Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

Ook Porsche 911 Turbo's in het nieuw

Ook Porsche 911 Turbo's in het nieuw

30 november 2015 - Met rasse schreden vernieuwt Porsche het 911-programma. Na de Carrera's en de vierwielaangedreven versies daarvan is het nu de beurt aan de Turbo-modellen. En ze zijn meteen al voorzien van prijzen.

Lees verder  |  Reageer
Autobranche boerde goed in november

Autobranche boerde goed in november

30 november 2015 - De autoverkopen blijven positief stemmen. Ook in november boerden de dealers van nieuwe auto's goed. Dat is op te maken uit de stijging van liefst 26 procent ten opzichte van dezelfde maand vorig jaar. Sterker, afgelopen maand was qua verkoop de op één na beste novembermaand van deze eeuw.

Lees verder  |  Reageer

VAR: van uitstel zal geen afstel komen

30 november 2015 - Staatssecretaris Eric Wiebes stelde onlangs de nieuwe zzp-wet uit van 1 januari naar 1 april 2016. Dit houdt in dat de geldigheid van de huidige VAR-verklaringen wordt verlengd.

Lees verder  |  Reageer

Fiscale belastingtips voor zzp’ers

30 november 2015 - Voor het onderhouden van collectieve voorzieningen in Nederland is ieder jaar geld nodig. Deze onderhoudskosten worden betaald door belastinggelden. Ook de zzp’er is verplicht belasting te betalen over zijn of haar inkomen.

Lees verder  |  Reageer

Eindelijk snel internet in buitengebieden

30 november 2015 - Nederland verstedelijkt door. Deze trend zette twintig jaar geleden al in maar inmiddels is duidelijk dat het platteland op grote schaal met krimpgebieden te maken heeft. Groningen, Limburg en delen van Zeeland ontvolken.

Lees verder  |  2 reacties
Bugutti bevestigt: 'Veyron-opvolger heet Chiron'

Bugutti bevestigt: 'Veyron-opvolger heet Chiron'

29 november 2015 - Ruim een jaar geleden verklaarden we al waarom de opvolger van de Veyron de naam Chiron zou krijgen. Maar nu pas voelt Bugatti de tijd rijp om dat ook zelf te verkondigen.

Lees verder  |  Reageer

Black Friday en Cyber Monday 2015: 14,6 procent omzetgroei verwacht

27 november 2015 - Het uit de Verenigde Staten (VS) overgewaaide fenomeen Black Friday en Cyber Monday krijgt in Nederland steeds meer voet aan de grond.

Lees verder  |  Reageer

Welke jonge innovatieve ondernemer wint 20. 000 euro?

27 november 2015 - Vier innovatieve ondernemers staan in de finale van het LiveWIRE Programma van Shell en de Kamer van Koophandel. Wie van hen gaat naar huis met 20.000 euro?

Lees verder  |  Reageer

'Tijd om start-ups los te laten en te focussen op doorgroeiers'

27 november 2015 - Uit diverse onderzoeken blijkt dat groeibedrijven van onschatbare waarde zijn voor de Nederlandse economie, vooral vanwege de werkgelegenheid en de innovaties die zij creëren.

Lees verder  |  Reageer

Klantrelatie tussen boer en leverancier op de schop door zes grote innovaties

27 november 2015 - De agrarische sector wordt in de toekomst in grote mate gekenmerkt door digitale innovaties. Daarbij gaan drones, satellieten, robotisering, Internet of Things (IoT), mobile & wearables en Augmented Reality de meeste impact hebben op de sector.

Lees verder  |  Reageer

Consument maakt zich zorgen over levering van kerstcadeaus

27 november 2015 - Het belang van betrouwbare leveringen van kerstcadeaus voor het behoud van het consumentenvertrouwen in online shoppen is aangetoond door nieuw onderzoek van TomTom Telematics.

Lees verder  |  Reageer

Shopper kiest niet voor goedkoopste retailer als verzendkosten te hoog zijn

26 november 2015 - Cognizant heeft Europees onderzoek uitgevoerd naar de winkelervaring van consumenten. Ook Nederlandse consumenten zijn ondervraagd over hun manier van winkelen.

Lees verder  |  Reageer

Vijf tips voor ondernemers: zo komt u zonder zorgen de feestdagen door

26 november 2015 - Nog even en het is weer zo ver, de feestdagen komen eraan! Dagen vol gezelligheid, warmte en familie, maar voor ondernemers is de decembermaand vaak ook een periode van drukte en stress.

Lees verder  |  Reageer

Europees bedrijfsleven betaalt te veel voor telecom

26 november 2015 - Bedrijven betalen nog steeds te veel voor bellen, sms'en en dataverbruik bij mobiel internetten, vooral als zij over de landgrenzen opereren.

Lees verder  |  Reageer
Vorige  |  
340  341  342  343  ...  541