Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

Levenslessen in innoveren

24 mei 2013 - Vraag een succesvolle innovatieve ondernemer naar zijn belangrijkste leermomenten en u krijgt niet meteen te horen wat u verwacht. Geen keiharde verhalen over hoe met een origineel idee met de concurrentie is afgerekend of hoe met sluwe marketing de klant is verleid een nieuw product te kopen.

Lees verder  |  Reageer

Structurele bijdrage van logistieke sector aan economie is niet vanzelfsprekend

24 mei 2013 - De sector Transport en Logistiek heeft een goede uitgangspositie om een structurele bijdrage te leveren aan de Nederlandse economie. Maar de sector moet zich daarvoor sneller aan veranderende marktomstandigheden kunnen aanpassen.

Lees verder  |  Reageer

Omzet en export trekken licht aan

24 mei 2013 - Nederlandse ondernemers vinden dat het economisch klimaat in het eerste kwartaal van 2013 verder is verslechterd. De winstgevendheid is wederom afgenomen. Toch zien ondernemers ook lichtpuntjes.

Lees verder  |  Reageer
Audi A3 Limousine bestelbaar vanaf € 28. 500,-

Audi A3 Limousine bestelbaar vanaf € 28. 500,-

23 mei 2013 - Vanaf eind deze maand is hij te bestellen, medio juni gaan we ermee rijden en vanaf begin september staat hij dan eindelijk voor iedereen in de showroom. We hebben het over de Audi A3 Limousine.

Lees verder  |  Reageer

Terughoudende consument zet retailer aan het werk

23 mei 2013 - Hoewel de prijs van een product onverminderd van belang blijft, moeten retailers meer doen om consumenten aan zich te binden. Om de loyaliteit en bezoekfrequentie te verhogen staat namelijk de klantrelatie centraal.

Lees verder  |  Reageer

Verdienmodel zakelijke dienstverleners moet op de schop

23 mei 2013 - Het verdienmodel van zakelijke dienstverleners moet worden aangepast om te overleven en op den duur weer te groeien. Bedrijven moeten investeren in innovatie en nieuwe bedrijfsmodellen met als doel om efficiënter te gaan werken en zich meer te kunnen onderscheiden van concurrenten.

Lees verder  |  Reageer

Nederlandse agrarische sector is voorbeeld voor de wereld

23 mei 2013 - De vooruitzichten voor de agrarische sector zijn gunstig; de wereldbevolking groeit naar negen miljard mensen en de consumptie neemt met twee tot drie procent per jaar toe. Nederlandse agrarische producten staan hoog aangeschreven en de export naar opkomende landen neemt toe.

Lees verder  |  Reageer
Nieuwe details rond Maserati Levante

Nieuwe details rond Maserati Levante

22 mei 2013 - Maserati timmert lekker aan de weg. Terwijl de Quattroporte en de Ghibli nog steeds veelvuldig het nieuws halen, dringt de volgende nieuweling van het merk met de drietand zich al weer op, de Levante. Maserati's eerste SUV staat op de agenda van 2014 en de eerste details druppelen inmiddels binnen.

Lees verder  |  Reageer

Administratieve lasten MKB hoger dan gedacht?

22 mei 2013 - Een indicatieve meting via een quickscanmethode van Panteia/EIM laat zien dat de administratieve lasten van het MKB hoger uitpakken dan de ramingen van de ministeries.

Lees verder  |  1 reactie

Kansen voor bouwsector ondanks aanhoudende malaise

22 mei 2013 - Ondanks de dip in de bouwsector is er wel degelijk uitzicht op groei, zoals in vastgoed voor zorg en onderwijs. In de woningbouw wint de huursector terrein en in de zakelijke markt wordt het belang van renovatie, onderhoud en transformatie van kantoorpanden groter.

Lees verder  |  Reageer

Veel meer kledingwinkels failliet

22 mei 2013 - Het aantal failliete kledingzaken is in de eerste vier maanden van dit jaar fors toegenomen. Vooral kleinere winkels sluiten sneller hun deuren. Dat blijkt uit cijfers die Faillissementsdossier.nl bekend heeft gemaakt.

Lees verder  |  Reageer
Jeep Grand Cherokee krijgt prijskaart

Jeep Grand Cherokee krijgt prijskaart

21 mei 2013 - Ondanks zijn jonge leeftijd is de Jeep Grand Cherokee recentelijk voorzien van een facelift en daarvan is nu de kostprijs bekend gemaakt. De vanafprijs is niet veranderd, wel die van de duurdere modellen dankzij een motorrevisie.

Lees verder  |  Reageer

Tijdelijke btw verlaging stimulans voor consumenten

21 mei 2013 - Sinds 1 maart dit jaar is de tijdelijke btw-verlaging op renovatie- en onderhoudswerkzaamheden van kracht. Uit onderzoek door USP Marketing Consultancy blijkt dat voor een substantieel deel van de Nederlandse consumenten dit een stimulans is om nu werkzaamheden te laten uitvoeren.

Lees verder  |  Reageer

Ondernemers ergeren zich groen en geel aan ‘no shows’

21 mei 2013 - Ondernemers ergeren zich groen en geel aan het toenemende aantal ‘no shows’ bij workshops en ondernemersbijeenkomsten. Gemiddeld één vijfde van het aantal aanmeldingen komt zonder afzegging niet opdagen. Daarbij maakt het al bijna niet meer uit of deelnemers wel of niet moe(s)ten betalen.

Lees verder  |  Reageer
Vorige  |  
487  488  489  490  ...  541