Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

Stem op de Beste Folder van 2013

19 maart 2013 - Gisteren ging de eerste editie van de Beste Folder Awards van start. Een verkiezing waarbij de consument tot 1 mei haar stem kan uitbrengen op de beste reclamefolder. Bij de prijsuitreiking op 16 mei – tijdens de Nationale Dag van de Brievenbusreclame – zullen zowel een landelijke, als een regionale winnaar bekend worden gemaakt.

Initiatiefnemer van deze publieksprijs is de DDMA Businessgroep Verspreidingen die met de Awards de aandacht vestigen op de reclamefolder als gewaardeerd medium. De Beste Folder Awards vervangt de Gouden Deurmat. 

De verkiezing

De twee categorieprijzen maken het voor zowel kleinere als grote retailers mogelijk om deel te nemen aan de verkiezing. Enerzijds wordt de waardering van de folder in kaart gebracht en anderzijds zet de branche op deze manier de folder in de spotlights. Retailers kunnen op twee manieren meedingen. De retailers die behoren tot de top 25 retailers zijn op basis van vooronderzoek door consumenten geselecteerd. Dit vooronderzoek is gehouden onder een vast consumentenpanel van Q&A Research and Consultancy, dat representatief is voor de Nederlandse bevolking. Daarnaast kunnen retailers zich ook zelf aanmelden voor de Beste Folder Awards en consumenten oproepen om op hen te stemmen via www.debestefolder.nl.

Doorsturen  |  Reageer  |  Nieuwsbrief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageren

http://
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.