Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

AWVN: Loonstijging 2013 lager dan CPB-prognose

8 maart 2013 - De stijging van de cao-lonen zal lager uitvallen dan het Centraal Planbureau in zijn laatste prognoses aanneemt. Dat stelt AWVN op basis van de ontwikkelingen in de cao-onderhandelingen.

Lees verder  |  Reageer

Slimme bedrijven strijden om de Dutch Business Intelligence Award 2013

8 maart 2013 - Wie neemt goede beslissingen aan de lopende band? Wie heeft zijn informatiehuishouding zo goed op orde dat de concurrentie het nakijken heeft? Wie heeft een heel nieuw business model ontwikkeld rond data?

Lees verder  |  Reageer

400 Jonge ondernemers presenteren zich in winkelcentra

8 maart 2013 - De komende weken verkopen duizenden jonge studentondernemers hun eigen producten tijdens zeven marktdagen in winkelcentra door het hele land. Deze studentenbedrijven doen mee aan ondernemerschapprogramma’s van stichting Jong Ondernemen.

Lees verder  |  Reageer

Koersval Brunel verantwoordelijk voor bovenmatige daling Brisk Index

7 maart 2013 - De Brisk Index sloot afgelopen vrijdag op 272,14 punten. Op maandbasis leverde de index daarmee maar liefst 9,7 procent in. De AEX daalde in dezelfde periode met 4,5 procent.

Lees verder  |  Reageer

Isolerend glas nu ook onder gunstig btw-tarief

7 maart 2013 - Het plaatsen van dubbel glas valt sinds 1 maart onder het verlaagde btw-tarief van zes procent. Het uitvoeren van andere maatregelen voor woningisolatie viel al eerder onder een gunstige btw-regeling.

Lees verder  |  1 reactie

Landelijke publiciteitscampagne OSB-Keurmerk van start

7 maart 2013 - De Ondernemersorganisatie Schoonmaak- en Bedrijfsdiensten (OSB) is deze week gestart met een landelijke publiciteitscampagne op de radio. Met deze campagne wil OSB opdrachtgevers motiveren alleen nog schoonmaakdiensten in te kopen bij een schoonmaak- of glazenwasserbedrijf met het OSB-Keurmerk.

Lees verder  |  Reageer
Range Rover Evoque met Black Design Pack

Range Rover Evoque met Black Design Pack

6 maart 2013 - Land Rover presenteert een Black Design Pack voor de Range Rover Evoque. Zoals de naam het al zegt: lekker veel zwarte details op de Range Rover. In Genève staat dit nieuwe pakket te pronken op een sneeuwwitte auto.

Lees verder  |  Reageer

Aanbod winkelruimte stijgt verder

6 maart 2013 - Het direct beschikbare aanbod van te verhuren en te verkopen winkelruimte is in de tweede helft van 2012 met zeven procent toegenomen. Uit cijfers van NVM Business blijkt dat eind 2012 circa 2,1 miljoen vierkante meter winkelruimte te huur of te koop werd aangeboden.

Lees verder  |  Reageer

Inzameling energiezuinige lampen stabiliseert

6 maart 2013 - In 2012 hebben consumenten en professionele gebruikers vrijwel evenveel lampen en armaturen ingeleverd voor recycling als het jaar ervoor. Nederlanders leverden via Wecycle gezamenlijk 3.434 ton aan lampen en verlichtingsarmaturen in.

Lees verder  |  Reageer

Zuid-Afrika richt waterschappen op met Nederlandse expertise

6 maart 2013 - In Zuid-Afrika worden waterschappen opgezet geïnspireerd op het Nederlandse model. Terwijl het Nederlandse systeem voor waterbeheer in eigen land geregeld onder vuur ligt, geldt het in het buitenland vaak als voorbeeld en inspiratie.

Lees verder  |  Reageer

Bijna driekwart zakelijke beslisser is man

5 maart 2013 - Veruit het grootste deel van de zakelijke beslissers in ons land is man en ouder dan 35 jaar: liefst 72 procent. Ruim twee derde van de 613.000 zakelijke beslissers (71 procent) werkt in het MKB. Een kwart van hen werkt bovendien meer dan 50 uur per week.

Lees verder  |  Reageer

Kleine brancheorganisaties hebben weinig last van crisis

5 maart 2013 - Kleine branche- en beroepsorganisaties hebben nauwelijks last van de crisis. Dit blijkt uit onderzoek van Berenschot. Ledenaantallen zijn stabiel en 84 procent van de deelnemende organisaties heeft vertrouwen in de toekomst van de eigen organisatie.

Lees verder  |  Reageer

Ondernemers staan op om bedrijven te helpen

5 maart 2013 - Omdat banken nauwelijks meer kredieten verstrekken zijn vermogende ondernemers opgestaan om veelbelovende en innoverende Nederlandse bedrijven te helpen met hun financiering. De ondernemersfamilie Jager heeft hiervoor het nieuwe BizzFund opgericht.

Lees verder  |  Reageer
20% bijtelling voor Lexus IS 300h

20% bijtelling voor Lexus IS 300h

4 maart 2013 - Nagenoeg alle gegevens van de Lexus IS 300h waren al bekend, behalve de exacte CO2-emmisie. Voorheen een summier detail, tegenwoordig essentieel om de bijtelling van het betreffende model te berekenen. En die is dan weer uitermate belangrijk, helemaal voor de verse Lexus.

Lees verder  |  Reageer
Vorige  |  
501  502  503  504  ...  541