Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

Overnamemarkt biedt groot potentieel voor starter

2 november 2012 - De opheffing van gezonde bedrijven en mislukte overdrachten kost de Nederlandse economie 80.000 banen, een omzetderving tot vier miljard euro en een kapitaalverlies tot twee miljard euro, jaarlijks terugkerende schade.

Lees verder  |  Reageer

FNV Zelfstandigen: regeerakkoord erkent belang flexibele arbeid

2 november 2012 - FNV Zelfstandigen reageert gematigd positief op de consequenties van het regeerakkoord voor zelfstandig ondernemers. FNV Zelfstandigen waardeert het dat de regering flexibele en vaste arbeid meer met elkaar in balans wil brengen en dat zowel VVD als PvdA erkennen dat de arbeidsmarkt verandert.

Lees verder  |  Reageer

Enthousiaste medewerkers sleutel tot succes

1 november 2012 - De uitkomsten van mystery shops die Store Support verricht in diverse branches tonen aan dat een positieve, maar niet optimale beoordeling van de medewerker niet goed (genoeg) is.

Lees verder  |  Reageer

Tien missers bij het geven van een (kerst)cadeau

1 november 2012 - Niet alle Nederlandse ondernemingen zijn even handig bij het geven van een blijk van waardering aan hun medewerkers. Met tot gevolg dat de plank wel eens wordt misgeslagen.

Lees verder  |  Reageer
MINI Countryman beter afgewerkt

MINI Countryman beter afgewerkt

31 oktober 2012 - MINI heeft de Countryman op verschillende punten herzien met als resultaat een betere interieurafwerking. De modeljaarwijzigingen hebben ook gevolgen voor het kleurenpalet. De opgewaardeerde MINI Countryman staat in de loop van november bij de dealer.

Lees verder  |  Reageer

Acht tips om uw vacature beter vindbaar te maken

31 oktober 2012 - Digital recruitment gaat niet alleen om kandidaten vinden, maar ook om gevonden worden. U kunt nog zo’n mooie online vacature schrijven, als niemand hem ziet, heeft u er geen fluit aan.

Lees verder  |  Reageer

Crowdfunding haalt 300 miljoen euro op in Europa

31 oktober 2012 - De afgelopen jaren is de crowdfunding markt in Europa sterk gegroeid. Afgelopen jaar werd er 300 miljoen euro opgehaald via meer dan 200 platformen. Naar verwachting groeit dit aantal dit jaar met 50 procent.

Lees verder  |  1 reactie

Bezwaar tegen nieuwe vorstverletregeling

31 oktober 2012 - Branchevereniging OSB (Ondernemersorganisatie Schoonmaak- en Bedrijfsdiensten) heeft grote bezwaren tegen het plan van staatssecretaris De Krom (SZW) om de vorstverletregeling aan te passen.

Lees verder  |  Reageer
BMW 3-serie Touring ook als M Performance

BMW 3-serie Touring ook als M Performance

30 oktober 2012 - Begin december vindt traditioneel de show der tuningshows plaats, de Essen Motor Show. In de aanloop daar naartoe heeft BMW een eerste foto vrijgegeven van de nieuwe 3-serie Touring met M Performance-pakket.

Lees verder  |  Reageer
Audi A3 Sportback iets duurder dan 3-deurs

Audi A3 Sportback iets duurder dan 3-deurs

30 oktober 2012 - Audi heeft de prijzen van de nieuwe A3 Sportback bekend gemaakt. Vanaf februari 2013 staat het model bij de dealer met een starttarief van € 26.900,-. Daarmee is de vijfdeurs carrosserievariant 880 duurder dan de basisversie van de 3-deurs.

Lees verder  |  Reageer

Raak uw werknemers niet kwijt zodra de economie aantrekt

30 oktober 2012 - Het aantrekken van de economie is voor 41 procent van de Nederlandse werknemers het startsein om meteen een nieuwe baan te zoeken. Van de werknemers die op dit moment al op zoek zijn naar een andere werkgever, geeft 61 procent aan minder hoge eisen te stellen aan een nieuwe baan vanwege de slechte arbeidsmarkt.

Lees verder  |  Reageer

Wat is een geslaagd kerstpakket?

30 oktober 2012 - De kerstdagen lijken nog ver weg, maar voor we het in de gaten hebben, is het al zover. Hét moment dus om kerstpakketten te gaan bestellen. Sommige kerstpakketten worden direct na uitreiking op Marktplaats gezet, anderen verdwijnen rechtstreeks in de prullenbak. Waar maakt u een werknemer nu wel blij mee? En wat is gangbaar om cadeau te doen?

Lees verder  |  1 reactie

Verwachting: vijf procent minder faillissementen in 2013

30 oktober 2012 - Hoewel de economie vanaf 2013 wereldwijd voorzichtig groeit, stijgt het aantal faillissementen volgend jaar nog wel met 3 procent. In de eurozone blijft de recessie voorlopig nog voelbaar, maar Nederland lijkt zich in 2013 te herpakken met een daling van het aantal faillissementen en een stijging van het BBP.

Lees verder  |  Reageer
Nieuw regenakkoord treft automobilist hard

Nieuw regenakkoord treft automobilist hard

29 oktober 2012 - Het regeerakkoord 'Bruggen Slaan' van kabinet Rutte II kan haast niemand zijn ontgaan. Maar wat betekent dit 82 pagina's tellende boekwerk voor de automobilist. De maatregelen op een rijtje.

Lees verder  |  Reageer
Vorige  |  
522  523  524  525  ...  541