Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

Allemaal lokaal

4 december 2015 - Steeds meer ondernemingen worden gerealiseerd dankzij lokale steun. Het gaat vaak om kleinere ondernemers die werken met streekproducten en maatschappelijke betrokkenheid in de buurt willen vergroten.

Lees verder  |  Reageer
Daar heb je de McLaren 675LT Spider al!

Daar heb je de McLaren 675LT Spider al!

3 december 2015 - Slecht enkele dagen na het voor het eerst opduiken van een prototype heeft McLaren de 675LT Spider al officieel voorgesteld. En dat is goed nieuws voor wie naast de " in mum van tijd uitverkochte " gesloten variant heeft gegrepen.

Lees verder  |  Reageer
Groen licht voor doorstart Wiesmann

Groen licht voor doorstart Wiesmann

3 december 2015 - Berry en Anita Tatalovic, het echtpaar dat de naam- en merkrechten en overige faciliteiten van het failliete Wiesmann overnam, laten er geen gras over groeien. Ze hebben zin om zo snel mogelijk weer eigenaardige, handgemaakte sportauto's te bouwen en zonet is bekend gemaakt dat de schuldeisers daarmee akkoord gaan.

Lees verder  |  Reageer
Porsche: 'Mission E gaat in productie'

Porsche: 'Mission E gaat in productie'

3 december 2015 - Porsche opent officieel de aanval op Tesla. De fabrikant heeft namelijk zojuist via een officieel persbericht laten weten alles in het werk te stellen om de volledig elektrische Mission E in productie te kunnen nemen.

Lees verder  |  Reageer

Hypotheek zonder vast contract bij meerdere geldverstrekkers mogelijk

3 december 2015 - Vanaf nu is het voor mensen met een flexibel arbeidscontract mogelijk om bij verschillende geldverstrekkers een hypotheek aan te vragen met de perspectiefverklaring.

Lees verder  |  Reageer

Vijf tips voor de beveiliging van uw bedrijf

3 december 2015 - Bedrijfspanden zijn vaak interessante doelwitten voor inbrekers. Niet alleen omdat ze veelal buiten werktijden verlaten zijn, maar ook omdat er op de afgelegen bedrijventerreinen weinig toezicht is.

Lees verder  |  Reageer

Architectenbranche voor het eerst in bestuur MKB Nederland

3 december 2015 - BNA-directeur Fred Schoorl is recentelijk benoemd in het bestuur van MKB Nederland. Het is voor het eerst in de geschiedenis dat de ontwerpende tak van de creatieve industrie en bouw plaatsneemt in de grootste ondernemersorganisatie van Nederland.

Lees verder  |  Reageer
Meer foto's en prijzen nieuwe Lexus RX 450h

Meer foto's en prijzen nieuwe Lexus RX 450h

2 december 2015 - In de aanloop naar de showroomintroductie over enkele maanden heeft Lexus de prijslijst van de nieuwe RX-serie bekend gemaakt. En het is aardig van de Japanners daar een uitgebreide fotoserie bij te voegen.

Lees verder  |  Reageer

Korting geven is niet nodig

2 december 2015 - Korting wordt gegeven omdat Nederlanders koopjesjagers zouden zijn en door die korting zou een retailer klanten aan zich kunnen binden.  Maar is dit een strategie voor de lange termijn en moet u überhaupt wel korting geven?

Lees verder  |  1 reactie

ZZP'er maakt kans op virtueel verstopt kerstpakket bij inleveren lampen

2 december 2015 - Jaarlijks worden miljoenen energiezuinige lampen als tl-buizen en spaarlampen afgedankt door zzp'ers en kleine bedrijven. Om hen te stimuleren deze in te leveren voor recycling, start Wecycle een actie met vijf bekende groothandels.

Lees verder  |  Reageer

Is uw webshop klaar voor de feestdagen?

2 december 2015 - Online verkopen gaan sky high tegenwoordig. Consumenten zijn al volop bezig met het doen en plannen van hun aankopen voor alle feesten die deze maand plaatsvinden.

Lees verder  |  Reageer

Mismatch is voor rekening werkgever

1 december 2015 - Tijdens de sollicitatieprocedure is werkgever van mening dat de sollicitant een aanwinst is voor het bedrijf en biedt hem een arbeidsovereenkomst aan.

Lees verder  |  Reageer

Fotofinish tussen Sinterklaas en de Kerstman

1 december 2015 - Nederlanders omarmen de feestdagen. 86 procent van de huishoudens viert Sinterklaas of kerst dit jaar. Rond de feestdagen besteden we gezamenlijk ruim 1,5 miljard euro, zo blijkt uit onderzoek dat SAMR uitvoerde in samenwerking met beslist.nl.

Lees verder  |  Reageer

Aanhoudende interesse in Nederlands vastgoed

1 december 2015 - De vooraf voorspelde beleggingspiek van 2015 op de Nederlandse vastgoedmarkt door JLL lijkt waarheid te worden. Medio november registreerde JLL al 8,3 miljard euro aan beleggingstransacties.

Lees verder  |  4 reacties
Vorige  |  
339  340  341  342  ...  541