Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

Flevoland maakt zich op voor verkiezing toponderneming 2012

18 maart 2013 - Zes genomineerden komen in aanmerking voor de zogenaamde Flevopenning Toponderneming 2012. De begeerde onderscheiding wordt op 22 maart tijdens het negende ondernemersgala uitgereikt.

Dan zal ook bekend worden gemaakt welke van de drie genomineerden de Flevopenning Innovatief 2012 zal krijgen. De Flevopenningen worden uitgereikt door Jan-Nico Appelman, Flevolands gedeputeerde Economische Zaken en voorzitter van de hoofdjury van de Flevopenningen. 

Zakelijk netwerkevenement
Het gala van de Flevopenningen, dat als hét zakelijk netwerkevenement van Flevoland wordt beschouwd, wordt door 450 leiders uit het Flevolandse bedrijfsleven en daarbuiten bezocht. Dit keer wordt het prestigieuze evenement, dat ook een diner omvat, gehouden in de kweekkassen van Concern voor Werk in Emmeloord, die speciaal voor de gelegenheid worden omgebouwd. Het gala wordt gepresenteerd door WNL-presentatrice Merel Westrik, voor de muzikale omlijsting zorgt ondermeer jazz-zangeres Edsilia Rombley. 

Genomineerden
De zes genomineerden voor de Flevopenning Toponderneming 2012 zijn: Agrico – Emmeloord; Braveheart Shipping BV – Urk; Van Campen Industries BV – Lelystad; Loko IT-specialisten – Zeewolde; Neomax – Almere en Vereecken fruit – Dronten. De bedrijven zijn door hun plaatselijke bedrijfskring genomineerd.
De drie genomineerden voor de Fleopenning Innovatief 2012 zijn: Levitech – Almere; Tendris Solutions – Almere en Verbruggen Emmeloord – Emmeloord. 

Starter van 2012
Dit jaar zijn er ook vier startende bedrijven kandidaten voor de titel Starter van 2012. Zij krijgen op het gala de gelegenheid gedurende één minuut hun organisatie voor te stellen aan het publiek. Het publiek zal hierna direct de winnaar kiezen. De vier kandidaten zijn: Dutch Collaborative Biobank – Lelystad; Eco Cleaning Almere- Almere; HabiVitaal – Emmeloord en Kantoormanager 2.0 – Urk.

Doorsturen  |  Reageer  |  Nieuwsbrief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageren

http://
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.