Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

Fors herstel verwacht van Nederlandse export naar Turkije

25 maart 2013 - ING verwacht dit jaar een fors herstel van de Nederlandse export naar Turkije, de snelst groeiende economie in Europa. Toch laat het Nederlandse bedrijfsleven veel kansen in Turkije onbenut, stelt ING in een rapport ter gelegenheid van het bezoek van de Turkse premier Erdogan aan Nederland afgelopen week.

Lees verder  |  Reageer
Nieuwe S-klasse parkeert op eigen houtje in garage

Nieuwe S-klasse parkeert op eigen houtje in garage

24 maart 2013 - Zodra Mercedes-Benz het woordje 'Plus' aan haar noviteit toevoegt weet je hoe laat het is. Dan heeft Das Haus weer wat nieuws bedacht als aanvulling op een snufje. Active Parking Assist Plus, waarmee de nieuwe S-klasse als eerste wordt uitgerust, kan dan ook meer dan alleen automatisch inparkeren.

Lees verder  |  Reageer

Ziektewet maakt publiek verzekeren minder aantrekkelijk

22 maart 2013 - Door de Modernisering Ziektewet kunnen de premies die werkgevers betalen voor de uitkering van zieke werknemers flink toenemen. Eén werknemer die ziek uit dienst gaat, kan een werkgever uiteindelijk ruim 250.000 euro kosten.

Lees verder  |  1 reactie

Leasing en factoring helpen MKB bij financiering

22 maart 2013 - Het midden- en kleinbedrijf kan zich niet langer alleen op de banken verlaten als het gaat om financiering. Banken worden strenger en duurder. Dat belemmert MKB-ers in hun groei en ontwikkeling. Er zijn echter alternatieve vormen van financiering, zoals autoleasing, equipment leasing en factoring.

Lees verder  |  5 reacties

Zzp’er negatief over toekomst

22 maart 2013 - Hoogopgeleide zelfstandig ondernemers verwachten in 2013 een omzetdaling van tien procent als gevolg van de slechte economische situatie. Zeven op de tien zelfstandigen heeft direct last van de economische problemen.

Lees verder  |  Reageer

De gezamenlijke Europese betaalmarkt komt eraan. Wat betekent dat voor u?

21 maart 2013 - Vanaf 1 februari 2014 is de gezamenlijke Europese betaalmarkt (Single Euro Payments Area / SEPA) een feit. Wat verandert er voor u als ondernemer?

Lees verder  |  Reageer

Vertrouwen in werkgever groeit weer

21 maart 2013 - Medewerkers zijn voor het eerst sinds het begin van de crisis weer positiever over hun werkgever. Hiermee is de dalende mate van vertrouwen van werknemers in werkgevers gekeerd, die sinds de start van de crisis in 2008 was ingezet.

Lees verder  |  Reageer

Zakenvrouw van het jaar 2013 trots bestuurslid Jong Ondernemen

21 maart 2013 - Heleen van Oord, oprichter en eigenaar van DQNA Media Group, is uitgeroepen tot Zakenvrouw van het jaar 2013. Van Oord is sinds anderhalf jaar bestuurslid van stichting Jong Ondernemen.

Lees verder  |  Reageer
Mercedes E-klasse Coupé en Cabriolet goedkoper

20 maart 2013 - Met het communiceren van de prijzen van de vernieuwde E-klasse Cabriolet geeft Mercedes-Benz te kennen dat de lente van het merk ook wel een keer mag beginnen. Ook de prijslijst van de Coupé-variant is bekend en lager dan voorheen.

Lees verder  |  Reageer

Drie hulpmiddelen om webwinkeliers te ondersteunen

20 maart 2013 - Ruim tweederde van de webwinkeliers past de regels die gelden voor webwinkels niet op de juiste manier toe. Bijvoorbeeld als het gaat over bereikbaarheid, bedenktijd en tijdig vermelden van verzendkosten.

Lees verder  |  2 reacties

Vier succesfactoren voor retailmerken

20 maart 2013 - Interbrand maakt haar jaarlijkse Best Retail Brands' rapport naar de meest waardevolle retailmerken ter wereld bekend. Wereldwijd is onderzocht hoe goed retailmerken gemanaged worden en in hoeverre zij waarde creëren.

Lees verder  |  Reageer

Nieuw: Platform voor zelfstandig ondernemers ZIP

20 maart 2013 - In Amstelveen is het onafhankelijke platform van en voor zelfstandig ondernemers ZIP gelanceerd. Het initiatief van Joep van der Schoot en Patrick Terranea biedt een speciaal geselecteerde reeks eerlijke en voordelige producten en diensten voor zelfstandig ondernemers.

Lees verder  |  1 reactie
Uit de hoge hoed: Jaguar XJR

Uit de hoge hoed: Jaguar XJR

19 maart 2013 - Komt dat even als een complete verrassing: Jaguar presenteert uit het niets de XJR. En wij altijd maar denken dat de XJ Supersport al die jaren doorging voor dat performancemodel. Niet dus. En eigenlijk hadden we het kunnen weten.

Lees verder  |  Reageer

Livestream 'Online ruimte voor franchise' vandaag vanaf 15. 00 uur

19 maart 2013 - Tijdens het relatie-event van Flynth voor franchisegevers en -nemers draait het om het thema ‘Ruimte voor franchise’. In het eerste onderdeel komt ‘Online ruimte voor ondernemers’ uitgebreid aan de orde.

Lees verder  |  Reageer
Vorige  |  
498  499  500  501  ...  541