Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

Vijf tips voor succesvolle implementatie van mobiliteit

19 maart 2013 - Mobiliteit binnen organisaties is meer dan alleen draadloze toegang tot een website, het intranet of andere zakelijke oplossingen. Het gaat er om dat mobiele apparaten worden ingezet om technologische vernieuwingen te stimuleren en op die manier veranderingen teweeg te brengen.

Lees verder  |  Reageer

Veel inspiratie voor ondernemers op International Trade Fair

19 maart 2013 - Fietsend de telefoon opladen en water met een smaakje. Hoe bedenk je het? Voor de studentondernemers van USB Cycle uit Groningen en Fruit Figuurtje uit Arnhem een eenvoudige vraag. Zij ontwikkelden deze producten en gingen er afgelopen week mee de boer op tijdens de International Trade Fair (ITF) in Riga (Letland).

Lees verder  |  Reageer

Stem op de Beste Folder van 2013

19 maart 2013 - Gisteren ging de eerste editie van de Beste Folder Awards van start. Een verkiezing waarbij de consument tot 1 mei haar stem kan uitbrengen op de beste reclamefolder. Bij de prijsuitreiking op 16 mei – tijdens de Nationale Dag van de Brievenbusreclame – zullen zowel een landelijke, als een regionale winnaar bekend worden gemaakt.

Lees verder  |  Reageer

'Wettelijke vastlegging betalingstermijn wassen neus'

18 maart 2013 - Hoewel in de business-to-businessmarkt tot nu toe een betalingstermijn van 80 of 90 dagen niet ongebruikelijk is, geldt vanaf 16 maart een wettelijke betalingstermijn van 30 dagen. Wanneer bedrijven contractueel iets anders willen afspreken, is 60 dagen de max.

Lees verder  |  2 reacties

Btw-verlaging haalt 300. 000 huishoudens over de streep om te renoveren

18 maart 2013 - Per 1 maart 2013 geldt een lager btw-tarief voor arbeidskosten bij het renoveren van woningen die ouder zijn dan twee jaar. Vier procent van de huishoudens was voor deze maatregel nog niet van plan hun woning te renoveren en gaat dat aankomend jaar toch doen.

Lees verder  |  Reageer

Flevoland maakt zich op voor verkiezing toponderneming 2012

18 maart 2013 - Zes genomineerden komen in aanmerking voor de zogenaamde Flevopenning Toponderneming 2012. De begeerde onderscheiding wordt op 22 maart tijdens het negende ondernemersgala uitgereikt.

Lees verder  |  Reageer

Gratis whitepaper 'Verlaagd btw-tarief op arbeidskosten bij renovatie en herstel van woningen'

15 maart 2013 - Zoals in het Woonakkoord al is aangekondigd, heeft de staatssecretaris van Financiën – vooruitlopend op het nog in te dienen wetsvoorstel Fiscale verzamelwet 2013 – de details bekend gemaakt over de verlaging van het btw-tarief op renovatie- en herstelwerkzaamheden aan woningen, die per 1 maart 2013 van kracht wordt.

Lees verder  |  Reageer

Zakelijk Nederland gebruikt massaal gratis consumentensoftware

15 maart 2013 - Gratis consumentgeoriënteerde software om online samen te werken wordt door 78 procent van de ondernemers en ZZP’ers ingezet voor zakelijke doeleinden. Dit blijkt uit onderzoek naar digitaal samenwerken van Woozl onder 400 ondernemers en ZZP’ers.

Lees verder  |  Reageer

Kamer van Koophandel start met EU uitwisselingsproject voor ondernemers

15 maart 2013 - De Kamer van Koophandel is door de Europese Commissie geselecteerd als uitvoerder van het Erasmus for Young Entrepreneurs programma in Nederland. Dit programma richt zich op grensoverschrijdende uitwisseling van kennis en ervaring op het gebied van ondernemerschap.

Lees verder  |  Reageer

Beste Markten van Nederland 2013 bekend

15 maart 2013 - Deze week heeft het Hoofdbedrijfschap Detailhandel (HBD) bekend gemaakt welke drie markten zich Beste Markt van Nederland 2013 mogen noemen.

Lees verder  |  Reageer

47 procent ZZP’ers laat zich vooruitbetalen

14 maart 2013 - 47 procent van de ZZP’ers in Nederland laat zich door de eigen klanten deels of geheel vooruitbetalen. Van de ZZP’ers die uitsluitend voor overheden werken, is dit percentage twaalf procent.

Lees verder  |  1 reactie

Innovatie moet installatiebranche door de crisis loodsen

14 maart 2013 - Ook aan de installatiebranche gaat de crisis niet ongemerkt voorbij. De sector heeft dit jaar te kampen met een forse terugval. Onderzoek in opdracht van UNETO-VNI laat zien dat het totale productievolume sinds 2009 met maar liefst een kwart is afgenomen.

Lees verder  |  1 reactie

Bouwend Nederland jaagt lokale infraprojecten aan

14 maart 2013 - Het lokale bedrijfsleven wordt geconfronteerd met lokale overheden die huiveriger dan ooit zijn om nieuwe projecten te starten. Ook worden bestaande onderhoudsprojecten uitgesteld.

Lees verder  |  Reageer

Toeslagen zijn bron van klachten, fiscaliseren noodzakelijk

14 maart 2013 - NOAB-kantoren en hun klanten ondervinden veel problemen bij het aanvragen, wijzigen en verlengen van toeslagen. In recent onderzoek van NOAB (Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingdeskundigen) geeft bijna 80 procent van de respondenten aan tegen moeilijkheden aan te lopen.

Lees verder  |  Reageer
Vorige  |  
499  500  501  502  ...  541