrusting juist verder toenam.

Lees verder  |  Reageer
Vorige  |  
523  524  525  526  ...  541