Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

14% bijtelling voor Mercedes S-klasse hybride

14% bijtelling voor Mercedes S-klasse hybride

4 juli 2013 - De Mercedes S-klasse zal in Nederland binnen no-time de onbetwiste marktleider worden in zijn segment. De nieuwe S-klasse komt er als S 500 Hybrid en die weet slechts 70 g/km uit te stoten. Dat is, jawel, genoeg voor 14% bijtelling.

Lees verder  |  Reageer

VNO-NCW, MKB-Nederland bereiden inbreng akkoord EU-VS voor

4 juli 2013 - De ondernemingsorganisaties VNO-NCW, MKB Nederland en ICC Nederland hebben woensdag samen met het ministerie van Buitenlandse Zaken gesproken met bedrijven over het handelsakkoord tussen Europa en de VS.

Lees verder  |  Reageer

Met digitale kaarten de belofte van Big Data waarmaken

4 juli 2013 - Het concept van Big Data is heel snel uitgelegd. Maar helaas valt het in de praktijk helemaal niet mee om van het analyseren van al die gegevens ook daadwerkelijk een succes te maken.

Lees verder  |  Reageer

'Meer kleine ondernemers in nood'

4 juli 2013 - Volgens het IMK, Instituut voor het Midden- en Kleinbedrijf,  is de situatie voor kleine ondernemers ten opzichte van 2012 verslechterd. Het aantal bijstandsaanvragen door kleine ondernemers steeg met ruim zeven procent.

Lees verder  |  1 reactie

Dieptepunt woningnieuwbouw in 2014

4 juli 2013 - Het aantal gereedgemelde nieuwbouwwoningen zal in 2013 uitkomen op 40.000. Het dieptepunt valt volgend jaar met 38.000 nieuwe woningen. Pas vanaf 2015 zal de nieuwbouw weer de weg omhoog vinden richting de 45.000 stuks.

Lees verder  |  1 reactie

Bedrijven topsectoren storten zich op de wereldmarkt

3 juli 2013 - MKB-bedrijven uit de topsectoren zijn internationaal zeer actief: 83 procent doet zaken buiten de EU, het grotendeel van de bedrijven doet zowel zaken in de EU als daarbuiten. Het gaat dan vooral om export en in mindere mate om import, internationale samenwerking en directe buitenlandse investeringen.

Lees verder  |  Reageer

Lichtpuntje: meer bedrijven crisisresistent

3 juli 2013 - Het aantal faillissementen is in de eerste helft van 2013 toegenomen met dertien procent tot 6.817. Dat is een nieuw record. Toch is er ook sprake van een lichtpuntje: ten opzichte van het eerste semester vorig jaar is de stijging gehalveerd.

Lees verder  |  Reageer

Wat Nederlandse ondernemers over Duitsland denken

3 juli 2013 - Nederlandse ondernemers doen over het algemeen graag zaken met Duitsers. Hoe komt dat? In een online film van de Nederlands-Duitse Handelskamer (DNHK) geeft een aantal ondernemers inzicht in hun ervaringen op de Duitse markt.

Lees verder  |  Reageer

MKB verliest toegang tot belangrijke Duitse beurzen

2 juli 2013 - Het Nederlandse midden- en kleinbedrijf dreigt in Duitsland terrein te verliezen als het kabinet de bezuinigingen op handelsmissies en beursdeelnames niet terugdraait. Dit zegt de Nederlands-Duitse Handelskamer (DNHK).

Lees verder  |  Reageer

Banenmotor MKB loopt vast

2 juli 2013 - Sinds 2012 daalt de werkgelegenheid in het MKB. Onzekerheid over de toekomst en dalende winstmarges zullen bedrijven ertoe brengen om te besparen op personeelskosten.

Lees verder  |  Reageer

Finalisten BouwKennis Marketing Jaarprijs 2013 bekend

2 juli 2013 - De drie bedrijven die dit jaar strijden om de BouwKennis Marketing Jaarprijs zijn bekend. Uit alle inzendingen waren eerder al tien kanshebbers geselecteerd voor deze prijs. Zij mochten vrijdag 21 juni via een elevator pitch de vakjury overtuigen van de kracht van hun marketingconcept.

Lees verder  |  Reageer
Nieuwe BMW X5 te bestellen van 68 mille

Nieuwe BMW X5 te bestellen van 68 mille

1 juli 2013 - De beslissing van BMW om een 4-cilinder in de X5 te lepelen en hem te voorzien van achterwielaandrijving pakt goed uit. Instappen in de nieuwe X5, die vanaf half november bij de dealer staat, is daardoor een stuk betaalbaarder dan voorheen. De prijzen beginnen bij € 68.200,-.

Lees verder  |  Reageer

Vijf tips voor een goede klantontvangst

1 juli 2013 - Nederlandse bedrijven besteden te weinig aandacht aan een goede ontvangst. Eén op de vijf organisaties laat haar bezoekers bijvoorbeeld wachten zonder hen iets aan te bieden. Dit terwijl 85 procent van de bezoekers na een slechte ontvangst vooroordelen heeft over de dienstverlening.

Lees verder  |  1 reactie

Besparen op gebruik leaseauto: MKB gooit geld weg

1 juli 2013 - Het Nederlandse MKB laat nog flink wat geld liggen als het gaat om besparen op het gebied van mobiliteit. Bedrijven kunnen door bewuster keuzes te maken en meer te letten op onder andere courantheid van de auto, brandstofkeuze en bandenspanning nog  gemiddeld 1.780 euro per leaseauto per jaar besparen.

Lees verder  |  Reageer
Vorige  |  
479  480  481  482  ...  541