Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

Ideeën consumenten leiden zelden tot innovatie

1 juli 2013 - Het komt regelmatig voor dat consumenten ideeën hebben voor nieuwe producten of diensten. Een deel daarvan – circa zes procent van de beroepsbevolking - werkt zo’n idee uit tot een nieuw of aangepast product.

Lees verder  |  1 reactie
BMW 4-serie Coupé goedkoper dan voorganger

30 juni 2013 - BMW laat de prijslijst van de 4-serie Coupé beginnen bij € 40.950,- en dat is verrassend genoeg lager dan wat de 3-serie Coupé op het laatst kostte. De 4-serie Coupé bestellen kan vanaf deze maand en per oktober kan er gereden worden.

Lees verder  |  Reageer

Autobranche: tweede halfjaar autoverkopen beter

28 juni 2013 - BOVAG en RAI Vereniging verwachten een verbetering van de autoverkoopcijfers voor de tweede helft van dit jaar. Het dealerrendement trekt aan.

Lees verder  |  Reageer

Oproep MKB-Nederland aan gemeenten: beteugel OZB

28 juni 2013 - Voorzitter Hans Biesheuvel van MKB-Nederland roept gemeenten op de onroerend zaakbelasting voor bedrijven te verlagen. Hij constateert dat veel gemeenten de OZB verhogen met percentages ruim boven het inflatieniveau, terwijl tussen VNG en het Rijk is overeengekomen om dat nu juist niet te doen.

Lees verder  |  Reageer

Budgetten voor evenementen stijgen

28 juni 2013 - 32 procent van de opdrachtgevers verwacht dat de budgetten voor evenementen de komende zes maanden zullen stijgen. De eventsector trekt terug aan. Dat blijkt uit de resultaten van de Zesde EventMonitor. Is dit een kantelmoment na de crisis?

Lees verder  |  Reageer

Banenverlies cateringsector door inbesteding overheid

28 juni 2013 - Werkgeversorganisaties en werknemersorganisaties moeten samen optrekken om te voorkomen dat de overheid haar facilitaire dienstverlening gaat inbesteden. Dat is de boodschap van Hans Rijnierse, voorzitter van de Vereniging Nederlandse Cateringorganisaties (Veneca).

Lees verder  |  Reageer

Cadeaukaartenbranche roept op tot meer controle en zelfregulering

28 juni 2013 - De VBIN, de branchevereniging van betaalinstellingen en elektronische geldinstellingen in Nederland, bepleit een meldingsplicht van cadeaukaarten bij De Nederlandsche Bank.

Lees verder  |  Reageer
Mercedes CLA 45 AMG ook als Edition 1

Mercedes CLA 45 AMG ook als Edition 1

27 juni 2013 - Het heeft er alle schijn van dat Mercedes een nieuwe traditie rijker is: dat van het lanceren van een speciale introductie-uitvoering van een nieuw model. In navolging van onder meer de allersnelste A-klasse is ook de CLA 45 AMG verkrijgbaar als Edition 1.

Lees verder  |  Reageer

Cashflow Oost-Europese bedrijven onder druk door aanhoudende recessie in eurozone

27 juni 2013 - De cashflow van bedrijven in Oost-Europa is in 2012 door de economische malaise in de eurozone verder onder druk komen te staan. Uit de Atradius Betalingsbarometer voor Oost-Europa blijkt dat de waarde van onbetaalde facturen steeg tot gemiddeld drie procent van de totale waarde.

Lees verder  |  Reageer

Jongere generatie kan werk en privé beter gescheiden houden

27 juni 2013 - Ten opzichte van vorig jaar is de balans tussen werk en vrije tijd in Nederland met twee punten gedaald, aldus de Regus Work-Life Balance Index. Jongere generaties kunnen werk en privé echter beter gescheiden houden, vinden werk leuker en werken productiever.

Lees verder  |  Reageer

Ondernemer niet verzekerd voor autopech tijdens vakantie

27 juni 2013 - Veel ondernemers zijn onverzekerd voor pechhulp in het buitenland. Ruim één op de tien vertrouwt erop dat de auto het blijft doen. Tweederde van de ondernemers die met de auto op vakantie gaat, gaat met de auto die ook zakelijk wordt gebruikt.

Lees verder  |  Reageer

FNV Zelfstandigen positief over inzet MKB Nederland voor zelfstandig ondernemers

27 juni 2013 - FNV Zelfstandigen vindt het positief dat MKB Nederland zich ook meer inzetten gaat voor zelfstandig ondernemers; zeker nu ZZP Netwerk Nederland zich bij deze ondernemersorganisatie heeft aangesloten.

Lees verder  |  Reageer

Vakantiestuwmeer opgelopen tot zestien miljard euro

26 juni 2013 - Het totale stuwmeer van vakantiedagen is in twee jaar opgelopen tot zestien miljard euro. Dat blijkt uit onderzoek van werkgeversvereniging AWVN. In 2011 vertegenwoordigde het vakantiedagenstuwmeer nog vijftien miljard euro.

Lees verder  |  1 reactie

MKB ambivalent in verwachtingen naar gemeenten

26 juni 2013 - Bij de ene ondernemer ligt de gemeente goed en bij de andere niet. Door de bank genomen lijken ondernemers uit het MKB minder tevreden over de gemeente naar mate het bedrijf kleiner in omvang is.

Lees verder  |  Reageer
Vorige  |  
480  481  482  483  ...  541