Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

Peugeot RCZ R is showroomklaar

Peugeot RCZ R is showroomklaar

9 juli 2013 - Nog voor zijn passage op het Goodwood Festival of Speed komend weekend is hier de productversie van Peugeot's snelste RCZ, die een R bij zīn naam krijgt gevoegd.

Lees verder  |  Reageer

Maaltijdbezorgers en Samen Veilig Ondernemen slaan handen ineen tegen overvallen

9 juli 2013 - Bezorgers van pizza’s en andere maaltijden worden vaker uitgerust met een mobiel pinautomaat om daarmee de kans op overvallen te verkleinen. Dat is een van de maatregelen die minister Opstelten van Veiligheid en Justitie heeft aangekondigd samen met de directeuren van Domino’s pizza, New York pizza, Spare Rib Express en de Bezorgbeer.

Lees verder  |  1 reactie

MKB bedrijven missen online kansen door verouderde websites

9 juli 2013 - MKB bedrijven missen kansen in het vinden van nieuwe klanten, doordat de websites van deze bedrijven zijn verouderd en onvoldoende scoren op vindbaarheid. Dat blijkt uit de MKB Online Monitor, een halfjaarlijks onderzoek uitgevoerd door TNS NIPO in opdracht van DTG onder ruim 1.000 ondernemers in het MKB.

Lees verder  |  1 reactie

68 procent van de studenten overweegt te ondernemen

9 juli 2013 - Uit jaarlijks onderzoek dat is uitgevoerd door Frisse Blikken onder 832 Nederlandse studenten van het MBO, HBO en WO, blijkt dat meer dan twee derde van hen overweegt te gaan ondernemen. Vooral de onafhankelijkheid en het feit dat zij eigen baas kunnen zijn doet hen overwegen tot deze stap. Daarnaast speelt de omgeving een grote rol.

Lees verder  |  Reageer

Innovatie binnen ‘zzp-netwerken’ niet het belangrijkste

9 juli 2013 - Zzp’ers opereren vaker in netwerken. Als de werkzaamheden van zzp’ers in zulke netwerken complementair zijn, kunnen grotere en complexere opdrachten worden uitgevoerd en innovaties tot stand komen.

Lees verder  |  1 reactie
Caterham R620 is allersnelste 'Seven'

Caterham R620 is allersnelste 'Seven'

8 juli 2013 - Dat Caterham van plan is een SUV te ontwikkelen zit de bouw van nog snellere 7's gelukkig niet in de weg. Dit is de nieuwe Caterham R620, de allersnelste 'Seven' ooit!

Lees verder  |  Reageer
Nu alle prijzen van de Infiniti Q50

Nu alle prijzen van de Infiniti Q50

8 juli 2013 - De vanafprijs van de nieuwe Infiniti ligt € 4.000,- lager dan eerder werd gecommuniceerd. Let wel, voor deze 'korting' koop je wel het basismodel en niet de extra complete introductie-uitvoering voorzien van het Pack 1.

Lees verder  |  Reageer
Zo smoelt de Mercedes CLA Shooting Brake!

Zo smoelt de Mercedes CLA Shooting Brake!

8 juli 2013 - Hoewel niemand eraan twijfelt, heeft Mercedes-Benz nog altijd niet officieel bevestigd dat er een CLA Shooting Brake in het vat zit. En dus lopen wij maar alvast vooruit op de zaken.

Lees verder  |  Reageer

Helft mkb-ondernemers nog niet actief in cloud

8 juli 2013 - In Nederland geeft meer dan de helft (54 procent) van de mkb-ondernemers aan nog geen gebruik te maken van de cloud. Slechts een op de vijf doet dit op dit moment wel. Dit blijkt uit onderzoek van Exact naar de rol van ‘de cloud’ binnen het mkb.

Lees verder  |  Reageer

Tips om spooknota-fraude te vookomen

8 juli 2013 - DAS waarschuwt ondernemers voor spooknota’s de komende vakantieperiode. "Ondernemers zijn vaak vanwege vakantiedrukte wat onoplettender bij het verwerken van de facturen. Vaak worden de facturen nog snel even voor de vakantie weggewerkt of is er minder personeel aanwezig tijdens de vakantie. Oplichters maken daar gebruik van," zegt Dirk van Loo van DAS.

Lees verder  |  Reageer

Luchtvaarsector pessimistisch over herstel

8 juli 2013 - Luchtvaartmaatschappijen en luchthavens blijven pessimistisch, ondanks de verwachting dat het aantal passagiers in 2013 licht stijgt. 80 procent is van plan verder te bezuinigen om de toenemende concurrentie en stijgende kosten op te kunnen vangen.

Lees verder  |  Reageer

Aarzelende manager oorzaak van hoge ontslagvergoedingen

5 juli 2013 - Veel managers zitten met hun handen in het haar als een medewerker disfunctioneert. Ze durven vaak niet duidelijk hun kritiek te uiten, en zijn onvoldoende doordrongen van de noodzaak van een goede dossieropbouw. Het gevolg daarvan is dat als het aankomt op ontslag, de werkgever niet sterk staat bij de rechter. Dit kost handenvol geld.

Lees verder  |  1 reactie

Verschillen iDEAL-tarieven voor ondernemers extreem groot

5 juli 2013 - Het verschil in transactieprijzen om iDEAL-betalingen te ontvangen is groot: de ene aanbieder vraagt maar liefst 4,5 keer zoveel voor een iDEAL-transactie dan een ander. Een strop voor webwinkeliers, die veel geld kwijt zijn aan online betalen terwijl besparen eenvoudig is.

Lees verder  |  Reageer

MKB-Nederland start traineeships hoogopgeleiden

5 juli 2013 - MKB-Nederland gaat samen met Unique, Laurens Simonse Groep (LSG) en hogeschool Inholland traineeships voor het midden- en kleinbedrijf organiseren. Het mkb loopt jaarlijks hoogopgeleid talent mis doordat afgestudeerden eerder kiezen voor bekende ondernemingen dan voor relatief onbekende kleine en middelgrote bedrijven.

Lees verder  |  Reageer
Vorige  |  
478  479  480  481  ...  541