Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

Zo snel is de SRT Viper!

Zo snel is de SRT Viper!

21 november 2012 - De Viper, met voortaan SRT als voornaam, is terug. En hoe! Onlangs werd de productie opgestart en dat heeft er tevens toe geleid dat we eindelijk weten hoe snel dit beest uitgedrukt in cijfers is. Ga er maar even voor zitten.

Lees verder  |  Reageer

Diversiteit loont, ook voor MKB-ondernemers

21 november 2012 - Uit onderzoek van PerspeXo blijkt dat mannelijke en vrouwelijke ondernemers overlappende en aanvullende kwaliteiten hebben. Diversiteit in de directie kan MKB-bedrijven aanzienlijk versterken in goede én slechte tijden.

Lees verder  |  1 reactie

Hoog tijd om zakelijke kilometers op de agenda te zetten

21 november 2012 - Werkgevers willen momenteel zoveel mogelijk besparen. Bij voorkeur ook op hun zakelijke kilometers. Om dit te bereiken is structureel inzicht in alle kosten en een duidelijk mobiliteitsbeleid noodzakelijk.

Lees verder  |  1 reactie
Prijzen MINI Paceman

Prijzen MINI Paceman

20 november 2012 - Het duurt nog even, maar 16 maart aanstaande is het dan zover, dan staat de MINI Paceman bij de dealers. De prijzen zijn alvast bekend gemaakt en beginnen bij net geen 30 mille.

Lees verder  |  Reageer

Zoek uw vrouwelijke technici via uitzendbureau

20 november 2012 - Zo´n 138.000 Nederlanders met een technisch diploma hebben in de afgelopen twaalf maanden een baan gevonden bij een nieuwe werkgever. De wijze waarop mannelijke en vrouwelijke technici dat deden verschilt sterk van elkaar.

Lees verder  |  Reageer

Koopkracht zzp’ers onder grote druk

20 november 2012 - De VZZP, organisatie van zzp’ers wil dat de effecten van belastingmaatregelen voortaan apart worden doorberekend voor ondernemershuishoudens (zzp’ers). De berekeningen van een instituut als het Nibud hebben uitsluitend betrekking op de zogenaamde voorbeeldhuishoudens, zeg maar de werknemershuishoudens aldus voorzitter Fred de Boer.

Lees verder  |  1 reactie

Nederlandse bedrijven blijven groeien in Polen

19 november 2012 - Er zijn bijna 1.400 Nederlandse ondernemingen die al één of meer vestigingen in Polen hebben. De interesse van het Nederlandse bedrijfsleven om actief te worden in Polen neemt nog steeds toe.

Lees verder  |  Reageer

Freelancers gaan online om crisis in eigen land te ontvluchten

19 november 2012 - Elance maakt bekend dat professionals in landen waar de crisis flink heeft toegeslagen, de lokale economie ontvluchten door online te gaan werken. Tevens is te zien dat de vraag naar marketing- en schrijftalent en freelancers gespecialiseerd in de security- en gaming industrie, wereldwijd groeit.

Lees verder  |  Reageer

Werkgevers zoeken nieuwe vormen cao-overleg

19 november 2012 - Veel werkgevers zijn op zoek naar nieuwe vormen voor hun cao-overleg. Vooral bij ondernemingen die met vakbonden onderhandelen, leeft de wens om méér werknemers te betrekken bij de arbeidsvoorwaardenvorming.

Lees verder  |  Reageer

Overheid nog altijd slechtste betaler

16 november 2012 - De overheid geldt nog steeds als slechtst betalende opdrachtgever. Nederlandse bedrijven beoordelen het betaalgedrag van de overheid als matig (43 procent) tot slecht (22 procent).

Lees verder  |  Reageer

Een derde van schade Sandy verzekerd

16 november 2012 - De verzekerde en herverzekerde schade als gevolg van orkaan Sandy is ongeveer een derde van de totale schade. Dat concludeert Aon Benfield op basis van de nu beschikbare informatie.

Lees verder  |  Reageer

ING Retail Jaarprijs 2012 uitgereikt aan de beste winkels van Nederland

16 november 2012 - Intratuin, Maggy’s Mode en DEEN Supermarkten zijn de hoofdprijswinnaars van de ING Retail Jaarprijzen 2012. De winnaars zijn eergisteren bekendgemaakt tijdens het ING Retail Jaarprijs Gala.

Lees verder  |  Reageer

Werkgevers besparen meer op beloning

15 november 2012 - Nederlandse werkgevers houden nog altijd de hand op de knip waar het gaat om beloning van werknemers. Salarissen zijn dit jaar opnieuw minder sterk gestegen en ook op secundaire arbeidsvoorwaarden wordt verder bespaard. Wel verwachten werkgevers meer te investeren in flexibeler werken en de ontwikkeling van werknemers.

Lees verder  |  Reageer

Zzp’er ziet zakelijke toekomst somber in

15 november 2012 - De stemming onder zzp’ers en freelancers naar aanleiding van het regeerakkoord is bedrukt, zo blijkt uit onderzoek onder de eigen achterban van Tentoo. Voor meer dan 76 procent van de ondervraagden is het maar de vraag of ze het hoofd boven water kunnen houden.

Lees verder  |  3 reacties
Vorige  |  
519  520  521  522  ...  541