Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

Mercedes SLS AMG Black Series breekt los!

Mercedes SLS AMG Black Series breekt los!

8 november 2012 - AMG's Black Series zijn traditioneel automobiele kleerkasten. En de breedste van allemaal is deze Mercedes-Benz SLS AMG Black Series. Wow!

Lees verder  |  Reageer

Biesheuvel lanceert scan voor duurzame inzetbaarheid werknemers

8 november 2012 - Als mkb-bedrijven niet nu gaan investeren in de duurzame inzetbaarheid van werknemers, dan dreigt voor hen over enkele jaren een groot tekort aan arbeidskrachten. Dit zei MKB-Nederland voorzitter Hans Biesheuvel tijdens het OndernemersCongres in Eindhoven.

Lees verder  |  Reageer

Transport en logistiek gaan weer zwaar jaar tegemoet

8 november 2012 - De sector Transport en Logistiek bevindt zich nog steeds in zwaar weer. Hoewel de volumes in 2013 naar verwachting licht aantrekken, staan marges onverminderd onder druk. Als transportbedrijven het willen overleven, is investeren in klantrelaties een voorwaarde.

Lees verder  |  1 reactie

Bedrijfsleven haalt 260. 000 euro op tijdens Run for the Hunger Project

8 november 2012 - De Run for The Hunger Project - georganiseerd door NPM Capital en House of Sports - kende dit jaar 850 deelnemers. Zeker 120 bedrijventeams uit Nederland en België haalden op zondag 4 november maar liefst 260.000 euro op voor The Hunger Project.

Lees verder  |  Reageer

Groei ZZP’ers goed voor economie . . . tot op zekere hoogte

7 november 2012 - In veel hoogontwikkelde economieën, waaronder Nederland, heeft de laatste jaren een verschuiving van zelfstandige ondernemers met personeel (OMP’ers) naar zelfstandigen zonder personeel (ZZP’ers) plaatsgevonden.

Lees verder  |  4 reacties

Nederlandse import en export terug op niveau van voor de kredietcrisis

7 november 2012 - Nederlandse import en export van goederen en diensten zijn terug op het niveau van voor de kredietcrisis. Hiermee loopt Nederland iets voor op naastgelegen Europese landen zoals Duitsland en Frankrijk. Vooral de Nederlandse export doet het goed: het gedijt bij de relatief goedkope euro.

Lees verder  |  Reageer

Betalingsachterstanden kosten Europese economie 340 miljard euro

7 november 2012 - Steeds meer Europese ondernemingen bevinden zich in de gevarenzone als gevolg van onbetaalde facturen. Zo stijgen betalingsachterstanden in Europa tot het duizelingwekkend hoge niveau van in totaal 340 miljard euro.

Lees verder  |  Reageer
Jaguar F-type erg in trek

Jaguar F-type erg in trek

6 november 2012 - Nauwelijks een maand na z'n werelddebuut in Parijs heeft Jaguar naar verluidt al 2.000 orders voor de F-type geschreven. Als het aantal bestellingen in dit tempo doorgaat staat het orderboek over 2013 nog voor de marktintroductie in mei vol.

Lees verder  |  Reageer

Winstbox: budgettaire maatregel of stimulans ondernemerschap?

6 november 2012 - In het onlangs gepresenteerde regeerakkoord is aangekondigd dat in 2015 een winstbox in de inkomstenbelasting wordt ingevoerd. De gedachtevorming over een winstbox is al enige tijd gaande. De opmerkingen in het regeerakkoord daarover zijn interessant, mede omdat de winstbox een opbrengst voor de schatkist moet genereren van een half miljard euro.

Lees verder  |  Reageer
Hybride Range_e even sterk als 5. 0 V8-Supercharged

Hybride Range_e even sterk als 5. 0 V8-Supercharged

5 november 2012 - Voor het eerst in zijn rijke historie verschijnt de Range Rover er ook als hybride. Deze Range_e zal pas halverwege 2013 te koop zijn, maar Land Rover is niet de beroerdste om nu al wat meer details los te laten. Zo belooft het merk dat de prestaties op gelijke hoogte staan met de 5.0 V8-Supercarged, normaal gesproken de krachtpatser van het gamma.

Lees verder  |  Reageer
Beauty salo(o)n: de nieuwe Maserati Quattroporte!

Beauty salo(o)n: de nieuwe Maserati Quattroporte!

5 november 2012 - Maserati heeft de nieuwe Quattroporte gepresenteerd. De vorige is maar liefst acht jaar meegegaan en op uiterlijk beoordeeld mag de nieuwe, zesde generatie minstens zo lang in ons midden blijven. Wat een beauty!

Lees verder  |  Reageer

Van prijsvechter naar vertrouwde adviseur

5 november 2012 - Heeft u een bedrijf met inhoudelijk sterke professionals? Maar lijken uw klanten u alleen nog maar op tarief te beoordelen? Dan wordt het wellicht tijd om u werkelijk te profileren als vertrouwde adviseur van uw klanten.

Lees verder  |  Reageer

Bouw kan Nederland uit crisis halen

5 november 2012 - De Nederlandse economie krimpt dit jaar met 0,5 procent. De negatieve economische spiraal is dus nog niet doorbroken. Om ons land uit de crisis te halen, is groei nodig. De bouwsector in ons land remt de groei met 0,5 procent. Met andere woorden: de malaise in de bouw houdt Nederland in de crisis.

Lees verder  |  Reageer

Verkiezing Leukste Winkelstraat van Nederland weer van start

5 november 2012 - De verkiezing van de belangrijkste winkelstraatprijs van Nederland, gaat weer van start. Op nlstreets kan iedereen stemmen op zijn favoriete winkel en winkelstraat van 2012.

Lees verder  |  Reageer
Vorige  |  
521  522  523  524  ...  541